اوکی منو ببخشید دوستان:slightly_smiling_face:
وقت همگی بخیر من هنوز اینجا رو نفهمیدم ولی فکر میکنم پیشنهاد بدی نباشه که انگلیسی صحبت کنیم
شما انگلیسی صحبت کن عزیزم، راحت باش ![]()
![]()
![]()
باسلام خدمت شما برادر واستاد بزرگوار،چقدرخوبه که انسان اینقدرمتواضع و فروتن باشه،کسی که اینقدر خالصانه طلب بخشش میکنه،یقینا در زندگی دل کسی رو نشکسته.احسنت به این همه عزت نفس،ای کاش همه ما بتونیم از شما درس بگیریم.انشاءالله هرچه که خدا به بنده های خوب خودش عمرعطاکند(امثال شما) سلامت و سربلندباشند.محتاج دعای شما هستیم.
سپاس خیلی شرمنده شدم با متن شما اونقدرها آدم خوبی نبودم اما تلاشم رو می کنم. ممنونم از دعای قشنگتون مرسی
میگم آقای سبحانی، حالا ک دارین تلاشتونو میکنین یه وویس هم بذارین از خودتون،
وگرنه حلالتون نمیکنم، گفته باشم ![]()
![]()
وای اعظم جان پیاماتو میخونم فقط میخندم ![]()
خیلی حاضرجوابی و جواباتم الحق بی نظیره. فک کنم تو هوا این جوابا رو میزنی ![]()
این بر میگرده ب اصفهانی بودنم ![]()
ولی در کل گفتم چیزی بگم ک فضا عوض شه و آقای سبحانی هم از این وضعیت در بیان، ک خدا را شکر در اومدن و دوباره فعال شدن ![]()
![]()
البته من قطره ای بودم در این دریا، امیدوارم ک حرفای منم اثر خودشو گذاشته باشه
ولی در کل خوشحالم ک خنده بر لبان شما هم اومد ![]()
![]()
ای خداااا
همش کلیدی رو ویس
اسمتو باید بذاریم شکارچی ویس
خب یعنی چی ک بعضیا وویس نمیذارن ![]()
ما صداشونو نمیشنویم خب ![]()
مثلا من میخوام بدونم صدای آقای سبحانی همونیه ک من تصور میکنم یا نه، خلاصه مشتاقم صداشونو بشنوم ![]()
خب جناب @alirezasobhani کی برامون وویس میذارین؟ فردا خوبه دیگه
خب پس، من فردا صداتونو میشنوم، یادتون نره ![]()
![]()
البته خب دلیلش شاید کمال گرایی باشه. بعضی از اعضا من توجه کردم با اینکه مطالعهشون زیاده و سطحشون بالاست اصلا وویس نمیدن. میخوان که انگلیسی رو بی نقص حرف بزنن درحالی که هیچکدوم از ما بی نقص نیستیم و همه اشتباه داریم. پس بهتره که ما master our fears and limiting beliefs و از یه جایی شروع کنیم حرف زدن رو.
![]()
دقیقا، موافقم، قابل توجه آقای سبحانی
![]()
![]()
![]()
آقای سبحانی فردا یه وویس قشششنگ برامون میذارین، بسسسیار علاقمندیم صداتونو بشنویم
ب افتخار آقای سبحانی ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
الحق اگه نگفته بودید دلیلش اینه شدیدا اعتراض می کردم. من هم گاها پیامهاتون رو می خوندم مزاح اصفهانی کاملا موج میزد در کلام ![]()
من ویسهای جدید از دوستان گوش می کنم گاها به خودم میگم اوه من چه اعتماد به نفسی باید داشته باشم واسه ویس دادن، آخه پرفکت بودن تا چه حد؟ و جالب که اشاره می کنن ببخشید خوب نبود
إ، اعتراض ب چی؟ ![]()
متشکرم، این نظر لطف شماست ![]()
![]()
![]()
![]()
آخ آخ از این “ببخشید” دل پری دارم. وقتی میبینمش اینطوری
میشم
وای اونجا که گفت “آمریکا همون ایرانه، شما فارسی حرف بزن” من تا نیم ساعت فقط میخندیدم. دیگه اونجا چیزی نگفتم که به صاحب تاپیک برنخوره ![]()
آخه اومده سوال پرسیده، میخواستم بنویسم نه آمریکا یه تیکه از ایرانه پرتش کردن اون طرف کره زمین، حالا دیگه ننوشتم، گفتم دیگه خیلی بد نشه ![]()
![]()
![]()
دقیقا ![]()
به اینکه دلیلی جزء اصفهانی بودن اشاره می کردید؛ کلا نوع طنزشون خاصه خودشون هست البته با احترام.
من خودم هم ساکن اصفهان هستم حدود ۱۰ الی ۱۱ سالی و کلا واقف به اخلاق شون؛ البته آشنایی با سبک مزاح شون به قبلتر بر می گرده دو همکلاسی لیسانسم ![]()
خواهش میکنم، شما صاحب اختیارین ![]()
![]()
![]()
باعث افتخار ماست ![]()
![]()
![]()
پس ب قول @Nzi پرچممون بالاست
![]()
![]()
سلام آقای سبحانی سال نو مبارک.شما جوونیدوکرونا پیرا رو بیشتر تهدید میکنه😉.نگران مرگ نباشید ما ایرانیا مستقیم میریم بهشت…به قول شاملو
ارج زندگی در موقتی بودنه ، جاودانگی را باید در جای دیگر جست…امیدوارم ایام ب کامتون باشه.
جمله ی تاثیر گذاری بود ممنون
به تالار خوش آمدید
@alirezasobhani
سلام آقای سبحانی
امیدوارم حال شما خوب باشه
بنده از شما یه عذر خواهی سره اون سوتفاهم باید بکنم
البته عذر خواهی درحد یک حرف هستش
اصل عمله
و امیدوارم دیگه تکرار نشه
از شما عذر میخام
و برای شما خواهان عمر سعادتمند و طولانی هستم
این چه حرفیه
شدید مثل من نامه خداحافظی مینویسید؟؟!
بیخیال من نباشید
شبتون رویایی و به راحتی
سلام مرجان عزیز؛ سال نو تو هم مبارک
این بیماری پیر و جوون نداره
من هم ریه های آبادی ندارم حتی سرماخوردگی ساده من رو از پا میندازه خیلی امیدی ندارم اگر بگیرم زنده بمونم (صدای نفس هام رو شنیدی وقتی به توصیه ات پیاده روی کردم )
البته اینا غصه ام نیست که بمونم یا نمونم.
غصه ام دلهایی که شکوندم و ناراحتی هایی که ایجاد کردم. توی این دو روز دنیا …
ممنون که همیشه جمله هایی می نویسی که همیشه مدت ها باید بهش فکر کنم. اگر چه مدتی هست جاش رو داده به ایموجی ![]()