درخواست معلم زبان

منم حاضر بودم رایگان شاگرده شما بشم قبول نمیکردید بخدا همه از دسته من فرارین :joy::joy:

7 پسندیده

فدای شما مربی گل بشم.شما قبول کن معلم من بشید منم قول میدم شیطونی نکنم.

خوبه خودتم میدونی واقعا

5 پسندیده

سلام.

اسم و تصویرتون رو تغییر دادید…نشناختم تون

اون ساطوری که تو پروفایل تون نوشتید, خاطرجمع م کرد که خودتونید :smile:

من اگه سطحم بالاتر از شما بود, حتما قبول می کردم شما شاگردم بشید, البته حضوری

5 پسندیده

حقوق جیمی با دلار بود. متاسفانه دلار رفت بالا جیمی رو از دست دادیم فعلا… قهر کرد برگشت خونشون.

14 پسندیده

یه قانونی هست تو دنیا خیلی قشنگه و شدید برا من کار میکنه. اونم اینه دقیقا روزایی که off هستی همه عالم باهات کار دارن. :joy: یعنی عاشق این قانون شدم من. یه 6 ساعت چک نمیکنم مجاز رو اد همون 6 ساعت کار مهم دارن باهام.
خلاصه پوزش از تاخیر در پاسخ گویی.
@pari
@afarkhani
و دوستان دیگه لطف دارین به بنده. من درس پس میدم خدمت دوستان و جا داره تا بشه بهم گفت مربی :grin::rose::rose:
@shahrzad15 شهرزاد جان من که خودم انتخابم سایر دوستانه جدا از فاز شوخی عرض میکنم. اما اگر بتونم کمکی به شما داشته باشم دریغ نمیکنم عزیزم. فقط مساله زمان هست که بر اساس شرایط میشه هندل کرد :rose::rose:

10 پسندیده

سلام گندم جون
وای مرسییی مهربوننن :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::hatching_chick::hatching_chick:
خوبه ک شناختید
هنوزم‌ شما از من بالاتریدد :kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_smiling_eyes::kissing_smiling_eyes::tulip::tulip::tulip:

5 پسندیده

هر زمانی که شما وقت داشته باشین منم حاضر میشم

5 پسندیده

۱۰۰٪ موافقم. هرچند پارتنر داشتن خوبه اما به نظر من نیاز چندانی بهش نیست.
بدون اونم میشه حرف زدن رو مسلط شد

آقا تسلیم.
اصلا من کارم به اینا نیست.

میگم اینا که به خودشون میگن professional باید واقعا پرفشنال باشن دیگه نه اینکه English رو انگلیییش بگن. این اولین کلمه‌ایه که باید درست یادش بگیرن. من نوعی که اینو بشنوم همچین شخصی رو هیچوقت به عنوانی مربی انتخاب نمی‌کنم

8 پسندیده

خوش به حال و روزگار معلمهای بزرگوارتون
که شاگرد با انرژی و شیطون دارند :blush:

خدا نکنه بزرگوار

من در حد مربی نیستم، شما خودتون استاد هستید

10 پسندیده

این حرف رو نزنید.من واقعا شما رو به عنوان مربی قبول دارم.
و حاضرم شاگردتون باشم

7 پسندیده

قبولت ک نمیکنن هیچ یچیزیم بهتون میدن تا شاگردشون نباشید :joy::joy::joy:

4 پسندیده

انصافا خانوم @pari و @ala رو به شخصه خیلی برای تدریس قبول دارم. خیلی از این دوستان کمک گرفتم و همیشه راهنماییم کردن.

حالا دوستان یکم شکسته نفسی دارن. میگن درخت هر چه پر بار تر شکسته تر دیگه :smile:

10 پسندیده

ممنونم ازتون آقا کامبیز. شما لطف دارید.

انصافا اگه وقت داشتم، از کسی دریغ نمی‌کردم. آدم اگه فقط مسولیت تدریس داشته باشه، می‌تونه برا کارهاش برنامه‌ریزی بکنه. ولی متاسفانه من انواع کار ریخته رو سرم، هیچکدومم به درستی انجام نمیدم :joy:
تدریس خصوصی هم، انرژی و وقت خاص خودش رو می‌طلبه. حتی اگه وقتشو داشته باشم، انرژی کم میارم، از بس که این روزهای کاری برام سنگین و طاقت‌فرسا بود.

باز هم مرسی از تعریفتون :pray:

11 پسندیده

:+1::+1::+1:

شکسته نفسییی. همراهی با شما افتخاره. دیگه ما که نون و نمک شما رو خوردیم می‌دونیم چه مهارتی دارید :grin::heart:

ما همیشه شاهد کمک های بی دریغتون هستیم عزیزم. و واقعا امثالی مثل من در مقابل اساتیدی چون شما که کلا حرفی ندارن برا گفتن. دست راستتون رو سر ما :joy::hugs::heart:

5 پسندیده

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه. ممنون از لطف تون آقا کامبیز

هر چند خاطرم نیست :joy: ، شما حق استادی به گردن شخص بنده دارید و سپاسگزار لطف و زحمات تون هستم.

نه واقعا صحبت شکسته نفسی نیست. آموزش و یاد دادن واقعا کار با مسئولیتی هست اینکه وقتی برای دیگری صرف کنی و بهترین بازدهی هم حاصل بشه.

عزیزم
من هم از همراهی و هم هدف بودن با شما خرسند هستم :rose:

10 پسندیده

من چند بار از این وب سایت استفاده کردم و تجربیات خودم رو اینجا می گم و در نهایت تصمیم با خود شماست.
1- گول ظاهر رو نخورید. اعداد و ارقام در این سایت همش الکی است،
یعنی مدرس ها رو که می بینی همش 4 ستاره و 5 ستاره دارن دروغ است.
من یه بار از تدریس یکی خوشم نیامد بهش یک ستاره دادم که روز بعد توسط عوامل فنی حذف شده بود.
2- در این سایت ممکن است یک چیزایی ببینید که تعجب کنید.
من یک بار، بابت یک جلسه پول پرداخت کردم تا ببینم روش تدریسش چطوره و اون آقای مدرس توی اون جلسه همش فقط در باره سوابق من در باره زبان پرسید و وقتی من از ایشون در باره روش تدریس ایشون پرسیدم که آیا طبق روش آموزشگاهها با کتاب جلو می رن یا روش دیگه،
ایشون گفت باید حداقل 10 جلسه رو پرداخت کنین تا من بهتون بگم چه روشی دارم و از چه کتابی واسه تدریسم استفاده می کنم.

3- تجربه من این بوده که اگه خودم به کمک زبان شناس بخونم میزان مطالبی که یاد می گیرم خیلی بیشتر خواهد بود و فعلا مدرس های این سایت به درد من نخوردند حتی واسه اسپیکینگ.

موفق باشین.

21 پسندیده

میگن مرغ همسایه غازه…

10 پسندیده

هرجا که اینو شنیدین، فرار رو بر قرار، ترجیح بدید. :joy:

9 پسندیده

من که یک ماه و نبم با پاور شروع کردم لهجه و تلفظ بهتری دارم :sweat_smile: باید به خودم ببالم :sweat_smile:

8 پسندیده

آقا این تکست منطقی نیست واسه من
اما چرا ؟؟؟

ستاره رو نمیدونم
ولی کامنت منفی تو سایتشون خوندم
مثلا یکیش واسه یکی از معلمای نیتیوشون بود
که طرف نوشته بود آموزش دادن بلد نیست یا یه همچین چیزی

این یکی که اصلا منطقی نیست
باز چرا؟؟؟
چون اینا اصلا کارشون اینه
میدونن چطور با طرف (زبان آموز) حرف بزنند که مخشو بزنن
طرف …(یه عبارتی معادل خنگ) که نیست همون ب بسم الله بیاد بگه پول ۱۰ تا جلسه رو بریز
شاید اگه حال کردم روش آموزشیمو بهت بگم
اونم الان که تا دلتون بخواد انجمن،شرکت،پکیج،اپ … واسه زبان اومده بیرون
بعد تو این سایت شما قبل از این که پول بدی جلسه برداری
میتونی جلسه آزمایشی رایگان داشته باشی که اگه با طرف حال کردی
مثلا سوادش یا روش اموزشی خوبی داشت
بعد باهاش جلسه بگیری که این امکان رایگان زیادم هست
یه سری هستند جلسه آزمایشی رو ندارن چون شناخته شده اند
حالا در کل
من نظرم پست بالاتر گفتم درباره اینجور پلتفورم ها
خیلی باهاشون موافق نیستم به خاطر خیلی از موارد و به خصوص هزینه
ولی خوب بودنش بهتر از نبودنشه

6 پسندیده