سلام دوستان
لطفا مربیان قدیمی تالار رو دعوت کنید دوباره برگردن. برای مثال متاسفانه از خانم @fdoosti خیری نیست.
عالییه
بالاخره یکی مث من هم پیدا شد ![]()
منم تا دقایقی دیگر سفر 10 کیلومتریم شروع میشه
![]()
سلام
ممنون ![]()
، وقت شما هم بخیر
بله محسوب میشه
![]()
آ ماشالله برادر
پرچم بالاااا(حیف هرچی میگردم، این شکلکای مربوطه رو پیدا نمیکنم:/)
منم موافقم …من امروز وقت گرفتم ساعت ۱۰:۲۰ دقیقه تا ۱۱:۳۰ یکساعت بیشتر شد ولی در زبانشناس اینطور نشون نداد
با سلام،
خوشحالم از اینکه تونستم به این چالش بپیوندم و خودم رو بین دوستان چلنجر ببینم. امروز اولین روز برای من بود و تونستم ۵ ساعت و ربع با زبانشناس کار کنم.
واقعا خیلی وقت بود میخواستم از سطح فعلیم فراتر برم و بیشتر وقت بزارم اما نمی شد. اینجا انرژی بسیار خوبی از بچه ها گرفتم و امیدوارم بهتر بشم. بچه ها مچکرم
آقای صائبی(اگه درست باشه) برام جالبه شما چطور میتونید یکسره ۸ ساعت بخونین و خسته نشین.میتونین راهنمایی کنین ما هم بتونیم مثل شما وقت رو زیاد کنیم
دروس ویآیپی، زمان رو برای ویدئو هم در نظر گرفته. یعنی اگه بیست دقیقه باشه توی اطلاعات زده ۴۰ دقیقه. که درستشم اینه همون ۲۰ دقیقه باشه
خیر اینطور نیست. ماشین دقیق حساب میکنه. هرچند تا ویدئو توی درس باشه، زمان اون ویدئو اضافه میشه به اطلاعات اون درس
سلام به همگی
اینم آمار بنده
کارهای جانبی هم نمی گم ![]()
چون هدف من فقط روحیه گرفتن از شماهاسات نه رقابت انشالله همه موفق و پیروز باشید
ماشالا با شیب ملایم و پر قدرت دارید حرکت میکنید ![]()
حق با شماست .متاسفانه شهر ما هوا اینقدر گرم هستش که ما کلا بیخیاال بیرون رفتن شدیم و کلا داخل خونه هستیم شاید بخاطر ثابت بودن درس خسته کننده میشه .شاید …بازم ممنونم