چالش کتابخوانی زمستان 98 ❄

سلام بانو :tulip:
خیلی خوش اومدین
حقیقتش چون من هم‌نسبتا تازه واردم و در چالش کتابخوانی آذرماه اولین بار شرکت کردم و سوال مشابه شما رو از اساتید تالار پرسیدم و همه دوستان راهنمایی های خوبی کردن
متاسفانه نتونستم لینک پاسخهای دوستان رو براتون بزارم
بخاطر همین پاسخ جناب آقای مهران@mehran72es
رو براتون کپی کردم که اینجا میزارم
این توصیه ها به من خیلی کمک کردن :

mehran72es

نوامبر '۱۹

سلام . ممنونم شما لطف دارید
منم تقریبا چهار پنج ماه پیش دوس داشتم کتاب های سطح بالا رو بخونم ولی نمی تونستم
پیشنهادم به شما اینه که در هر سطحی که هستید ، سعی کنید اگه دو یا سه کتاب از سطح خودتون میخونید ، یه کتاب هم از یه سطح بالاتر بخونید تا به چالش کشیده بشید و زودتر پیشرفت کنید
شاید توی اون کتاب که یه سطح بالاتر هست ، لغات زیادی یادنگیرید ولی تمرکز رو روی فهم کلی مطلب بذارید
همچنین هر روز کتاب بخونید حتی شده 20 یا 30 دقیقه!
و اینکه سعی کنید بعد یه مدت که کتابای سطح بندی شده خوندید حتما برید سراغ قفسه نوجوانان
اولش سخته ولی راحت میشه از کتاب دوم و سوم
بعد از شاید سه چهار ماه یا پنج ماه ، میتونید رمان های متن اصلی رو بخونید
بازم دقت کنید که الان خود من وقتی این رمان رو خوندم ، تازه الان 70 درصد لغاتش رو تسلط دارم ! یعنی این کتاب یه سطح از سطح من بالاتره ! ولی من مشکلی ندارم برای مطالعش
فقط کافیه روی کلماتی که نمیدونم کلیک کنم و در کسری از ثانیه معناش رو ببینم و back بزنم و ادامه بدم
سرعت مناسب روایت روای داستان هم کمک میکنه که روون تر بتونم بخونم و عملا حتی اگه 40 درصد لغات یه رمان رو بلد نباشم ، شاید برای مطالعه مستمر و یادگیری مفید نباشه ولی قطعا مشکلی توی مطالعه و فهم معنای جملاتش ندارم و لذت خودمو از مطالعه میبرم

امیدورام موفق باشید

10 پسندیده