چگونه انگیزه خود را بالا نگه داریم؟

قربونت داداش ، آقایی از خودته بزرگوار :blush::rose::rose:

11 پسندیده

سلام آقا کامبیز @YoKambiz
ارائه بسیار خوبی بود. تو اوج باشید :grin::rose:

اما خواستم دیدگاهم رو نسبت به انگیزه مطرح کنم.
بنظرم ما دو نوع انگیزه داریم.
1 انگیزه درونی که وابسته به خودمونه و نتیجش حس رضایت و ایجاد تعهده :heavy_check_mark:
2 انگیزه بیرونی که وابسته به عوامل بیرونیه و نتیجش مغلوب شدن و نارضایتی چون خارج از کنترل ماست :x:
مورد دوم همونی هست که در ویدئو اشاره کردین و بله این نوع از انگیزه نه تنها نباید دنبالش بود بلکه اگرم باشه یه جایی میرسه که محکوم به شکسته. چون عوامل بیرونی تحت کنترل ما نیس و هر لحظه میتونه حس و حال ما رو متغیر کنه. مثلا تا ابد نمیتونیم باشگاه رفتن یا زبان خوندن رو وابسته به حضور پارتنر و… کرد.
اما انگیزه درونی اتفاقا حیاتی هست و تعهد از همین انگیزه نشات میگیره :slight_smile: فلذا لازمه.
مثلا صبح میخوای بیدار شی ممکنه بگی حال ندارم، انگیزه ندارم ولکن بابا پتو رو میکشی میخوابی.
اما یکی هم هست میگه درسته که الان خواب مزه میده ولی اینکه بتونم یکی از اقداماتی که باید در راستای هدفم انجام بدم رو اول صبح تیک بزنم حس بهتری داره.(همون انگیزه درونی)
پس ایشالاه بتونیم از این دست انگیزه ها درونمون نهادینه کنیم.
بازم سپاس :rose:

15 پسندیده

عه الان دیدم یه خدا قوت ویژه هم به شما آقا فرزاد گرامی. :grin::rose::rose: سپاس

11 پسندیده

ممنون عاطفه خانوم گرامی :rose:

7 پسندیده

خب همین تعهده دیگه :grin:

11 پسندیده

اقا میدنم خیلی عالیه.ولی من هنوز نتونستم ببینم.اخه چرا.تو تلگرام هم نمیتونم دانلود کنم.
ولی پیشاپیش میدونم که بازم عالی هستی کابیز خان

7 پسندیده

سلام
مشکلش چیه برار؟

8 پسندیده

فکر میکنم لود نمیکنه.همینجوری میچرخه برا خودش.
احتمال هم داره از اینترنت باشه.چون چند روزه افتضاح شده اینترنت

8 پسندیده

برا من هم همینطوره…
:pensive:

6 پسندیده

با سیستم امتحان کنید میشه چون با گوشی گاهی ویدئوها برای منم باز نمیشه

@rokni

7 پسندیده

ممنون مشاور جان.
ایشالا فردا میبینم

7 پسندیده

البته انگار اول کل فیلم رو دانلود میکنه، بعد پخشش میکنه، و چون حجم فیلم بالاست طول میکشه
اگه بشه با حجم کمتر توی تالار بذارین، خیلی خوب میشه :pray:

9 پسندیده

ارادتمندیم :wink::pray:
اصلا میگین مشاور تنم میلرزه :joy::joy:

8 پسندیده

اون برای این نیست که
یه نگاه بنداز ببین دور و اطراف اهنگ شاد نزاشتن

8 پسندیده

وای از دست شما :joy::joy::joy: :joy:

8 پسندیده

من برای تالار، از فایرفاکس استفاده میکنم که حجم مصرفیش رو متوجه بشم
این هم ما حصل حضور تقریبا یکساعته من در تالار:

8 پسندیده

@rokni

من خودم کل ماه 12 گیگ از دیتا استفاده میکنم البته تلگرام، اینستا و کار در نت زیاد دارم یعنی فقط تالار هم نیست نمیدونم چرا برای شما اینطوره :thinking::thinking:

8 پسندیده

آخ که چقد نیاز داشتم چند روزه با این حوادث وحشتناکی که پیش اومد انرژیم به شدت افت کرده بود… مرسی که اینقو خوب و باحال و پر انرژی هستی … بازم ازینا بزار :rose::rose::rose::rose::+1::+1::+1:

7 پسندیده

چقدر این ویدیوتون خوب بود ممنون. من یه زمانی انگیزه ام رو از دست داده بودم چون حس میکردم به اون چیزی که میخواستم نرسیدم، ولی بعدش فهمیدم برای رسیدن به هدفم باید صبور باشم. یه شبه نمیتونم به هر چیزی که میخوام برسم.

خسته نباشی. زیرنویسش عالی بود :heart_eyes:

8 پسندیده

سلام وقتتون بخیر
دستمریزاد آقا کامبیز @YoKambiz باز هم مثل همیشه عالی بود :clap::clap::clap: من اولش فکر کردم تو فضای بیرون و توی خیابانهای رشت عزیز فیلمبرداری کردید ، البته میدونم توی فضای خارجی کار خیلی سختتره
از همه دوستان بالاخص جناب آقای فرزاد پودینه @Farzad_Poodineh هم برای زیرنویس عالیشون سپاسگزارم :pray::pray::pray:

8 پسندیده