از این موارد ندیدم فقط مصرفین اینا
کاملا صحیحه اینجا چت نکنیم الان قیچیمون میکنن
از این موارد ندیدم فقط مصرفین اینا
کاملا صحیحه اینجا چت نکنیم الان قیچیمون میکنن
بابا بچه زرنگ.
نه شوخی کردم ، انصافا منم حوصله ندارم با بچه ها سر و کله بزنم
اگه بخوام انتخاب کنم شاید شغل معلم یه آموزشگاه خصوصی رو انتخاب کنم جایی که مجبورن گوش بدن ، حالا ندادن هم مهم نباشه
سلام . چون تعداد متقاضی تجربی زیاد شده
پس شانس موفقیت پایین تری هم دارن و باید هم بیشتر تلاش کنن برای موفقیت و هدف هم داشته باشن
به نظرم میانگین موفقیت رشته های کار و دانش و فنی حرفه ای بیشتر از رشته های نظری هست و از این هم بیشتر میشه در آینده
مرسی بابت انگیزه
کار نشد نداره
سلام بر همگی و روزگارتون به خیر
دیروز و امروز مشغول خوندن داستان شرکت از سری کتاب های متوسط زیبوک/حدود 3 ساعته بودم.
داستان در مورد میچ جوانی است که به تازگی از هاروارد فارغ التحصیل شده و به عنوان دستیار حقوقی در شرکتی مشغول است…کم کم متوجه می شه که هیچ کدوم از افراد قبلی شرکت رو ترک نکردن و چندین نفر از افراد مهم شرکت به نوعی با مرگ مشکوک از صحنه حذف شدن. بعد از تماس یکی از ماموران FBI و دادن هشدار به او، میچ سردرگم شده و …
داستان مزبور 25 قسمتی است و احتمالا چند قسمت ابتدایی اون چندان جذاب نباشه ولی کم کم کمی بر جذابیت داستان افزوده میشه و احتمالا ترغیب تون خواهد کرد که داستان رو به انتها برسونید
موفق باشید و پایدار در مسیر درست
The struggle ends when the gratitude begins!
دختر خاله منم کنکوریه. مطمعنم با تلاش می ترکانید.
شما مامور به تلاشید نه محصور نتیجه
من تازه فهمیدم هر دوتانون یه پروفایلید
خدایا
رفاقتتون مستدام
منم براتون آرزوی موفقیت دارم بچه ها
حتما با تلاش به نتیجه میرسید ولی واقعیت رو هم در نظر بگیرید که چه برا کنکور و چه بعدش باید دو برابر تلاش کنید تا خودتون رو متمایز کنید از بقیه
وگرنه وقتی تعداد متقاضی کنکور و یا عرضه ی نیروی متخصص زیاد میشه ، تلاش معمولی رو همه میکنن و گاها موفق هم نمی شن
شما ایشالا جزو موفق ها هستید
Yes , Indeed
موجیم که آسودگی ما عدم ماست ،حالا که اینطور شد
دختر عمه ی منم کنکوریه ، بهش گفتم کنکور نده ، برو سر کار !
بعدا اگه برای ادامه فعالیتت نیاز داشتی به تحصیلات آکادمیک رشته ی خودت ، برو دانشگاه
قبول کرد
قربانت عاطفه جون مرسی
انگیزه
سلام دوستان
کتاب سوم مجموعه بدبیاری ها به پایان رسید
و کتاب بگو سیب و بمیر از مجموعه گوسبامپس تا فصل سیزدهم مطالعه شد
سلام
خیلی ممنونم.
دروس رو کامل دوره کردم و تمرین هاشو انجام دادم.
ولی به جای ۵ بار دوره یک بار دوره انجام دادم.
فشرده خوانی به چه معناست؟
اصلا دیگه مجموعه گوسبامپس حال نمیده
باید برگردم به بدبیاری ها و انقد بخونم یا تموم بشه یا خسته بشم و یه مجموعه دیگه انتخاب کنم
خانوم ناظم بیا اینو دعواش کن @pari
من بجای پروین جون هسم چیشده آنا جون بگو با ساطور بیام
گفت کتاب سومو بخونه دیگه ادامه نمیده همه هم شاهد بودن
من با سرعت لاکپشتی میخونم اون تند میخونه رو اعصابه دعواش کن بگو بره یه کتاب دیگه بخونه
برو ی کتاب دیگبخون دیگ @mehran72es آقای جان اسنو با زبون خوش میگم خودت برو میخای با زبون خوبترم بگم؟
عزیزم ابزار کارت خیلی ترسناکه ها… حالا انقدرم خشونت لازم نیست
نه دیگ کسی با ی بار متوجه نشه بدتر از اینم میشه