سلام دوستان. ایشون که توی ویدئو میبینید، Jim Dale هستند روای کتابهای هری پاتر. صدای فوقالعادهای داره و تونسته ۳۰۰ صدا رو برای کاراکترهای این کتاب خلق کنه. مهارتش در روایت کتاب به قدری زیباست که من به شخصه دو بار کل مجموعه رو گوش دادم. از زبان خودش، بشنوید که چطور، صدای کاراکترها رو پیدا کرده
پ.ن: ببینید چه اهمیتی به کتابخوانی میدن که براش استودیو اختصاصی دارند. باشد که ما هم روزی به این سطح از پیشرفت برسیم.
بسیار عالی
انشاالله ماهم به همچین درجه ای برسیم البته خیلی بهتر
به امید همان روز
واقعالذت بردم دست گل شما هم درد نکنه پری جان خیلی خیلی زحمت کشیدی فداتشم
سلام
خیلی ممنون بابت ویدیو
اتفاقا منم دیروز کنجکاو شدم ببینم راویش کی بود ولی تا الآن تصویرش رو ندیده بودم. تو خیلی از کتابا هر کارکترو یک شخص مجزا صداگذاری میکنه ولی وقتی یه شخص یه تنه همه رو اجرا کنه واقعا حیرت انگیزه. اونجاش هم که گفت خانم مکگانیکال (اگه دقیق گفته باشم) خاله ش بوده خیلی جالب بود. واقعا راوی نقش مهمی داره. مثلا من کتاب هابیت رو دو فصلشو که خوندم نتونستم ادامه بدم. راویش با اینکه خوب بود اما خوابم میگرفت! هنوز صدای مالفوی و اسنیپ تو گوشمه. صدای لرد سیاه (اسمشو نگو!) هم خوب بود. از بازیگر فیلمش خیلی بهتر و vicious تر بود.
منظورش این نیست که خالهشه. منظورش این بود که صدای خالهش مثل مکگانگال بوده و چون زیاد شنیده، تقلیدش براش راحتتر بوده.
منم هابیت زیاد برام هیجان نداره دقیقا بخاطر راویش. فراز و فرود توی صداش نیست. ولی باز میخوام تا آخر گوش بدم
چون هدفم اینه ارباب حلقهها رو حتما گوش بدم و لازمه اتفاقات قبلش رو توی هابیت دنبال کنم.