چالش کتابخوانی زمستان 98 ❄

هنوز نخوندم :joy:

آره بچه بودم دیدمش ولی خیلی یادم نیست :grin: پس این کتاب میخونم ببینم تا کجا پیش میرم

من یه ورژن خسیس هستم :joy:

از فردا شروعش میکنم و نتیجه رو میگم.

9 پسندیده

من کتابخوانی رو با بدبیاری ها شروع کردم با اینکه درصد لغاتم خوب بود ولی خیلی طول کشید تا تموم بشه.
همش به خودم میگفتم اگه هر کتابی بخواد ازم انقدر زمان و انرژی بگیره که من نمیتونم ادامه بدم، وسط های کتاب از خودم ناامید شده بودم حتی حس کردم اونجوری که باید ساختارها و لغت ها رو خوب درک نکردم بعد دوباره برگشتم از اول کتابو خوندم :woman_facepalming:
اما واقعا لازم نبود بعد از یه مدت متوجه شدم تو گسترده خوانی لغت ها و ساختارها مدام تکرار میشن و ما میتونیم تثبیتشون کنیم.
خلاصه این کتابو بالاخره تمومش کردم :joy:
بعد از اون تو کتاب های بعدی مطالعه ام خیلی سرعت خوبی داشت
این وسطا دو سه تا کتاب سطح بندی شده هم خوندم ولی چون خیلی خلاصه شده هست جذابیت داستان از بین رفته از طرفی بیشتر وقتا راوی های خوبی هم نداره
من به کسایی که میخوان کتابخوانی رو شروع کنن میگم از کتب سطح بندی شروع کنید بعد از یه مدت برید سراغ کتاب های متن اصلی و مجموعه و …
ولی شما اصلا نگران نباش از پسش برمیای، ممکنه کتاب اول برات زمان بر و چالشی باشه ولی مطمئن باش کتاب های بعدی برات آسون تر میشه.
گفتم تجربه ام رو بگم شاید بقیه هم برای کتاب های اولشون این مشکل رو داشته باشن
موفق باشی :kissing_heart: @sepide-str

15 پسندیده

منم تا اونجاش یادمه که میرفتن تو کمد :joy::joy::joy:

خیلی هم عالی
ببینم چه میکنه این دختر :v::clap::clap:

8 پسندیده

این است سخن بزرگان :clap::clap:

10 پسندیده

:sweat_smile: :sweat_smile:
فدای فاطمه بانو

7 پسندیده

ممنونم برای تجربه ات :rose::rose:

دمت گرم یادم اومد :joy::joy:

تسلیم بودن رو شکست می‌دهیم :sweat_smile: ( برگرفته از کرونا رو شکست می‌دهیم)

8 پسندیده

چه نکات ریز و گهرباری میگم بیا :joy::joy:

تسلیم که هرگز :relieved::relieved::relieved::grin:

9 پسندیده

سلام سپیده جان
این دو کتابی که نام بردی رو من قبلا نیمیش رو خوندم.
سبک نوشتاری نارنیا رو بیشتر دوست داشتم اما راوی بد بیاری جذاب تر بود برام خصوصا کتاب اولش.
اما اگر دنبال لهجه امریکن میگردی
من خودم کتاب اول گرگ و میش رو درحال خوندنم البته تا 15 فصل اول رو با متن بردم جلو. الان که به واژگان و عباراتش آشنا شدم با گوش میرم جلو:joy:.
راویش یه دخترس خوب بیان میکنه

14 پسندیده

سلام دوستان
کتاب « اطلس زمرد » جلد اول از مجموعه ی « کتاب های پیدایش» مطالعه شد :grin:
خیلی کتاب قشنگیه
یه ردّ پاهایی از بدبیاری ها ، هری پاتر ، نارنیا و ارباب حلقه ها داره ، در کل جالبه و ارزش خوندن داره
راوی خیلی خوبی هم داره
با تشکر از پروین خانم که معرفی کردن🌹 @pari

18 پسندیده

گرگ و میش ؟!!! :astonished: مگه زیبوک گرگ و میش داره ؟؟!!
نگو داره که من نفهمیدم.

کاش بلا باشه :grin:

10 پسندیده

سلام
منو اناهیتا جان کتاب خوان کرد حالا نوبت شماش خانمِ بریتیش خوش صدا @azam-123 از شما دعوت میشه که به این چالش بپیوندی :tulip::tulip::tulip::rose::rose::rose::rose::rose::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::blossom::blossom::blossom::blossom::blossom::blossom::blossom::sunflower::sunflower::sunflower:

:eyes:
:tongue:

9 پسندیده

سلام گلم :slightly_smiling_face::rose::rose:
من هنوز کتابخوانی را شروع نکردم، ولی چشم هر موقع شروعیدم شرکت میکنم :smiley::wink::wink:

آنا بانو کارش درسته :smiley::clap::clap:

این دیگه غُلُوِه ها :hushed::hushed::hushed:

7 پسندیده

حقیتو گفتم عزیزم :v::blush::v:
منتظریم هر چه زود تر بهتر

5 پسندیده

مرسی گلم، اصلا من نمیدونم چطوری باید شروع کنم؟ خودت چطوری شروعیدی؟ :woman_curly_haired::woman_red_haired:

شما ب بنده لطف داری :pray::bouquet::kissing_heart:

4 پسندیده

سلام سپیده جان عزیزم :tulip::hibiscus::sunflower::blossom::rose::cherry_blossom::cherry_blossom:خوبی قربونت بشم ؟؟؟؟:tulip::hibiscus::sunflower::blossom::rose:شبت شکوفه باران :tulip::hibiscus::hibiscus::sunflower::blossom::rose::cherry_blossom::blossom::rose::cherry_blossom::rosette::rosette::white_flower::white_flower::white_flower::white_flower::cherry_blossom::cherry_blossom::bouquet::bouquet::rosette:گلم از چه اینترنتی استفاده میکنی دورت بگردم؟؟؟ :tulip::tulip::hibiscus::hibiscus::sunflower:چون دولت محترم لطف کردند۱۰۰گیگ اینترنت رایگان دادند البته برروی اینترنت تلفنهای ثابت فعال شده نازنیینم :wink::wink::wink::wink::wink:واینکه TDاینترنت ایرانسل هم فعال شده با *۹۸# برای شاتل و مبین نت و صبانت هم فعال گردیده اما برای سیم کارتها فعال نشده متاسفانه خب اونهم بخاطر اینکه مردم در خانه بنشینند این کار رو کردند :confused::confused::confused::confused::confused::joy::joy::joy::joy:و چقدر هم مردم نشستند والا :confused::confused::confused::confused::confused::pensive::pensive::pensive::pensive::pensive:
بهرحال بگذریم اگه به اینترنت منزل وصل بشی میتونی ازش استفاده کنی خوشگل خانم :rose::cherry_blossom::bouquet::bouquet::rosette::rosette::tulip::hibiscus::hibiscus::sunflower::sunflower::sunflower::hibiscus::rosette::bouquet::cherry_blossom::cherry_blossom::rose::blossom::blossom:

6 پسندیده

سلام میترا جونم :kissing_heart::kissing_heart:
من اینترنت سیم کارت استفاده میکنم.
شانس منه قبلاً اینترنت ADSL استفاده میکردم ولی خب چون مستاجریم حوصله نداشتم همش برم مخابرات این شد که جمعش کردم :sob:
ولی الان اینترنت میخوام خانواده هام نمی‌زارن بیرون برم :persevere:

4 پسندیده

سلام فداتبشم :hibiscus::sunflower::blossom::rose:صبحت پر مهر :tulip::hibiscus::blossom::rose::cherry_blossom:سیم کارتت چیه عزیزم؟؟ :hibiscus::hibiscus::sunflower:گلم اینترنت خونه لازم الان دیگه فعال کردن اینترنت منزل نیاز به مخابرات رفتن نیست از طریق تلفن درخواست میدی بعد هم می ایند فعالش میکنند و می روند عزیزدلم :wink::wink::wink::wink:
بسته ها رو اینترنتی بخر نیاز به بیرون رفتن هم نیست عزیزم :wink::wink::wink::hibiscus::sunflower::sunflower::blossom::blossom:

5 پسندیده

همراه اول
بسته های مودم رو میگی؟ خب از مخابرات باید رمز و نام کاربری بگیرم ، قرارداد خونه که کد رهگیری نداره :upside_down_face:

6 پسندیده

نه عزیزم دیگه نیاز نیست با تلفن منزل ۲۰۰۰را میگیری خودتش اتوماتیک راهنمایی میکنه وثبت نام میکنی ۴۸ساعت بعد نماینده مخابرات میاد خونه فعالش میکنه نیاز به رمز و کدرهگیری نداره برای مودم خونه. :wink::wink::joy::wink:پیشرفت کرده مخابراتمون :wink::wink::wink::joy::joy:
اما در مورد سیم کارت همراه اول *۱# و *۱۰۰# را بزن بسته های اینترنتی رو برات میاره عزیزدلم :wink::wink::wink::sunflower::sunflower::rose::rose::sunflower::hibiscus::tulip::hibiscus::sunflower::sunflower::sunflower::hibiscus:

خرید شارژ * ۱#

خرید بسته های اینترنتی *۱۰۰#

صفر تا صد همراه اول با کد دستوری *۱۰۰#

بسته های نوترینو
(بسته‌های اینترنت) * ۱۰ *۳۲ #

وضعیت * ۱۰ * ۳۲۰# دائمی/اعتباری

بسته های آلفا * ۱۰ * ۳۲۱# دائمی/اعتباری

بسته های آلفا+ * ۱۰ * ۳۲۲# –

خرید بسته * ۱۰ * ۲۳۳#

هدیه شارژ ویژه بانوان * ۱۰ * ۱۲۳#

راستی سپیده جان @sepide-str نرم افزار همراه اول رو نصب کن دیگه باهیچ مشکلی روبرو نمیشی و مستقیم از اونجا خریداری میکنی وکلی برنامه های دیگه داره حواسم اصلا به این نبود

فکر کنم از طریق نرم افزارهای چون آپ و ایوا و از این قبیل نرم افزارها هم میشه خریداری کرد

6 پسندیده

یه دنیا تشکر عزیزم :kissing_heart::kissing_heart:
عشقی عشق :rose::rose:

6 پسندیده