معنی drive-in چیست؟
The drive-in cinema became popular in the early 1950s in America - very popular with young people! More than 4000 drive-ins opened between 1948 and 1956.
1- (به زور) به درون (چیزی) راندن (مثلا با ضربه ی چکش) 2- (بیس بال) درایو این، (امریکا) درایواین (رستوران یا بانک و غیره که مشتریان بدون پیاده شدن از اتومبیل کار خود را انجام می دهند
من یه گله از شما داشتم…بعد از خوندن این جمله تون
چرا آخه؟ کافی بود تو گوگل بنویسید drive in cinema و یه توضیح فوق العاده قابل فهم؛ متن و تصویر ببینید از ویکی پدیا
با این سیستم و نتی که من دارم, کمتر از یه دقیقه زمان برد
A drive-in theater or drive-in cinema is a form of cinema structure consisting of a large outdoor movie screen, a projection booth, a concession stand and a large parking area for automobiles. Within this enclosed area, customers can view movies from the privacy and comfort of their cars. Some drive-ins have small playgrounds for children and a few picnic tables or benches
دروووود
حق با شماست… درست پس از اینکه دوستان پاسخیدند با خودم گفتم چرا به ذهن خودم نرسید گوگل اش کنم!
پیش میآید دیگر، کلید در دست مان هست ولی دنبال اش میگردیم.
خب در همهی واژهنامههای زبانشناس جستجو زدم ولی نیافتم، اتفاقا از گوگل ترنسلیت هم یاری گرفتم(که سودی نداشت) ولی به ذهن ام نرسید در گوگل بجویم! پنداشتم املای واژه شاید نادرست باشد.