سلام وقت شما هم بخیر
لینک مقاله این دوره خدمت شما
بعد از مطالعه این مقاله، اگر ابهامی باقی موند میتونید بپرسید
با سلام خدمت دوستان و زبان آموزان گرامی.
امروز با شما هستیم با آنالیز کامل دوره های آقای ای جی هوگ. در گذشته درباره برنامه ریزی صحبت کردیم و در اونجا گفتیم که برای بهترین بازده از برنامه ریزی نیاز داریم، مجموعه هامون رو آنالیز و ارزش یابی کنیم.
این موضوع رو به عنوان یه راهنما برای دوستانی می نویسم که در آنالیز مجموعه های ای جی هوگ مشکل دارند. راستی میتونید به جای خوندن مقاله ویدئوی زیر رو هم در مورد دوره effortless english ببینید:
فهرست مطالب این موضوع:
۱- توضیح دورهی راهی جدید…
2 پسندیده
اول این دوره رو شروع کنیم یا انگلیسی بدون تلاش ؟
فرقی نداره هر دوره در یه سطح هستش. میتونید انگلیسی بدون تلاش رو انتخاب کنید
1 پسندیده
بعد از دروس پایه و قدرت اینو کار کنیم یا انگلیسی واقعی یاد بگیر؟
سلام من انگلیسی صفرم از صفر میخوام شروع کنم کدوم دوره رو اول ببینم و بعد برم چ دوره ای
سلام وقت بخیر
بعد از انگلیسی روان، انگلیسی پایه بدون تلاش رو میتونید انتخاب کنید
سلام وقتتون بخیر
اول دروس پایه یا روان؟ کدوم سطح پایین تری داره؟
سلام وقت شما هم بخیر
هر دو دوره در یک سطح هستن برای سطح A2 یا یک سطح از متوسط پایین تر.
اما از نظر من انگلیسی روان آسون تر از انگلیسی بدون تلاشه
با سلام خدمت دوستان و زبان آموزان گرامی.
امروز با شما هستیم با آنالیز کامل دوره های آقای ای جی هوگ. در گذشته درباره برنامه ریزی صحبت کردیم و در اونجا گفتیم که برای بهترین بازده از برنامه ریزی نیاز داریم، مجموعه هامون رو آنالیز و ارزش یابی کنیم.
این موضوع رو به عنوان یه راهنما برای دوستانی می نویسم که در آنالیز مجموعه های ای جی هوگ مشکل دارند. راستی میتونید به جای خوندن مقاله ویدئوی زیر رو هم در مورد دوره effortless english ببینید:
فهرست مطالب این موضوع:
۱- توضیح دورهی راهی جدید…
1 پسندیده
منبع خیلی خوبیه به صورت ناخودآگاه همه چیو یاد میگیری اوایل یادگیری این منبع یه خورده سخته اما بعدش یک فصل حتی کمتر از وقت استاندارد یعنی 7روز تموم میکنی
1 پسندیده
چرا 21 هفته
و اگر یک درس 1 هفته زمان بخواد برنامه مطالعاتی یا مرور اون چطور خواهد بود ؟
اگر هر دو روز یک درس باشه مورد داره ؟
هر درس تا یک هفته مرور و تمرین میکنید. و توصیه نمیشه که هر دو روز یک درس تمرین کنید
اگر نیاز به یادگیری اصولی و عمیق تر شدن در دانش زبان انگلیسی دارید بهتره که هر ۷ روز یک درس رو تمرین و تکرار کنید.
در لینک زیر برنامه مطالعاتی برای این دوره گفته شده
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
1 پسندیده
سلام خسته نباشید
طبق ترتیب اصلی ببینیم بهتره یا از آسون به سخت
1 پسندیده
سلام وقت بخیر
روی ترتیب اصلی بذارید بهتره دوست خوبم
1 پسندیده
سلام خسته نباشید چطور بعضی از دروس ترجمه ندارن
سلام
من مقاله مربوط به این دوره رو برای چجوری مطالعه کردن پیدا نمیکنم. میشه لطفا راهنمایی کنید.
سلام و عرض ادب
از طریق مرورگر وارد تالار زبانشناس بشید و وارد این لینک زیر بشید
در این مقاله برای سطوح مبتدی، متوسط و پیشرفته، برنامهی مناسب برای شروع یادگیری زبان انگلیسی قرار داده شده است که با آن بتوانید از همین امروز شروع کنید.
سلام به همه دوستان.
من روزانه بالای 20، 30 پیغام در پلتفورمهای مختلف دریافت میکنم و به شخصه تازگیا نمیتونم بهشون پاسخ بدم.
از اونجایی که نمیخوام شرمنده کسی بشم، تصمیم گرفتم این مقاله رو بنویسم و یه مسیر یادگیری برای شما رسم کنم. شما میتونید با استفاده از این مسیر یادگیری، به پاسخ مرسوم ترین سوال یعنی «چطور یادگیری زبان رو شروع کنم»…
قسمت های داستان کوتاه برام طولانیه..اگه در طول روز چند بخشش کنیم یا کلا برای یه هفته چند بخش کنیم مشکلی پیش میاد؟