درخواست معلم زبان

از نظر من آموزشی که با هدف محدود کردن پله رشد زبان آموز صورت بگیره ظلم بزرگیه. چون خیلی از اساتید روش تدریسشون طوری هست که شاگرد نتونه رو دست استاد بلند شه. برای همین شاگرد رو محتاج بار میارن.

8 پسندیده

محض اطلاع خدمتتون بگم حتی یه دونه معلم نیتیو تو این سایت نیست،
کل دار و ندار این سایت دو نفر خارجی هست یکی اهل فیلیپینه که لهجش از ایرانیا هم بدتره و یکی دیگه مال کشو چک بود ولی حالا دیگه آنلاین نیست.
اینا هم حتی نیتو حساب نمی شن.
معلم نیتیو میانگین ساعتی 20 دلار می گیره و کمتر براش صرف نمی کنه خب حالا به نظرتون اینایی که خودشونو نیتو جا می زنن چجوریه که ساعتی 5 دلار براشون می صرفه؟

من فقط بالایی رو که سر خودم اومده بود و تجربه عینی خودم رو بازگو کردم.
من اینا رو به چشم خودم دیدم. من حتی می تونم اسکرین شات پیاها مو اینجا بزارم ( پیام های واتساپی که حتی بعد از کلاس ازشون خواستم حداقل pdf کتابا رو واسم بفرستن ولی ایشون قبول نکرد.)

عزیز من نمی دانم چرا شما سنگ این وب سایت رو الکه به سینه می زنی.
اگه از عوامل فنی این وب سایت هستین و اینجا در پوشش یه فرد عادی براشون تبلیغ می کنی، اون بحث ش جداست.

اگه یه فرد عادی هستی برو چند جلسه کلاس بگیر بعد یاد حرفای من می افتی.

در هر صورت شما آزاد هستید.
ولی من یکی دیگه به اونا پول نمی دم، نه به خاطر کیفیت آموزشی پایین، بلکه به خاطر اینکه یک ذره صداقت ندارن همش دروغ می گن .

7 پسندیده

5 پسندیده

سلام نسیم خانم
اینکه خوبه، زبانه
طرف یادم نگیره اتفاق خیلی خاصی نمی افته
امروز داشتم یه ویدیو می دیدم
مصاحبه با یه استاد تمام، کانادایی بود
اگه چیزی که درباره ی سیستم آموزشی اونجا می گفت درست باشه
ما اینجا داریم پادشاهی میکنیم
حالا سر فرصت ویدیو شو کات میزنم میذارم

سلام خدمت شما
برادر شما کامنت بنده رو از اول این صفحه با دقت بخوانید
متوجه میشوید که بنده کلا با این نوع روش آموزش موافق نیستم که متکی باشی به شخص دیگه
و قطعا بین بنده و این سایت ارتباطی وجود نداره
من یکی از کاربرای شناخته شده اینجا هستم که سایت هایی که به نظرم خوب هستند معرفی میکنم

این سوال منم بود ولی روی ۷دلار حساب کرده بودم

من قضاوت نمیکنم درباره این موضوع چون خیلی مشخص نیست چه اتفاقی افتاده
و من عبارتی تحت عنوان ۱۰ جلسه نمی بینم
ولی اگه نظر منو بخواهید اگه جای طرف بودم یه قسمتی از فایل رایگان میفرستادم برای جذب مخاطب

من اینجای متن متوجه نمیشم
الان اونا درباره چی همش دارن دروغ میگن
رفیق حرف آخر بنده چیزیه که تو پست قبلیم نوشتم

موفق باشی

4 پسندیده

گاها لایک‌هایی میخورم که باعث میشه یه سری مطالب برام مرور بشه.

امروزم این مطلب :point_down: برام مرور شد. این جملات رو باید با طلا نوشت و قاب گرفت.

جانا سخن از زبان ما می‌گویی :blush:

10 پسندیده

سلام خدمت دوستان گرامی
یه استاد انگلیسی هست در تلگرام که دوره های مختلف آموزش انگلیسی داره
به نظرم اومد یکی از اون دوره ها احتمالا واسه مخاطبای اینجا جالب باشه
چون دقیقا مشابه همین چلش pov
خود استاد فید بک میده
فیدبکاشم خوبن
یعنی اینطوری نیست که من خوبم تو خوبی همه خوبن
نه
واقعا فیدبک میده
این آدرس کانال که فایل های تمرینی با فیدبک
https://t.me/Yekta_YET_PRACTICE
آدرس پایینم کانال اصلیشه
https://t.me/YektaEnglishclass

6 پسندیده

ضمن احترام به نظرات بالا من قصد دارم استفاده کنم ممنونم‌

5 پسندیده

خدایا ما را آن ده که آن به…موفق باشیدو حتما تجربیاتتون تو این مسیر رو- نقاط ضعف و قوتِ کمک گرفتن آنلاین از طریق این جور آموزش ها- با ما هم به اشتراک بذارید.

موفق باشید

7 پسندیده

ترجیح می دهم قبل از انتقاد امتحان کنم. به خصوص که می شه جلسات رایگانی با مدرس داشت
پشتیبانی عالی داشتن چون تماس گرفتن و از کیفیت تصویر و صدا اطمینان حاصل کردن و برنامه رو باهام چک کردن دوباره

7 پسندیده

امشب با ۵ استاد آیلتس سایت قرار مصاحبه داشتم
نتیجه:
اولین مصاحبه استاد مرتب و یک تکه بدون دونستن یا تلاش واسه دونستن نیازهای من داشت صحبت می کرد جوری که مجبور بودم وسط حرفش بپرم
دومین مصاحبه مسلما یک فاجعه بود طوری که اونقدر تلفظش بد بود که حس کردم جای استاد و شاگرد شاید بعضی جاها عوض بشه و بنده خدا مجبور بود به چند تا اشکال گرامری ریز و درشت من گیر بده و انتهاش هم بگه مثلا می خوای بگی ای کاش در گذشته فلان نمی کردم که فلان بشه که یک جور شرطی ترکیبی فکر کنم می خواست و گفت باید اینا رو بلد بشی … هیچی حس کردم می خواد بگه هنوز خیلی چیزا من بلدم که تو بلد نیستی
سومی خوب بود صحبت کردیم و البته حس بهتری داشتم با اون. در نهایت اما برنامه دقیقی ارائه نکرد
چهارمی عالی بود اول خوب به حرفام گوش کرد و شنید که چی می خوام بعد بهم فیدبک داد گفت کجام و چه برنامه ای خودش داره و خلاصه خوب جلو رفت.
پنجمی اونقدر تند صحبت کرد و اونقدر حرف زد که کل نیم ساعت سهم من دو سه جمله شد. اونقدر گفت فلان می کنم و بسان می کنم گفتم والا با این حجم تمرکز تون روی گرامر من نمی تونم با متد شما کنار بیام نمی دونم شاید واقعا آیلتس این حجم مهارت روی گرامر رو می خواد اما واقعا حس بدی داشت صحبت با کسی که یک تکه داره از گرامر حرف می زنه به خصوص واسه من که گریزان از گرامرم
بازم جلساتی رو فردا ست می کنم و تجربیاتم رو می گم براتون
خلاصه مطلب استاد خوب داره استاد بد هم داره
من البته فقط روی استادهای با امکان تدریس آیلتس دارم صحبت می کنم.

14 پسندیده

رفیق این اسم استاد چی بود
همون خوبه رو میگم

5 پسندیده

خانم هاجر کاشانی و خانم پروا شاخسار جز خوب ها بودن به نظر بنده حقیر
خانم سپیده خجسته راد هم تسلط خوبی داشتند اما تاکید زیادی روی گرامر داشتند که باب میل بنده نیست.

10 پسندیده

توضیح دادن گرامر خیلی راحته. یعنی ساده‌ترین کار بخش تدریس زبان انگلیسی همون قسمت گرامره. بازی با قاعده و فرموله. شما یه base خوب از گرامر بلد باشی (شامل زمان‌ها، قواعد مربوط به صفات، ترتیب کلمات داخل جمله، موصول‌ها، جملات شرطی، جملات وصفی)، مابقی رو خودبخود موقع شنیدن یا خوندن منابع کشف می‌کنید.
به نظرم خوندن گرامر برای کسی که تافل قراره بده بیهوده‌ترین کار ممکنه. چون این شخص باید ابتدا شنیدار و گفتارش رو قوی کنه و در این حین گرامر‌هایی رو به ناخوادآگاهش وارد می‌کنه‌. بقیه‌ی گرامرها رو حین تمرینات نوشتار می‌تونه تقویت کنه. برا نوشتار میشه هم مربی گرفت که فیدبک درست حسابی بده، هم میشه با خوندن تاکتیک‌های نوشتاری (که با سرچ انگلیسی میشه منابع خوبی پیدا کرد) این بخش رو تقویت کرد.
به نظرم شما در سطح خوبی هستید. چیزی که برا سطح بالا لازمه، یه پارتنر خوبه که میدون رو بده دست شما و همزمان مواردی که نیاز به کار داره یادداشت کنه.

16 پسندیده

بله دقیقا من مقصودم از مربی پیدا کردن یک پارتنر سطح بالاتر هست که بتونه فیدبک بده چون کسی این روزا در سطح بالا رایگان این طوری وقت نمی گذاره مجبورم دنبال کسایی بگردم که دارن به صورت مربی کار می کنن هدفم این نیست رابطه شاگردی استاد داشته باشم بیشتر یک همراه می خوام
از لطف شما به بنده هم ممنونم من خیلی فاصله دارم به حتی خوب بودن در انگلیسی

12 پسندیده

امشب با دونفر دیگه مصاحبه داشتم
جالبه هر دو نفر وقتی شنیدن کلاسی نرفتم و گرامر نخوندم گفتن اصلا فکر گرفتن آیلتس ۷ نباش :sweat_smile:
اما بعد از مصاحبه نظرشون رو تغییر دادن :joy:
یکی شون خودش آیلتس جنرال و آکادمیک ۸ داشت گفت اصلا برات سخت نیست اما بیا من نکاتی بهت نشون بدم که بالاتر بری
دومی اما نیم ساعت مصاحبه گرفت و کلی تعریف کرد و گفت نه همون که اول گفتم شما گرامرت لازمه تقویت شه گفتم دقیقا چی؟ گفت report رو کار نکردی گرامرها و ساختارهایی که دوست داشتم برای arrangment به کار ببری نبردی و در مورد آینده از گرامر پیچیده استفاده نکردی
البته حس کردم دوست دارن روی پیش داوری اولیه شون تاکید کنن اما خوب خوبی هایی هم گفتن که مشخص بود نظرشون عوض شده ولی جالبه سطح من رو از b1 توی ذهنشون بالاتر یا پائین تر نبردن
نمی دونم واقعا فضای آیلتس این همه گرامر پیچیده رو می خواد
حس بهتر و ارتباط موثر واسه من همیشه دغدغه بوده اینکه مکث نکنم ایده هام رو به شکل های مختلف بگم و بتونم از واژگان استفاده کنم
ولی تقریبا از هفت استاد بیش از چهار استاد تاکید روی گرامر دارند.
در کل می تونم بگم سایت می تونه خیلی کمک کنه به کسی که وقت و برنامه اش اجازه کلاس رفتن رو نمی ده چون تقریبا می شه حتی ۱۲ شب کلاس ست کرد و توی خونه لم داد و سر کلاس بود
امکانات صوتی و تصویری سایت عالیه قطعی و هنگ خیلی کم داره
این طور که شنیدم حق کمیسیون از استادها نمی گیره
استادهای جوان و لا انگیزه زیادی داره
کیفیت استادهاش خیلی تفاوت داره و یک دست نیست
استاد خارجی هم داره فیلیپین، لهستانی و صربستانی
کلاس های گروهی با هزینه های کمتر هم داره
از لحاظ هزینه خیلی به صرفه اس
اما اینکه کلا بگیم این روش عالیه نمی دونم نه نمی شه گفت بستگی داره کلا با روش استاد شاگردی بتونین کنار بیاین یا نه
من دنبال پارتنر سطح بالا بودم واسه اسپیکینگ و فکر کنم پیداش کردم با هزینه معقول هدف من این بود که حاصل شد.

13 پسندیده

سلام
دوستانی که کلاس زبان رفتن یا به نوعی با کلاس زبان در ارتباط هستن ( اساتید و…) ، اکثرا همین نظر ها رو میدن :grin:

یه نکته جالب هم اینکه اکثرا بیان میکنن که هوش زبانی بالایی داشتن و زبان رو خیلی راحت یادگرفتن و میگن فکر نمیکنم هیچ کس به راحتی ما زبان یادگرفته باشه :joy:

هر زبان آموزی با هر پیشینه ای وقتی میخواد آزمونی چیزی بده ، به صورت دیفالت سطح b1 در نظر گرفته میشه :joy:

10 پسندیده

تو حدودی تاپیک ها رو خوندم
بعضی هاش خیلی خنده دار بود :joy:
ولی یه تجربه شخصی … مدرس زبان خیلی نمی تونه به آدم کمک کنه. مخصوصاً اگه زبانتون از حد متوسط به بالا باشه. خود من زبان رو به صورت خود آموز خوندم و دارم می خونم و هیچ وقت متکی به مدرس یا استاد خاصی نبودم. چون مدرس از علایق، توانایی، شرایط و نیازهای شما اصلاً اطلاعی نداره. خود شما می تونید بهترین برنامه رو برای خودتون بریزید.
با مربی زبان موافق هستم. ولی مدرس زبان نه. مربی زبان، دقیقاً ماهی گیری بهت یاد می ده. ولی مدرس زبان نه.
اتفاقاً دیروز یکی از مربی های زبان، تو اینستاگرام، یه پست در مورد استفاده از یه اَپلیکیشن برای زبان انگلیسی گذاشته بود و من هم سریع کامنت گذاشتم در وصف مزایای زبانشناس و تاکیدش بر یادگیری خودآموز زبان انگلیسی. دیدم اون فرد داره می گه تو زبان انگلیسی باید یکی دست آدم رو بگیره و بالا بکشه. من هم که تعصب خاصی تو این زمینه دارم. یه کامنت دندان شکن گذاشتم، طرف فقط آرزوی موفقیت کرد! :grin:

7 پسندیده