نحوه خواندن دروس پایه انگلیسی بدون تلاش

داستان های واقعی دستور العمل داره و من طبق همون پیش رفتم اما اینو نمیدونم چجوری باید بخونم و اینکه چرا کمه درسنامه هاش با توجه ب اینکه یه جا گفته شده 37درس داره اما اینجا 28 درس داره، کسایی ک این دوره رو تموم کردن میشه توضیح بدین ممنون

9 پسندیده

سلام.

برا پرسش اول تون

و برا مورد دوم, برخی درس ها ظاهرا با توجه به محتواشون مناسب /از دید قوانین یا ؟ کشور/ تشخیص داده نشده و وارد نرم افزار نشدن البته خودتون می تونید از همون لینک بالا کل مجموعه رو بدون هرگونه حذفی دانلود کنید.

موفق باشید.

11 پسندیده

آها یعنی اونایی ک حذف شدن میشه دانلود کرد خب چجوری میشه لینکشو بزارید

2 پسندیده

بله.

تو همون لینکی که براتون گذاشتم می تونستید پیدا کنید:

- راهی جدید در یادگیری زبان (New Method Of Learning)

دانلود قسمت اول ، دانلود قسمت دوم

2 پسندیده

مرسی زدم روش بعد حواسم نبوده کل مجموعه رو دانلود کرده، الان دیدم توش راهنما هم داره برا خوندن، اما متن نداره مثل زبان شناس نیست فقط یه پی دی اف گذاشته ک اصلا نمیشه باهاش کار کرد

2 پسندیده

تا جایی که یادمه به جز ترجمه فارسی دروس، چیزی از مطالب خود اپ کم نداره

فکر می کنم یه پی.دی.اف بود که مینی استوری ها و … درسا رو توش گذاشته بود

2 پسندیده

شما این دوره رو تموم کردی؟ ،پکیج اصلی ک دانلود کردم فقط برا درس نامه متن داره و برا بقیه مثل مینی استوری و اینا متن نداره حالا تو زبان شناس متن آورده برا همه آیا با متن بخونم در فرایند یادگیری مشکلی پیش میاد یعنی ذهنم تنبل میشه همراه با گوینده متن رو هم خط ببرم یا کلا متن بزارم کنار

3 پسندیده

سلام…بله…تا حدی

مگه تو دوره ای که دانلود کردید فایل pdf ی با عنوان mini_story_transcripts ندارید؟ تو این فایل می تونید متن مینی و pov ها رو ببینید.

بستگی به خودتون داره…برا من نوعی یه مزیت هست که متن داره…علاوه بر افزایش تمرکز (دیداری و شنیداری همزمان)و اینکه متن و صوت همدیگه رو دنبال می کنن خیلی خیلی مزیت بالایی هست از نظر من.

با فرض اینکه من هر درس رو 20 بار تکرار می کنم، معمولا یکی دوبارش متن رو تقریبا کامل با صوت دنبال می کنم…برا تکرارای دیگه، شاید حداکثر 20 درصد نگاه بندازم.

4 پسندیده

سلام ببخشید منظور از سطح اول و سطح دوم در راهی جدید در یادگیری زبان چیه.من در برنامه زبانشناس چیزی پیدا نکردم

1 پسندیده

سلام. خواهش می کنم

دوره ی “دروس پایه ی انگلیسی بدون تلاش”…تو همون صفحه ی اول اپلیکیشن…ردیف دوم
این عنوان همین فایلاس تو اپلیکیشن.

1 پسندیده

چرا تعدادی ازدرسها متن نداره

1 پسندیده

والا برا منم سواله و پرسیدم ،فک میکنم وقت نکردن کامل کنن:thinking::thinking: