چالش کتابخوانی زمستان 98 ❄

من خودم این‌ کارا رو نمی‌کنم. چون میدونم بالاخره هی یادم میرن :joy: شما اگه میدونید این کار جواب میده انجام بدید. ولی اگه بتونید یه داستان چند خطی با اون اصطلاحات بسازید عالی میشه. البته اگه کار تیمی انجام بدیم فوق‌العاده‌ست. من خیلی جلو رفتم ولی پابه‌پای شما برا فعالسازی اصطلاحات میام. چون هیچ ضرری تو این نمی‌بینم که درس‌های مگا رو بازم بخونم. اصلا من از این درس‌ها سیر نمیشم. فقط این بخش رو اختصاص بدیم به گفتگو. چون درس اصلی خیلی جذاب نیست برا این کار و ظرفیت لازم رو برا داستان‌سازی نداره.

دقیقا کاری که من انجام میدم.

حالا قرار نیست همه‌ی اینارو فعال کنید ها. من از کل هری پاتر ده اصطلاح رو فعال نکردم :joy:

خوب این زیرخاکی‌ها رو پیدا میکنی ها. بیا بریم دنبال گنج :rofl:

از این تایم استفاده کنید چون وقتی به سر اومد دیگه به اون حالت قبلی برنمی‌گردید.
الان دو روزه از کتاب خوندن دور شدم. اگه به یه هفته بکشه دیگه فاتحه‌شو خوندم. نباید بذاریم به این ورطه بیفتیم.

زنجیره‌ی یک ساعته بساز و متعهد شو بهش. صبح‌ها نیم ساعت زودتر بیدار شو و این نیم ساعت رو بذار برا کتابخونی. نیم ساعت بعدی هم در طور روز حتما گیر میاری. من اینو تجربه کردم و بازدهی همچین سیکلی خیلی بالاتر بوده از سیکل عادی.

با داستان خوانی به این امر به صورت ناخودآگاه دست پیدا می‌کنید طوری که حتی خودتون متوجه نمی‌شید. وقتی شروع به حرف زدن می‌کنید گرامرهای درست خودبخود ظاهر میشن و شگفت‌زده‌تون می‌کنن.

اگه مرتب و زیاد انجام بشه، در دراز مدت مقداریشو پوشش میده.

سلام آقا فرزاد.

من امروز خیلی درگیر بودم. تا عصر قانون ۲ رو میخونم و در ادامه‌ی اون پست قبلی نکاتش رو میذارم. اگه شما هم نکته‌ای مد نظر تونه لطفا بیان کنید.

12 پسندیده