سلام دوست عزیز
این مشکل طبیعیه و بره همه پیش میاد و بهش میگن پلاتو. من هم این مشکل رو داشتم. حتما به لینک زیر مراجعه کنید:
باسلام بنده در درس کوچک زیباست از انگلیسی قدرت هستم و هر درس رو یک هفته وقت میذارم.
چند وقتیه احساس بی حوصلگی و کسل بودن میکنم و احساس میکنم یک هفته وقت گذاشتن زیاده و خیلی فرسایشی و تکراری میشه.
لازم به ذکره که بنده قبل از انگلیسی قدرت کتاب های 504 و لغات ضروری رو خونده بودم.
سوال بنده اینه که دوستانی که تجربه ی انگلیسی قدرت رو داشته اند به نظرشون بنده در این مورد اشتباه میکنم و اینکه چه توصیه هایی در مورد رفع این حالت دارند؟
با تشکر
سلام به دوستان عزیز امروز رسیدم به درس25 انگلیسی قدرت این درس درباره پلاتو هستش این درس رو ترجمه کردم پس اول اینو بخونید و در ادامه پست دوم نظر خودمو عنوان میکنم، خواهشاً شما هم مشارکت کنید. ( این ترجمه رو در بخش ترجمه قرار ندادم چون اولاً دوست دارم بحث و گفت گو درش باشه و دوماً از لحاظ گرامری و لغوی کمی مشکل داره ایشالا چند بار با کمک آقا حسین اینو ادیت می کنیم و در بخش ترجمه میزاریم.)
[image]
سلام، ای جی هستم، به درس بعدی خوش اومدین. اسم این درس پلاتوست.
این موضوعی هستش که قبلا دربارش کمی ص…
ضمنا در یادگیری زبان بهتره زیاد به انگیزه وابسته نباشیم. استمرار مهمتر از انگیزه هست. دو ماه خیلی زوده بره قضاوت خودتان. پس بدون هیچ نگرانی ای ادامه بدید.
6 پسندیده