🍉《چالش تابستانه شدت تیر۹۶ _ شهریور۹۸》

سلام این آمار دیروز من ، دیشب نت یاری نکرد بفرستم
انشالله بیشتر هم میخونم :pray:

7 پسندیده

این پیشنهادتون خوبه ولی ممکنه همه نتونن انجام بدن، تنها راه حلمون اینه دوستان فقط اسکرین بدن و چت نکنن (تو مواردم هم گفتم ولی بازم چت زیاد انجام شد :grimacing::grimacing::grimacing:)، چون واقعا کار ما سخت تر میشه باید لا به لا چتا چک کنی که آمار صحیح وارد شده، آمار کی ثبت نشده

2 پسندیده

سلام چت ها بنظرم بیشتره:joy:

3 پسندیده

امشب مدیریتش میکنیم انشالله که دوستان همکاری کنن :blush::blush::blush:

4 پسندیده

با سلام. سپاسگزارم:rose:

البته خیلی هم زنجیره خوبی نداشتم:sweat_smile:

3 پسندیده

سلام

دوستان عزیز خودتون پیامهای اضافی رو پاک کنید. تعداد زیاده و نمیدونم دقیقا چی به چیه.

2 پسندیده

سلام
ببخشید که دیر شد ، آمار دیروز من :

بعلاوه 45 دقیقه از ویدیوهای آموزشی گبی والس و اینکه کنفرانس دیروز دوستان عزیز زبانشناس رو هم گوش کردم.
دیگه ریش و قیچی دست خودتون

7 پسندیده

امار دیروز

@atie_gol_23
عزیزم میشه امار منم وارد کنی؟اخه من نتونستم

4 پسندیده
4 پسندیده

یکی از بچه ها به اشتباه زده ترتیب ساعت هایی که وارد کردیم از کم به زیاد مرتب شده
دیگه روبروی اسم همون شخص نیست، کلا به هم ریخته!!

3 پسندیده

دقیقا
اومدم که چک کنم همه رو مرتب کنم
عزیزای من اگه نمیتونید بگید من میزارم :grin::grin::grin:

4 پسندیده

ببخشید از صدقه سربه روزرسانی جدید برنامه کل امار من پاک شد رفت به فنا :joy::joy::joy::joy::joy:باید دوباره تلاش کنم
امروز۲:۳۰

3 پسندیده

دوستان عزیز آمار دیشبتون رو تو جدول چک کنید، دوست عزیزی نمیدونستن زدن جدولمون رو ترکوندن من امار شما رو نداشتم که اصلاح کنم :grimacing::grimacing: :joy::joy:

@morgana_724
@maryam
@mitra9
@harry10

5 پسندیده

:joy: یاد خودم افتادم قبلنا وقتی میخواستم خونه تمیز کنم فقط هدفم مرتب کردن ظاهر خونه بود بدون توجه به اصل موضوع. یعنی جوراب میرفت پشت مبل، لباسا شوت تو جالباسی، هر چی روی اپن بود میریختم تو کابینت.

حنانه جان سپاس بایت مدیریت چالش
حقیقت من زنجیره خوندنم حفظه ولی این دو هفته نمیتونم شدت برم تا کارم تموم شه. بعد میایم برای بردن کاپ اگه عمری باقی بود. :sunglasses:

6 پسندیده

فدای تو آجی :rose::rose::rose:
جاتو حفظ میکنم تا با قدرت برگردی :grin::grin:

4 پسندیده

واقعا تو یه روز وقت کردید و 6 ساعت خوندید؟:thinking::thinking::zipper_mouth_face::zipper_mouth_face::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::hot_face::hot_face::frowning::frowning::frowning:
چطور اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

3 پسندیده

سلام وقتتون بخیر
یه سوال فنی برام پیش اومده :nerd_face:
من هر روز کل لغات لایتنر رو مرور میکنم و الان با توجه به اینکه زمان بیشتری برای یادگیری میذارم لغات بیشتری ام وارد لایتنر میکنم تقریبا روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ لغت مرور میشه(حدود ۴۵ دقیقه)
میخواستم ببینم به نظر شما این تایم ام باید جزو آمار حساب کنم یا نه؟؟ @a.bayani , @atie_gol_23

5 پسندیده

سلام از نظر من محسوب میشه چون به هر حال موقع مطالعه لغت اگه وقت روی مثالاش بزارید یه نگاه بندازید و… بله جزو مطالعه است.

6 پسندیده

11 پسندیده

اینم شدت امروزم… گوش دادن همزمان با ۱۳ کیلومتر پیاده روی سریع

5 پسندیده