زبان انگلیسی را با تفکر و تصور بومی زبان‌ها تجربه کنیم!

دقت کرده‌اید ، اکثر بازیگرانی که می‌خواهند کاراکترشان مخاطب را مجذوب کند یا بدرستی کاراکترشان را ایفا کنند سفر می‌کنند ، تحقیق و جستجو می‌کنند . در یادگیری زبان هم صادقه . اکثراً توان سفر‌های خارج از کشور را نداریم و منظورم سفر و… نیست بیشتر به تحقیق و جستجو توجه کنیم .

مدتی ، فارسی که صحبت می‌کنم لغاتی که به تسلط رسیده‌اند (از جعبه لایتنر خارج شده‌اند) ذهن یادآوری می‌کند و آن لغت را اکثراً به زبان می‌آورم . وقتی که در قانون چهارم در مرور‌ها و تکرار‌ها از شش فاکتور ، شش ، پنج یا چهار فاکتور را رعایت کردم که فاکتور شماره چهار (ایجاد ارتباط) یک ارتباط ذهنی و عضلانی ایجاد کردم و وقتی که در قانون ششم یک استراتژی پنج‌گانه پیشنهادی که یک زمانی تکرار‌ها برایم روال عادی گرفت با استفاده از این استراتژی ، تکنیک تکرار فعالانه ، سایه ، روخوانی و سخنرانی استفاده کردم تا یک مقدار چالشی‌ترش کنم و بازده یادگیریم را بالا‌تر ببرم .

:palms_up_together:t2::clap:t2::facepunch:t2::+1:t2::ok_hand:t2:

این موضوع بالا رو شانزده مهر ۹۸ ایجاد کرده‌ام ، نمیشه با قاطعیت گفت و تازه راه را شروع کردم و قدم‌های زیادی را باید بردارم . در این چند‌ ماه از شروع یادگیری زبان ، از نمره بیست ، چهارده را به خودم تعلق می‌دهم .

7 پسندیده