با عرض سلام و خسته نباشد به تمامی زبان آموزان زبانشناس
من اولین تجربَم را میخواهم با کسانی که به تازگی با زبانشناس آشنا شدن ، به اشتراک بگذارم .
اولین درس کوتاه برای شروع ، درس دیوالی روز محبوب من که در داستانهای بچگانه بستهی دوم موجود میباشد .
روش خواندن درس :
- داستان را حداقل ۳۰ بار (که من ۵۰ بار ) گوش میدم تا
با لغات آشنایی پیدا کنم . لغاتی که بَلَد نیستم رو هایلایت میکنم و هر سری که گوش میدم حدس میزنم . - بعد از ۳۰ بار ، هر سری که گوش میدم
همراهی میکنم (تکنیک سایه) - معانی را پاراگراف (خط به خط که در اپلیکیشن این کار را آسان کرده) ، حدس میزنم .اگه نشد از دیکشنری استفاده میکنم .
- وقتی به دفعه ۵۰ میرسم لغاتِ هایلایت شده را
واردِ جعبه لایتنر میکنم . حالا با ریتمی که این جعبه برای مرور رعایت میکنه ، میتوانم برای مرورِ کلمات اقدام کنم .
هر بار که روزِ مرور میرسه جعبه رو باز میکنم ، اونایی که یادمه رو حدس میزنم و اگه نَه ، میگم نمیدونم تا تو همین خونه باقی بمونه . هر بار که روز مرور میرسه از مثالی که اون هایلایت دَرِش موجود بود استفاده میکنم .
سوالی داشتم از زبان آموزان متوسط و حرفهای ، از شما عزیزان سوالی داشتم که در کنار این درس چه کتابی (چه درسی) را در اپلیکیشن شروع کنم که مفید باشد ؟
این روشی که من استفاده میکنم صحیح است ؟
ممنون میشوم راهنماییم کنید ؟
باز هم از مدیریت و عواملِ سایت و اپلیکیشن زبانشناس که همه چیز را فراهم کردند تا ما زبان آموزان به راحتی زبان انگلیسی را یاد بگیریم و به زبان انگلیسی مسلط بِشیم و با لذت یاد بگیریم .