سلام.صبح همگی بخیر یه چند تا راهنمایی در مورد جعبه لایتنر میخواستم.لطفا کمک کنین:
۱.وقتی لغات به خونه آخر میرسه.حذف میشه و غیر قابل دسترس و از هایلایت هم خارج میشه؟
۲.آیا میتونیم از محتوایات لایتنر خروجی بگیریم ببریم آنکی.حداقل خونه آخر که رسیدن کلمات ،قابلیت خروج دارن یا نه؟با وجود اینکه زبانشناس نرم افزار خیلی خوب و دوست داشتنیه ولی متاسفانه لایتنرش پیشرفته نیست و اینکه کسی که به آنکی عادت کرده. براش سوییچ کردن سخته.
۳.یه ایراد دیگه. اینکه من قبلا عادت داشتم لغات رو در میاوردم میزدم تو آنکی و هر روز قبل خواب یه دور مرورشون میکردم.عااااالی بود.ولی تو لایتنر زبانشناس نمیشه لغاتی که امروز زدی رو دوباره مرور کنی و باید تا فردا صبر کرد که به نظرم تاثیر مثبتی نداره.
۴. و اینکه وقتی حجم لغات بالا باشه .از نظر من خونه آخر لایتنر باید بازه حداقل ۶ ماه رو شامل بشه تا مطمئن شد که لغات در خاطر میمونه.
ببخشید طولانی شد.لطفا راه حل هاتون در این باره و روش استفادتون از لایتنرو با من در میون بذارین.یه دنیا ممنون میشم.
یه خواهش هم از متولیان زبانشناس دارم حیف اپی به خوبیه زباشنشاس هست که لایتنرش پیشرفته نباشه.لطفا یه بازنگری داشته باشید.شاید حتی این برای افرادی مثله من از توسعه منابع زبانشناس هم مهمتره.ممنون برای توجهتون.