p.A.5
مارس 17, 2020, 8:50ب.ظ
4
ســلام. بهتر بود یک تاپیک جداگانه می زدید تا بقیه هم سوالتون رو ببینند و راهنمایی کنن. ممکنه اینجا سوالتون دیده نشه. و اما من پیشنهاد می کنم این مقاله ها رو بخونید حتما کارآمد هستند

سلام. بارها به این سوال بر می خوریم.
چجوری مکالمم رو بهتر کنم؟ چه تمرینی لازمه؟ با چه منبعی میشه سلیس و بی نقض صحبت کرد؟ تکنیک سایه به مکالمه کمک می کنه؟ و…
در این باره جواب های زیادی هم شنیدیم. هر کسی یه سری پیشنهاداتی بهتون میده و گاهاً درست و گاها نادرست هستند.
برای مکالمه ای بهتر داشتن شما نیاز به فاکتور های زیادی دارید. بطور مثال، باید احساس اعتماد بنفس و راحتی داشته باشید، شرایط مکالمه رو در نظر بگیرید، که مثلا آیا تو عجله هستید یا با خ…
تکنیک سایه هیچ کمک مستقیمی به مکالمه نمیکنه.
فقط برای تلفظ و ادای کلمات خوبه.
مکالمه رو میشه با مواردی که اینجا گفتم تقویت کرد:
و صد البته مقالاتی نوشته شده:
حتماً شنیدهاید که میگویند: برای اینکه بتوانیم خوب به زبان انگلیسی مکالمه داشته باشیم، ابتدا بایستی شنوندهی خوبی باشیم. بعضی از زبانآموزها بر پایهی همین گفته (که درست هم هست) انصافاً وقت زیادی روی مطالب شنیداری، اعم از فیلمها، پادکستها، اخبار، و … میگذارند اما نتیجهی دلبخواه خود را از اینهمه وقتیکه میگذارند، نمیگیرند. و معمولاً از بنده میپرسند که:
این گفتگو همراه این جستار است برای ورود اصلی در https://zabanshenas.com/speaking-development-strategies/
با سلام خدمت دوستان گرامی
[ThinkstockPhotos-618629708]
از اونجایی که برای پیدا کردن مطالب در تالار بسیاری از دوستان به مشکل می خوردن، تصمیم بر این شد که بیایم در یه تاپیک این لینک هارو ایجاد کنیم که دسترسی بهشون آسون شه.
تا هم دوستان تازه وارد ازشون بتونن بهره ببرن و هم اینکه زحمات دوستانی که مقالات رو مینویسن هدر نره.
ما مطالب مفید رو به فعلا به 5 دسته تقسیم کردیم. اگر در آینده دسته بندی مفید دیگه ای ایجاد شد حتماً به لیست اضافه خواهد شد.
این دسته بندی به شرح زیر هستند: ( برای انتقال به پ…
تمام مقالات آموزشی ، انگیزشی ،منابع مفید ، راهنماها و چالش هایی که می تونن به شما کمک کنن تو این مقاله هست
موفق باشید باشید
3 پسندیده