چالش کتابخونی شهریور 1398 ⭕

سلام دوستان
کتاب جنگ سرد به پایان رسید:

9 پسندیده

احسنت به شما
میگم اقا مصطفی
خیلی خوب میشه گاهی نقل قول مهمی تو کتابا بهش برخوردین حتما به اشتراک بزارید متنشو.
چون ویس رو ممکنه همگان نرسن گوش بدن
ولی نوشته رو میشه دید.
:rose:

5 پسندیده

سلام. ممنونم
راستش این کتاب در مورد تاریخ جنگ سرد (مبارزه تسلیحاتی آمریکا و شوروی سابق پس از جنگ جهانی دوم) بود و نقل قول خاصی نداشت. ولی چشم از این به بعد کتابهایی که میخونم اگه به نقل قول مهمی برخوردم اینجا به اشتراک میذارم. ممنونم بابت پیشنهادتون :pray:

4 پسندیده

الماسی به بزرگی ریتزها

8 پسندیده

با سلام و شب بخیر
مطالعه ی کتاب هومو دئوس (انسان خداگونه) تا فصل پنجم:

10 پسندیده

داستان مستاجر وایدفل هال
کتاب خیلی خوبیه

10 پسندیده

دوستان منم امروز بخش اول فصل ۶ کتاب پدر پولدار و فقیر رو خوندم

Work to learn not to earn :+1:

8 پسندیده

سلام دوستان . کتاب « کورالاین » تموم شد

7 پسندیده

مستاجر وایدفل هال

9 پسندیده

مطالعه امشب فصل 7 قسمت 1
پدر پولدار و فقیر
done.

6 پسندیده

سلام . مطالعه کتاب « Fantastic Mr Fox » به پایان رسید

8 پسندیده

سلام دوستان خوبم.
بالاخره کتاب هومو دئوس (انسان خداگونه) هم به اتمام رسید. کتاب خوبی بود و پر از لغات آکادمیک. اما کتاب دیگر نویسنده یعنی انسان خردمند رو بیشتر دوست داشتم.
هومو دئوس به پیش بینی جهان در صد سال آینده می پردازد و سناریوهای مختلفی را در اینباره مطرح میکند. اما در آخر تمام این پیش بینی ها را صرفا یک احتمال میداند و کتاب را با سه سوال اساسی خاتمه میدهد.
این کتاب چشم انداز من رو نسبت به جهان بازتر کرد و صرف نظر از کر و فر مباحث در برخی قسمتها مطالعه ی این کتاب رو به تمامی دوستان توصیه میکنم:

پ ن: عنوان تاپیک رو به شهریور ماه تغییر دادم تا این چالش ادامه دار باشه. با تشکر :pray:

11 پسندیده

فصل ۶ بخش دوم

6 پسندیده

سلام آقا مصطفی
مبحث مربوط به نظریه داروین رو از چه نظر بررسی کرده؟ منظورم اینه که از ژنتیک گونه ها هم صحبتی شده؟

4 پسندیده

سلام خانم دوستی بزرگوار
راستش نظریاتش رو بیشتر به صورت غیر مستقیم بررسی میکنه. مثلا وقتی نظریه ی تکامل رو به دلیلی ذکر میکنه نتیجه میگیره که قرائت کتاب مقدس از تاریخ غلطه (که حالا کاری با درستی یا نادرستیش ندارم) و یا وقتی از پیشرفت الگوریتم ها و هوش مصنوعی و کامپیوتر ها بحث میکنه نظریه ی انتخاب طبیعی رو ذکر میکنه و بحث میکنه که ممکنه ما انسان ها هم در آینده اسیر این روند بشیم. در مورد مطلبی که فرمودید متاسفانه یادم نمیاد شاید بحث کرده باشه. ولی در کل همونطور که گفتم زیاد واردش نمیشه.

5 پسندیده

ممنون ازتون
آخه خیلی کتابایی که تو این زمینه هستند کم هستن و اکثرا غیر مستقیم توضیح میدن

2 پسندیده

سلام فصل ۷ پارت ۲ کتاب رابرت کیوساکی Done

سلام آقا مصطفی این دو تا کتاب در زیبوکه؟ اخه قصد داشتم فارسیشو بخونمش، الان سورپریز شدم عنوانشو دیدم.

5 پسندیده

سلام بله. هر دو هستن. در قسمت کتابهای غیر داستانی

2 پسندیده

سلام به همگی
در سه روز گذشته
کتاب های
روباه شگفت انگیز
کتاب دوم دزدان کارائیب
کتاب اول و دوم مرد عنکبوتی
و هر دو کتاب بافی قاتل خوناشام ها
رو تموم کردم
و بعد از تموم کردن کتاب سوم مرد عنکبوتی میرم سراغ جیمز و هلوی غول پیکر