معرفی اپلیکیشن برای یادگیری زبان انگلیسی از طریق سریال و فیلم

سلام دوستان و همراهان عزیز
من به تازگی وارد برنامه زبانشناس شدم و فضای اینجا رو فضای خیلی خوبی برای ارتقاء سطح زبان در هر لولی که هستیم دیدم رشته دانشگاهی من مترجمی زبان انگلیسی بوده و حدود شش سال پیش فارغ التحصیل شدم متاسفانه باید بگم چیزی که در دانشگاه یاد گرفتم حجم زیادی از مطالب و لغات در زمینه های مختلف مطبوعاتی و اقتصادی و سیاسی و … بود که به دلیل حجم بالا و زمان کم و عدم تکرار فقط در حافظه کوتاه مدت من نهایت برای ۷۲ ساعت باقی میموند و الان شاید تعداد اندکی از اونها رو به خاطر داشته باشم در اینجا میخوام تجربه ای که در سه سال گذشته با شروع دیدن فیلم و سریال پیدا کردم با شما در میان بگذارم برای یاد گرفتن انگلیسی دیدن فیلم و سریال رو در اولویت قرار بدین بعد از یه مدت که گوشتون آشنا شد سعی کنید جملات رو تکرار کنید تا یاد بگیرین چطور به صورت طبیعی انگلیسی صحبت کنین اپلیکیشنی به نام languent رو پیشنهاد میکنم که برای تمرین لیسنینگ فوق العاده است تمام سریال ها و فیلم ها انیمیشن های روز دنیا که برای آموزش زبان توصیه میشه درش هست و وقتی شما لغتی از متن دیالوگ نمیدونین انتخاب میکنین براتون معنی انگلیسی و حتی فارسی رو میاره و نمونه هایی از چندین فیلم و سریال دیگه که همون کلمه درش استفاده شده تا استفاده از اون کلمه کاملا در موقعیت های مختلف براتون جا بیفته در ضمن قسمت کوییز هم داره که میتونین بعد از یه مدت مطالعه لیسنینگ خودتون رو محک بزنین برای من خیلی جداب بود برای امتحان میتونین برنامه رو نصب کنین به صورت یه تعداد محدودی کلمه به صورت روزانه میتونین ببینید ولی اگر بخواین بیشتر کار کنین پرداخت درون برنامه ای داره ولی واقعا ارزشش رو داره . البته کسانی که میخواهند با این اپلیکیشن کار کنند سریال مورد نظرشون رو باید دانلود کنند و ببینند بعد به وسیله این اپلیکیشن تمرین کنند من سریال friends و big bang theory و How I met your mother رو با این اپلیکیشن تمرین کردم موفق باشین

13 پسندیده

سلام باز نکرد برایم …

1 پسندیده

وقتی برنامه رو install کردین برنامه رو باز میکنین کشور رو میزنین شماره موبایل رو وارد میکنین یه کد verification براتون میاد وارد کنین میتونین وارد برنامه شین ولی اگر نصب کردین باز نمیشه شاید مربوط به نت هست

4 پسندیده