Retell the ugly duckling story 😁

ممنونم مرسی که وقت میذارید :rose::rose::rose::stuck_out_tongue_winking_eye:

5 پسندیده

آره قشنگ تثبیت شد. :sweat_smile::sweat_smile::joy:
حالم نگم که از عمد اون اشتباه رو نوشتم که قشنگ فرایند یادگیری از اشتباهاتمون محرز شه :sunglasses: الکی :joy:

6 پسندیده

نظرتون نسیم جون :heart_eyes::joy::joy:؟

5 پسندیده

گوش دادم الان ویس میدم عزیزم :grin::joy:

5 پسندیده

عالی بود:heart_eyes::clap:منم دوس دارم ویس بدم ولی هنوز اعتماد ب نفسشو ندارم :neutral_face:

5 پسندیده

تپ تپ تپ

نه تیپ تیپ تیپ

پیگ نه یه جورایی باید پِگ گفته میشه. البته این متون که مینویسم رو توجهی نکن، برو به فایل گوش بده سعی کن اصلاحش کنی.

در کل تلفظت خوبه فاطمه خانوم. آفرین :+1::+1::+1:

6 پسندیده

مرسی :grin::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

چشم حتما :+1: درسته :smiley:

5 پسندیده

مرسی عزیزم الان برو یه ویس ضبط کن من مطمئنم بهترین میشه بدو منتظریم :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::kissing_heart:

5 پسندیده

نسیم جان من عجله داشتم پیام قبلی م در اون تاپیک که الان به فنا رفته ناقص موند؛ خواستم بگم نسیم جان شهامت ت در اظهار اشتباه ت رو تحسین میکنم دوستم، این نام نیک است که می ماند :joy:

8 پسندیده

قربونتون ، همینجور عرق شرمه که داره میباره :joy:
زنده باشید. :rose:

9 پسندیده

3 پسندیده

سلام
احسنت به شما.
فقط سعی کنید موارد ing دار مثل duckling رو g رو گ تلفظ تکنید. اصلا اگه میتونید کلا تلفظش نکنید و رو n تمومش کنید که چه بهتر.
درود بر شما.

7 پسندیده

سلام مرسی حتما رعایت میکنم :rose::rose::ok_hand::+1:

4 پسندیده

برای این مورد به نظرم بهترین کاری که میشه کرد اینه که به استند آپ کمدی های Bill Burr گوش داد. یه ماهی میشه به جوک هاش گوش میدم. خیلی تاثیر گذاشته رو این ing

7 پسندیده

اینم حتنا گوش میدم مرسی عمو جان :heart::heart::heart: لایکام تموم شده

5 پسندیده

سلام فاطمه عزیز. به ویست گوش دادم خیلی قشنگ و رسا بود.همینطور ادامه بده گلم به امید موفقیت های بیشترت :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

5 پسندیده

سلامه فاطمه جون مرسی عزیزم حتما مرسی که به ویسم گوش دادی :ok_hand::rose::heart::rose::heart:

5 پسندیده

عالی بود عزیزم تبریک میگم بهت مسیر درستی رو با بازگویی پیش گرفتی خیلی رو اسپیکینگت تاثیر مثبت داره یادش بخیر ۴ سال پیش اولین داستانی بود که خوندم اما کلش هنوز یادم بود ممنون بابت یاداوریش

4 پسندیده

مرسی محدثه جون که گوش دادی
فدات عزیزم :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::heart_eyes::kiss:

4 پسندیده

Im here my dear neice…u r always good and i proud of u
. Ur voice …ur imation in horse voice that was incredible …i must learn from u … .u r the best because u decided to do the lets talk .tell the story and u do it . I remember u said that u became lazy and didn’t study for days but i always look at the time u listen in zabanshenas it is always up .im happy because u have a good future . U say and u do it …im happy for u my beautiful and kind neice

4 پسندیده