نه، این چه حرفیه… اسم شما بخوره… فقط متن رو من بهتون برسونم که زحمت اضافی نکشین… روی سایت هم هست الان متنش
پس من برم چک کنم ببینم درست میشه یا نه، اگه نبود بهتون میگم تو پی وی برام بفرستین
دستتون هم درد نکنه بابت زحمتتون
قربونتون… عالیه
مرسی از شما
فاطمه جون من گذاشتم فقط پاراگراف بندیش رو انجام میدم
فرزاد @farzad_poodineh کار فاطمه خانوم رو من تو سایت انجام دادم، واسه حقشون ضایع نشه من متن خودم مرتب میکنم به ایشون میدم بزارن تو سایت که به اسم ایشون بخوره
سلام
خیلی خیلی لطف کردی
فاطمه خانوم از شما هم ممنونم
خیلی اذیت شدین
خیلی لطف کردین واقعا
نه بابا، نیازی نیست… من میخواستم کار مفیدی انجام داده باشم، برای خودم تجربه خوبی بود… مرسی
متوجه شدین مشکل کجا بود؟ یا واسه شما بدون دردسر اضافه کرد
عزیزم شما تو توضیحات گذاشته بودی باید تو قسمت متن انگلیسی میذاشتی، حالا ایشالله من متنم آماده بشه تصویری بهت تو پی وی میگم که ایشالله برای پروژه های بعدی آبدیده بشی (در این حد پرروام که واسه کارای بعد هم روت حساب کردم
)
خواهش میکنم
…
آخه اون یکی درس رو هم همینکار رو کرده بودم…
به راحتی تصحیح شد، ازون قسمت حذف کردم، به این قسمت اضافه کردم… اما این درس نمیشد که نمیشد
باز خوبیش این بود اون یکی حذف نشد، الان در دسترس بود
کار خوبی کردین روم حساب کردین
خیلی اذیت شدی
باعث افتخاره همکاری با شما
من الان میرم لپتاپ رو روشن میکنم پارگراف بندی انجام میدم و انتشار میزنم، یک متن خودمم احتمالا فردا یا پس فردا بهتون بدم بزارین، یک چک مونده و تایپش و بدم یک دوستمم با گوش خودش بشنوه و غلط غلوطامو بگیره بعد میدم خدمت شما که بزارین
ممنونم ازت عزیزم
شما با این سطحتون میدین اشکال گیری بشه… من با اعتماد بنفس گذاشتم پس
من اون اوائل ajمی خواستم برا زبان، باهاش که شروع کردم انگلیسی فراموش کردم، یکی از اساتیدی شد که زندگی م عوض کرد، حالا دیگه زبان می خوام برای ای جی
من سطحم همچین بالا هم نیست، تازه کلی کار تو ذهنمه که باید انجام بدم اونم مزید بر علت میشه شاید باورتون نشه من فقط 5 مرتبه گوش دادم بفهمم چی میگه الان تقریبا حله و دوستمم قول داده چک کنه بعد ارسال بشه
ببخشید من صبح فرستادم متنو کی تایید میشه
آقای ناصری متن ها رو تایید میکنن
فرزاد یک سوال @Farzad_Poodineh
میگم من متن فاطمه خانوم رو با لپتاپ که چک کردم گرامرلی یک جاهایی رو ایراد میگیره، راستش وقت نکردم صوتم گوش بدم، اونی که گرامرلی میگه بزنم یا همون تایپ فاطمه خانوم باشه؟؟ چون گاهی راوی همونجوری میگه و ممکنه اشتباه از گوینده باشه ،و یک چیز دیگه اون سایته فاصله بین نقطه آخر هر جمله با شروع جمله بعد رو نمیزنه؟؟
ببخشید منم یک چیزی بگم فقط… نه که متن قطعا بی ایراده… ولی یک جاهایی ورد هم گرامر رو ایراد میگرفت اما چون چک میکردم به نظرم همون متن تایپ شده رو میگفت تصحیح نمیکردم.
نمیخواستم براتون زحمت بشه، که از اول گوش کنین همون به اسم خودم بذارین اگه میشه که اشکالاتشم به اسم خودم باشه و اگر بهم گفته میشه بعدا، تصحیح کنم.
نه عزیزم زحمت نیست، همونجوری میزارم، من تجربه داشتم و آقا ناصری میگفت همون که راوی میگه باشه، منم اصلا عوض نکردم، نقطه هام با گرامرلی درست کردم. نگران هیچی هم نباش
یکم تنبل بودم دنبال راه آسونتر بودم اما خب دیدم پاسخی از فرزاد ندیدم و منم حین کار بودم به روش خودم درست کردم
گرمرلی بیشتر برای اصلاح ایرادات گرامریه
برای این حرکت باید از Spell check استفاده کنید
جمله هایی که شکسته هستند (نصفش تو خط بعدیه) رو کامل میکنه تا جایی که نقطه گذاشته شده.
و همینطور فاصله ی بین خطوط
خواب بودم
…