سلام دوستان
اینم از ویس این هفته
خوشحال میشم نواقص و مشکلاتمو بهم بگین تا اصلاحشون کنم
فقط واسه این هفته یکم عجله داشتم و فک کنم تند رفتم
از دفعه های بعد سعی میکنم آروم حرف بزنم تا نواقصم بیشتر مشخص شه
ممنون از وقتی که میذارین
سلام
عالی بود. همه نکات و لغات مهم داستان را اشاره کردید و حتی از لغت compeling هم که در mini story نبود و بخش vocab بود خوب استفاده کردید. موفق باشید
ممنوننن
اره یکم تغییرش دادم ولی نه زیاد
از دفعه ی بعد خودمو مجبور میکنم که از خودم داستان رو بگم حالا هر چقدر هم تته پته و مکس داشتم اشکال نداره و یکم تغییرات باحال توش ایجاد کنم
سلام آقا فیروز
براوو به شما
تازه اول قدرت، با این همه قدرت ظاهر شدین، آخراش حتما میترکونید.
سلام پری خانوم
ممنونننن
با دیدن بچه های دیگه و کاراشون واقعا خیلی انگیزه میگیرم و دوست دارم هی پیشرفت کنم
خیلییی اینجا جوش خوبه
رو من که این چند مدت خیلی تاثیر مثبت گذاشته و دائم و منظم دارم کار میکنم اگه میتونستم با گوشیم با زبان شناسم کار کنم که خیلی بهتر میشد.
ممنون بابت روحیه ها و انگیزه هایی که میدین
من سطح زبانم بد نیست ولی مشکل من حرف زدنه بیشتر و نوشتن
من ای جی رو فقط به خاطر همین کار میکنم چون هیچ چیز جدیدی واسه من نداره تقریبا و فقط تمرین اسپیکینگه
البته نمیدونم کارم درسته یا نه و باید از مجموعه ی دیگه ای استفاده کنم یا نه ولی در کنار ای جی خودم کتاب میخونم فیلم میبینم و به پادکست هها هم گوش میدم
دقیقا منم توی این چنین زمانی با زبانشناس آشنا شدم. مشکلم speaking بود.
کارتون عالیه. بهترین برنامه رو دارید. امیدوارم که هرچه زودتر نسخهی ios زبانشناس بیاد و همه بتونن ازش استفاده کنند. خصوصا شما که اینقد اشتیاق دارید.
چه با هیجان تعریف میکنید
دمتون گرم
به امید موفقیت های بیشتر و بیشترتون
شما هم به خاطر درس خوندن و دانشگاه بوده که اینجوری شدین؟
منظورم اینکه معمولا اونایی که درگیر درس و دانشگاه ان خیلی مقاله و کتاب میخونن ولی حرف زدنشون خوب نیست مثل تقریبا همه ی استادایه دانشگاه ایران
ممنوننن
خیلییی منتظرشم واقعا چون میدونم خیلییی خوبه و به خیلییا معرفیش کردم و حتی یکیشون جلو خودم اکانتش رو خرید انقدر که از ویژگیهاش گفتم و از روش درست اموزش زبانش و …
خلاصه که شدیدا منتظرشم
ممنون نظر لطفتونهه
ایشالا
تقریبا یه جورایی. شاید یه روزی داستان زبانآموزیمو کامل گفتم
پس از الان منتظریم که بگیم داستانتون رو
عالی بود خیلی خوب تعریف میکنید داستانو لحن بیانتون فوق العاده است
این یکی از داستان های ای جی نیست؟!
ممنونننن نظرلطفتونههه (البته ممنون که روحیه میدین چون اونقدرا هم خوب نیستم ولی سعی میکنم هی بهتر شم )
من دوست دارم نقصامو بگین تا تو دفعه های بعد کم کم درستشون کنم
ولی هیچکی از نقصام نگفت
چرا هست
درس سوم مجموعه ی قدرت ای جی به نام emotional mastery 2
فقط یه مورد داشت که very رو wery خوندین.
یه سری کلمات هم نامفهوم بود که دلیلش رو خودتون گفتید. چون صوت اولتون خیلی خوب بود و نمیشه اینجا بگیم از لحاظ زبانی مشکل دارین. چون سرعتتون بالاست بعضی کلمات رو باید دقت کرد تا متوجه شد.
درسطح خودتون بهترینید
اره بعضی وقتا تلفظ v و w رو جابه جا میگم
یعنی هنوز به صورت کامل اتوماتیک نشده و باید یکم دقت کنم تا درست تلفظ بشن
از دفعه های بعد دیگه روخوانی نمیکنم و سعی میکنم اروم بگم ولی مطمعنا با کلی مکس و اشتباه همراه خواهد بود
ممنوننن
امیدوارم اینجوری باشه که شما میگین
منم میخوام مثل شما بشم
چراا مثل من.
من که سطحم خوب نیست
ایشالا مثل native ها بشین و مثل اونا خوب حرف بزنید