تایپ به صورت صوتی انجام پذیرفته است و لغات اصلاح و علامتگذاری انجام شده است.
ساعت ۱۳:۱۳ به وقت @ali-13
درود بر اعضای فعال تالار زبانشناس
یک عضو جدید داریم اینجا امیر آریانا . @amir.ariana71
من خیلی تو گروه تلگرامی صحبت میکردم که درگیر زبانشناس هستم خیلی فعالیت میکنم و گفتند که من نرم افزار رو دانلود کردم و بر پایه فارسی بود و خوششون نیومده بود ولی نمی دونستن که تالار زبانشناس داریم.
جامعه بزرگ و خانوادگی، محیط خیلی مناسب برای هر رده سنی، ازشون درخواست کردم لینک دعوت فرستادم و اومدن.
البته قبلا ثبت نام کرده بودن ولی خب اینجا نبودن، ولی باز من دعوت کردم که حضور داشته باشن.
آقای امیر آریانا خیلی به مکالمه علاقه دارند و فکر می کنم با آقای @mostafa.76 دوستای خیلی خوبی بشن و من امیدوارم که ما سه نفری بتوانیم برنامه هایی رو در زمینه فیلم سریال و انیمه انیمیشن آماده کنیم و برنامه ها به این صورت خواهد بود که فقط اسم فیلم و می نویسیم و تمامی اطلاعات به صورت فایل صوتی دونه دونه اول اطلاعات خود فیلم میاد بازیگر کارگردان سازنده و بعد اطلاعات درباره فیلم بدن درباره برنامه ها صحبت می کنیم با دوستانی که موافق بودند که همکاری کنم اگه نبود من خودم تنها انجام میدم
اینجا از آقای @farzad_poodineh
مربی محترم و با تجربه و سفیر انرژی مثبت تالار زبانشناس درخواست میکنم که اگه مطالبی هست ارائه بدن برای عضو جدید در رابطه با فعالیت در تالار زبانشناس و مسأله شادی که مسئله مهم این روزهای تالار زبانشناس هست.
مخلص فرمانده شادی بخش تالار هستیم
Hi guys
My name is Amirabbas,
I’m 28,
I’m English student and I graduated on computer
engineering.
I wanted to improve my english, base on that I’ve created group on telegram to practice english, honestly it doesn’t work well,
I got this idea from one of my friend who has the same group and the member of that group accompanied her.
Anyway I’m looking for a guy or guys who wants to practice seriously.