ماجرای کنکور و بازگویی درس 9 انگلیسی قدرت

خداییش نشنیده بودم :grin: گناه من چیه خب! :sweat_smile:

دوباره باید از پروژه کوچیک شروع کنم تا یادم بیاد، من بیشتر طراحی سایت ، طراحی گرافیک علاقه دارم باید روی اینا بیشتر کار کنم
سپاس از راهنماییتون :rose:

2 پسندیده

ارشد شبکه بعد طراحی فرانت اند و گرافیک

موفق باشید

2 پسندیده

ای بابا . ای بابا . @boy.0098
بازار کار رشته های مهندسی به شدت خرابه و اون کاری هم که هست یا مهندسین پایه بالا و با سابقه انجام میدن یا کاری که هست مهندسی نیست دیگه ، یا کارگری یا تکنسین !
خصوصا رشته ی کامپیوتر وضعش خراب تر از همه هست
یه متخصص شبکه که اشاره کردید ، میتونه به عنوان تکنسین پسیو شبکه کار کنه یا تکنسین دوربین مداربسته و شبکه بشه که اونم باید قابلیت های اسپایدرمن رو داشته باشه :grin:
برای قسمت اکتیو و نرم افزاری شبکه هم باز یه جا به عنوان تکنسین یا یه حقوق ثابت و اغلب کمتر از قانون کار اونم اگه آشنا داشته باشید

البته برنامه نویسی بازار خوبی داره اگه نیاز ها و چیزای جدید رو فرا بگیرید
اینا که فرمودید دست خیلی زیاده و متخصص فراوونه ، برا همین برا درآمد بالا نیاز به تخصص بالا و چندین سال تجربه هم هست
دقیق اطلاع ندارم ولی فکر کنم بک اند بازار بهتری داشته باشه اگه اشتباه نکنم !

3 پسندیده

سلام . صدای خوبی دارید :blush:
همون طور که اشاره کردید موقع ضبط صدا سخت تره :grin:
برا منم همینطوره ، فکر کنم شاید به خاطر وسواسی هست که به خرج میدیم زمان ضبط صدا .
مثلا شما به این فکر میکنی که لهجت خوب باشه ، ویس خوب از کار در بیاد ، خیلی مکث نداشته باشی و با اینکه در حد صدم ثانیه این فکرا به ذهن خطور میکنه ولی ذهن منحرف میشه از زبان !

3 پسندیده

بنده هم همینو میگم. دانشگاه چیز های زیاد با عمق کم یاد میده. بعد از تموم شدن درستون شما چیزهای زیادی بلدی ولی سطحی. ولی ی نفر میره بجای چهارسال درس دانشگاه چهارسال اندروید کار میکنه یا چهار سال طراحی سایت کار میکنه و بعد این چهارسال این دو نفرو مقایسه کنی نفر دوم تجربه داره بیشتر وارده با چالش های واقعی رو به رو شده علم روز رو یاد گرفته نه کتاب های ده سال پیش جعفرنژاد قمی که به دانشجوهاش گفته ترجمه کنن. چیزی که تو آمار دیدم چهل پنجاه درصد بچه های کامپیوتر بعد از فارغ شدن بیکارن حالا این آمار با ارفاق اینطور شده. از اون ور هم شرکت ها یا افراد به مدرک نگاه نمیکنن به رزومه ات نگاه میکنن چندتا پروژه انجام دادی چه مهارت ها و تخصص هایی رو بلدی کار با گیت و معماری نرم افزار و لینوکس و زبان سمت سرور و اینجور چیزا

4 پسندیده

متاسفانه همونم چیزی نیست که خودمون بدون دانشگاه نتونیم یاد بگیریم !

4 پسندیده

آره مکث هایم خیلی زیاد و طولانی هستن سعی میکنم که رفعشون کنم، بالاخره آماتورم دیگه

دمتون گرم که انقدر خوب enregize میکنید. مشهد خیلی خوبه ولی خب تهران یه چیز دیگست :upside_down_face:

ممنون که وقت گذاشتید و نوشته‌ی من رو خوندید، اگه کمکی از دستم برمیاد خوشحالم انجام بدم مثلا منابع، روش های مطالعه، مبحث خاصی و … . امیدوارم موفق بشید و به هدفتون برسید. :heart:

ممنون که منو قابل دونستین و بهم انگیزه میدید. فکر نمیکنم صدام اونقدر خوب باشه که بتونم ازش استفاده ای در این راستا ببرم، شاید هم من اینجوری فکر میکنم :thinking:

آره، اینجور چیزا برای هر کسی میتونه اتفاق بیفته، حتی دبیر ریاضی خانم میرزاخانی در دوران راهنمایی ایشون رو یک بی استعداد تلقی می کرد!

خیلی متشکرم، ان شاء الله شما هم در حوزه کاریتون موفق باشید :heart:

خیلی خیلی خیلی ممنون. ان شاء الله شما هم در زندگیتون همیشه و همیشه موفق باشید و دلتون همیشه شاد باشه.

مرسی :heart::heart:، احتمالش خیلی کمه بتونم انتقالی به تهران بگیرم ولی خوب تلاشمو میکنم، مشهد خیلی خوبه ولی در حوزه کامپیوتر و برنامه نویسی و این حرفا تهران یه چیز دیگس :slightly_smiling_face:

مرسی خیلی ممنون امیدوارم شما هم به زودی زود ادامه بدید و موفقیت های پی در پی شما رو شاهد باشیم

ممنون :blush:، آره دقیقا همین طوره :ok_hand:

7 پسندیده

خیلی ممنونم
شما خیلی لطف دارین :heart::rose:

3 پسندیده

انتقالی شرایط داره ولی فک کنم اگر معدلتون خوب باشه بهتون انتقالی میدن…

2 پسندیده

دروووود درووود اقا سجاد.
کنکورتون رو که کولاک کردین.
همه چیز عالی بود هم تبه تون هم رشته تون هم تلاشتون در این راستا…
واقعا داستان تون قشنگ بود …خیلی درس بزرگی میتونه به بچه های کنکوری که نمره هاشون مورد دلخواهشون نبود و فکر میکنند کار دیگه تموم شد بده…
تبریک میگم بهتون بابت این پشتکار .
تبریک میگم بهتون بابت کسب رتبه خوبتون.
و در اخر ورودتون به رشته دلخواه رو تبریک میگم.
امیدوارم که به بهترین ها برسین.
ناگفته نماند منم امسال کنکوری بودم.تجربی بودم.:wink:

6 پسندیده

سلام به پیام سه سال پیش
کنکور چه کردید؟

:flushed::flushed::flushed::flushed::flushed::flushed::flushed::flushed::flushed:
یا مسیح :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 پسندیده

الان به خوندن این تکست نیاز داشتم
:)))

2 پسندیده