حذف یک معنی در ترجمه colourful

سلام
We give boxes of colourful coconut sweets called barfi to our family and friends.

. جعبه‌های شیرینی نارگیلی به اسم برفی به خانواده و دوستانمان هدیه می‌دهیم.

کلمه colourful که به معنای رنگارنگ است چرا در ترجمه نیست. اگر بخواهیم اون رو خم بگیم چجوری بایستی ترجمه کنیم

این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی “دیوالی” روز محبوب من » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان‌های بچگانه » فصل: « بسته ی دوم »

7 پسندیده

جعبه های شیرینیه رنگی رنگی (رنگارنگ) به اسم برفی

6 پسندیده

سلام دوست عزیز.
به نظر من شما خیلی خودت رو داری درگیر معنی کلمه به کلمه میکنی و این خیلی خیلی خیلی بده برای زبان آموزی. اگر رودتر از شر این عادت خلاص نشی به بن بست میرسی.
این هوبه که ادم دوست داره ته همه چیز رو دربیاره ولی خب واقعا اوایلش نمیشه.
یادم میاد تو فیزیک و شیمی کلی در مورد الکترون ها و پروتن و بقیه چیزا میگفتن و من همش دنبال این بودم که واقعا این ها دقیقا چی هستن و از کجا میان و همین باعث شد کلا هیچی درک نکنم و حتی ازش زده بشم.
بعد ها وقتی تو الکترونیک بهاش برخورد کردم تازه متوجه شدم اینا چی بودن که تو دبیرستان بهمون میگفتن.اگر من اون دوره فقط نیقبولوندم به خودم که این ذرات وجود دارن و بعد از شکل گیری ذهنم میرفتم سراغ منطقشون الان خیلی موفق تر بودم تو الکترونیک و بقیه چیزا

حالا بریم سر وقت سوالتون.معنیش دقیقا میشه
ما بسته های به اسم برفی که پر از شیرینیهای رنگارنگ نارگیلی هستن رو به خانوادمون و دوستانمون میدیم.

9 پسندیده

این هم ترجمه من هستش

ما به خانواده و دوستانمان هایمان جعبه هایی شامل شیرینی نارگیل رنگارنگ هدیه میدهیم

3 پسندیده

با عرض سلام و احترام به شماerfan23
به نظر من هم colorful ترجمه نشده است و به نظرم این نشان از دقت شما است نه درگیر ترجمه کلمه به کلمه زبان

2 پسندیده

توی ترجمه تون باید میگفتید شیرینی ها چون جمع هستش