کوچیکای تالار🙋

پریناز حرفی بزن بگو دلت با آرمینه بگم بیشتر :joy:

2 پسندیده

مطمئنید اسم ارسلان درش بود؟؟؟:joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

خیلی آهسته بخون. من دلم ارسی رو میخواد ارسلان منو نمیخوااااااد ارسلان منو نمیخواد. من دلم

5 پسندیده

زهرا خانم خوبن خاله کایلی بهش بگو زیاد بهت زنگ نزنه هردقیقه هم نگه دلم برات تنگ شده

2 پسندیده

پریناز کجابود دیگه :joy::joy::joy::joy::joy::joy::sunflower::hibiscus::hibiscus:اینجا چخبر عامووووووو :thinking::thinking::thinking::thinking::thinking:

2 پسندیده

دستی بر آتشه خاله آرمیناست

2 پسندیده

واه خدایا توبه این همه اسم دونفری کجا بود ماخبر نداشتیم :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

یکی یکی راز داره بر ملا میشه :joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

نه بابا خدایا توبه استعفرلله قضیه ناموسی شد رفت پی کارش :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

ارسلان کیه زهرا کیه پریناز بقیش هم بگین :joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

واقعا کلا همه دستی برآتش دارند و مابی اطلاع و در بیخبری سیرمیکردیم :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

میگم سارا بود دختره باهاش تو اینستا زیر پیجت مینوشت وای چقد عاشقانه عشقم یادته اون دختره رو

2 پسندیده

کلا رفتی ته توی همه ی آقایون تالار رو در اینستا دراوردی عزیزدلم :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 پسندیده

ما باید سکوت اختیار کنیم تا اعترافات شنیده شود :upside_down_face:

2 پسندیده

منم والا دستی بر آتش ندارم :joy::joy:

2 پسندیده

اره گفتم دوست سپاهی دارم :joy::joy::joy:
@pari

3 پسندیده

دقیقا سکوت بهتر جواب میده :joy::joy::joy::joy::joy:بفرمایند اطلاع رسانی بفرمایند :wink::wink::wink::wink:

2 پسندیده

یعنی یکی از شایعه پرداکن ترین اشخاصی هستی که تو زندگیم دیدم. زهرا دیگه کیه ؟ :joy::joy::joy:

نمونه بارز یه فمینیست که نمیدونه چطور بحث کنه دروغ میندازه وسط

3 پسندیده

منم یادمه گفتی ، از طریق اون دوستت آمار در آوردی ؟ :grin:

2 پسندیده

اره چقدر هم اطلاعات دقیق و موثق :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:تبریک عزیزم :joy::joy::joy::joy::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::tulip::tulip::tulip:

2 پسندیده