🍉《چالش تابستانه شدت تیر۹۶ _ شهریور۹۸》

سلام وخیر مقدم به دوستان عزیزم ترمه خانوم ، حنانه خانوم وسمانه خانوم :tulip::tulip::tulip:
قبل از هر چیز برای هر سه عزیز آرزوی موفقیت دارم وباید خدمتتون عرض کنم طبق تجربه این یکسال که من داشتم معتقدم یادگیری که هدفمند باشه اصولا با کیفیت تر خواهد بود…
یه مثال از خودم میزنم، من 15 درس از انگلیسی قدرت رو خودم خوندم وبرای هر درس هم 2 هفته زمان در نظر میگرفتم…
15 درس بعدیش رو با کمک مربی، جناب کامبیز خان خوندم و برای هر درس یک هفته زمان اختصاص دادن ایشون ولی کیفیت این 15 درس فوق العاده بود برای من… چون این برنامه ای بود که من سر کلاس آنلاین باید تحویل ایشون میدادم ومجبور بودم باتمرکز وهدفمند درس بخونم والا سر کلاس آنلاین لپ تاپ ایشون میومد روی سرم :cry:
نگای مهربونیشون توی تالار نکنیدا (شوخی) :grin:
1 . پاسخ به سوالات مینی استوری با سرعت
2 . بازگویی مینی استوری
3 .ارائه خلاص درس اصلی
4 . پاسخ به سوالات بخش دیدگاه
5 . سوال از لغات لایتنرم

خداییش این رکورد 19 ساعت خیلی راحت تر بود از این تکالیف ولی من با علاقه انجامشون میدادم چون واقعا برام خیلی مفید بودن وخیلی هم کمکم کرد…حقیقتش منم مث شما دوستان گلم شاغل هستم ولی خوب چون هدفمند مطالعه داشتم انقدی سختم نبود…

راجع به اون رکورد 19 ساعت هم باید عرض کنم خدمتتون که هدف تشکر وقدر دانی از جناب کامبیز خان بود بابت تمام زحماتشون که جا داره بازم ازشون تشکر ویژه داشته باشم :tulip::tulip::tulip:
موفق باشید دوستان گلم :tulip::tulip::tulip:

10 پسندیده

سلام
ممنون سارا جون. ممنون که تجربیاتت رو با ما به اشتراک گذاشتی :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
:rose::rose::rose:
@YoKambiz هزینه کلاس آنلاینتون چنده ما رو هم تحت پوشش قرار بدین :joy::joy::joy: شاید زور رو سرمون باشه :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

4 پسندیده

خواهش میکنم حنانه جان
براتون آرزوی موفقیت دارم :tulip::tulip:

3 پسندیده

سلااام سارا جان
امیدوارم که هر جا که هستی خوب باشی و مسیر موفقیتت همیشه هموار باشه
خوشحالم از شنیدن خبر موفقیتت :heart_eyes::heart_eyes:
قطعا با روشی که پیش گرفتی پیشرفت بیشتری خواهی داشت :tulip::tulip:
آرزوی بهترین ها رو برات دارم :dizzy:

3 پسندیده

مرسی فدات شم :tulip::tulip:
هنوز خیلی راه مونده تا رسیدن به موفقیت :grin:
ولی امیدوارم همگی باهم یروزی موفقیتمون رو جشن بگیریم
ناب ترین ها رو برات آرزو دارم عزیزم :sparkling_heart:

4 پسندیده

انشالله

ممنون از لطفت :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

3 پسندیده

سلام سارا جان. مچکرم از لطفتون و آرزوی خوبتون.
مچکرم بابت راهنمایی هاتون
براتون موفقیت در مسیری که قرار دارید رو آرزومندم

چه خوب بوده فکر کنم من هم نیازمند چنین مربی جدی و سخت گیری هستم تا با تمرکز بیشتری بخونم :joy:

:sweat_smile:
@YoKambiz آقا کامبیز اون روی اخلاقیتون لو رفت :joy: راستشو بگید چیکار کردید که ۱۹ ساعت برای سارا خانم راحت تر بوده؟ :grin:

منم کنجکاوم :grin:
آقا این آقا کامبیز چیکار می‌کنه این همه کارای مفید میکنه؟ :thinking:
ای ام کنجکاو :sunglasses:

8 پسندیده

خواهش میکنم سمانه جان، منم از شما ممنونم دوست خوش قلبم
خب طبیعتا 19 ساعت فقط گوش کردن راحتتره دیگ :grin:
ولی انصافا همیشه تاسف خوردم ای کاش از درس اول با همین روش شروع میکردم چون واقعا این شیوه برام خیییلی مفید واقع شد…

نه عزیزم شوخی کردم من شاگرد درس خونی هستم وخوشبختانه لپ تاپ هم صحیح وسالمه :grin:
آقا کامبیزهم وااااااااقعا همیشه مهربان ودلسوز بودن وهستن وتمام تلاششون رو میکنن که همیشه بهترین نتایج رو از کارشون ارائه بدن… که فک میکنم این رو همه ما توی تالارهمیشه شاهدش بودیم وهستیم…
بنده هم واقعا به شاگردیشون افتخارمیکنم چون توی این مدت واقعا چیزای زیادی ازشون یاد گرفتم…

4 پسندیده

سلام سارا خانوم.

ممنونم ازتون. شما لطف دارید. انجام وظیفه بوده :rose::rose::rose:

تلاش از شماست. ما وسیله ایم :rose:

برای کلاس پی وی بیاید صحبت می کنیم. :wink:

والا خیلی سخت نگرفتم. میشد سخت تر هم گرفت :grin:

شما کنجکاو چی هستید؟ :joy::joy:

یه دوستی میگفت تو 24 ساعت نداری 32 ساعت داری. چون خیلی کارارو انجام میدی و تهش باز وقت داری.

مدیریت زمان مهمه :grin:

8 پسندیده

همین مسئله من دقیقاً مدیریت زمان هست :sweat_smile:

7 پسندیده

سلام ساراخانوم خوبین
مرسی از خانم دوستی که پیگیر شما شدن ومرسی از شما که انقدر زود پاسخگو بودین :clap:t2::clap:t2::clap:t2:
از صحبتاتون استفاده بردیم راستش من درس دو قدرت هستم و حتما این روش هایی که گفتینو پیاده خواهم کرد :sunglasses:
به امید موفقیت های بیشتر و بهتر برای همه مون :v:t2:

4 پسندیده

سلام ترمه جان…
خواهش میکنم عزیزم انجام وظیفه بود…
هر سه دوست عزیز شروع قدرتمندی داشتید وامیدوارم خیلی زود به موفقیت های بزرگتری دست پیدا کنید :tulip::tulip::tulip:

2 پسندیده

سلام بر آقا کامبیز گرامی…
فک کنم همه این رو بدونن که یک مربی زمانی در کارش موفق خواهد بود که هر جلسه با یه طرح درس قوی سرکلاسش آماده شه…

اینکه چطور از اون تایم کلاس به بهترین وجه استفاده بشه…
اینکه نقاط ضعف وقوت شاگرد شناسایی بشه ومهمتر از اون ارائه راهکار مناسب …
اینکه کلاس درس خشک وخسته کننده نباشه …
اینکه با شیوه تدریس مربی وایجاد انگیزه شاگرد بطور ناخودآگاه ترغیب به تلاش بیشتر بشه…
اینکه شاگرد هیچوقت نتونست دست مربیش رو بخونه وهر بار ترفند جدیدی داشتین :grin:
وخلاصه اینکه این 15 درس با سرعت وکیفیت مطلوب برای من تموم شد به لطف یه مربی خوب…

ممنونم از همه زحماتتون و آرزو دارم همیشه برفراز قله موفقیت ها ببینمتون :tulip::tulip::tulip:

7 پسندیده

احسنت به اون دوست گرامی خیلی راست گفته :joy::rose:

سمانه جان اره همه ما کمابیش با این مشکل مواجه هستیم خصوصا روزای جمعه که کلا با اومدن مهمونا و … برنامه ها میره بالا پایین.
ولی یه خصوصیتی که افراد موفق دارن که قطعا اقا کامبیزم رعایت میکنه
قدرت تمرکز رو کاری هست که انجام میدن و همچنین توجه به اولویتای کاراشون
من خودم زمان هایی که خیلی نمیتونم مدیریت کنم زمان هایی هست که یه عالمه کار ردیف کردم و دوست دارم همه رو انجام بدم
و چون اولویتام دقیق نیستن باعث میشه هی ذهنم در آن واحد روی چندین کار باشه و این عدم تمرکز رو بوجود میاره و خستگی و در اخر منجر به بی برنامگی میشه :grin:
خلاصه ایشالاه که حتما به مدیریت خوبی به برنامه هات برسی :rose:

5 پسندیده

راست میگفته، حالا نمیشه اون 8 ساعت مونده از 32 ساعت رو به ما قرض بدین؟؟؟؟؟:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: خوشحال میشیم بخدا، تازه دعاتونم میکنم :blush::blush::blush::blush::blush:

5 پسندیده

مرسی نسیم جان بابت توضیحاتت. کاملاً موافقم با نظراتتون.
خیلی دوست دارم به این درجه تمرکز و مدیریت زمان برسم. شاید تنبلی میکنم واقعاً نمی‌دونم امیدوارم که این هنر مدریت رو بدست بیارم :slightly_smiling_face:
من عید چند روزی تنها بودم به خوبی تونستم برنامه هام رو مدیریت کنم و خوب پیش برم اما با تمام شدن تعطیلات دیگه مثل اون موقع خوب پیش نرفتم.
مرسی دوست مهربونم. :bouquet:

6 پسندیده

سلام
شب همه دوستای گلم بخیر
امروز من 45 دقیقه با زبانشناس کار کردم، یک بیست دقیقه ای درگیر تولید لتس تاک بودم :smile::smile::smile:، کتاب هم دو فصل فارست گامپ رو در 17 دقیقه مطالعه کردم

17 +20+45= یک ساعت و 22 دقیقه
خیلی کمه، نه ؟؟؟؟؟؟؟:thinking::thinking::thinking::expressionless::expressionless:

6 پسندیده

سلام حنانه جان
آفرین کم کم زیاد میشه زمانت نگران نباش بنظر من که خوبه آفرین دوستم
جالبه من چند هفته می‌خوام یه لست تالک واسه درس قدرت ضبط کنم و هی به بعد موکول میشه آفرین به شما که دومی رو هم ضبط کردی :clap:t2:

7 پسندیده

سلام. چقدر خوبه این چالش ها
این عکسو گذاشتم که با چن ماه دیگه مقایسه کنم (مدیونید فک کنید دارم بخودم دلداری میدم:sweat_smile:)

البته امروز بیشتر وقتم روی خوندن گذشت تا گوش دادن

به امید موفقیت همه ان شالله:shamrock::shamrock::shamrock:

8 پسندیده

10 پسندیده