سلام دوستان عزیز من عضو جدید هستم و تازه شروع کردم به خوندن داستان جوجه اردک و خیلی شوق دارم که بتونم انگلیسی رو یاد بگیرم و خواستم فعالیت داشته باشم ک برای یادگیری هر روز با انگیزه وقت بزارم و مطالعه کنم
اینم روخوانی درس جوجه اردکه که ضبط کردم دوستان گوش بدین لطفا
هر ایرادی دارم بهم بگید قطعا خوشحال میشم ک دوستان اشکالاتم رو بگیرن و تازه باعث انگیزه بیشترم برای بهتر شدن میشه ممنونم
سلام
خوش آمدید
میتونم به جرأت بگم بهترین بازگویی از این داستان بود که تا حالا توی تالار شنیده بود…
به نظرم متناسب با سطحتون از دوره AJ Hoge استفاده کنید
خیلی ممنونم بخاطر این همه لطف و تعریف
این دوره ای که گفتین نمیدونم چی هست و به سطح من میخوره یا نه!!! من سطحم مبتدیه ولی ویژگی خوبی که دارم اینه که اگه بخوام حتی یه کوچولو از یه چیزی رو یاد بگیرم سعی میکنم اون رو خوب بفهمم، من از داستان های بچگانه استارتم رو زدم که این اولین داستان بوده از دیروز شروع کردم و کم کم ایشالا پیش میرم
قبول من تسلیم
شما فقط ایشونو راهنمایی کنید، من الان باید برم…
فقط من یه چیز میگم اونم اینکه، با توجه به اینکه همین امشب سه بار درس اول قدرت رو گوش دادم (از بس لذت بخش بود)، توصیه میکنم به همه مبتدیان و تازه واردا که حتما درس اول قدرت رو گوش بدن…واقعا نکات خیلی مهمی داره، نهایتا ترجمه شو بخونن
نه من سطحم در همین حده تازه مبتدیم و اولش که داستان رو گوش دادم خب خیلی برام سخت بود درکش ولی چندیدن بار گوش دادم و طبق راهنمایی های اساتید که واقعا لطف دارن و پاسخگویه تمام سوالاتم بودن تونستم خوب یادش بگیرم
حالا یه مدت با این داستانها کار کنید چون گنجینهی لغات و ساختارهای خوبی داره. آهسته و پیوسته. دورهی نیومتد ای.جی به نظر من از قدرت هم سختتره. به تصور خیلیها “قدرت” سطحش بالاتره اما به نظر من فهم نیومتد از قدرت هم سختتره. دو سه تا داستان نیومتد راحته ولی بقیهش هم طولانیه هم لغات و ساختارهای سنگینی داره.