سلام اقا فرزاد من متن بخش واژگان درس اخر رو هم گذاشتم تلاشمو میکنم داستان کوتاه رو هم هرچه سریعتر بزارم بابت تاخیر به وجود اومده هم عذر میخوام ⚘
سلام
ممنون محدثه خانوم
سلام آقای پودینه وقتتون بخیر
بالاخره متن بنده تموم شد ، اصلاحیه آخر رو هم زدم کم و کاستی بود ، به بزرگی خودتون ببخشید
شرمنده توی این چالش خیلی اذیتتون کردم بنده رو عفو بفرمائید
سلام دوستان
@afarkhani
@sama-golab
ممنون، خیلی لطف کردین
سلام من هم دروسم تکمیل شد اقا فرزاد
سلام
ممنون محدثه خانوم
سلام
بخش آخر درس بادیه نشین های امروزی هم تموم شد
ببخشید دیر شد
سلام
خیلی ممنون حسین آقا
همین که انجام دادید عالیه
Done.
@farzad_poodineh بزن اون تیک قشنگرو
Thanks
ایشالا فردا پس فردا متن ها رو چک میکنم ببینم همه شون آپ شدن یا نه، اگه مشکلی نبود تیکشون رو میزنم
اره میدونم کلی گفتم
@shayan28
سلام آقا شایان
داستان کوتاه درس چای سبز رو با داستان کوتاه درس بیماری های مرتبط با سبک زندگی به صورت جا به جا آپلود کردید.
از شما میخوام اصلاحش کنید که به نام خودتون ثبت بشه.
خیلی ممنون
سلام آقا فرزاد گل
عه ببخشید من لینکی که جلو اسم من قرار داده بودین رو زدم به اسمش توجه نکردم.
باشه چشم تا یکی دو روز آینده که متن قسمت vocabulary رو میخوام آپلود کنم، اون رو هم اصلاح میکنم.
ممنون
ممنون آقا شایان
…
سلام آقای پودینه @farzad_poodineh وقتتون بخیر
شرمنده در مورد این تاپیک یه سئوال داشتم
بخش درسهای من کامل بود؟؟؟ چون الان دوباره نگاه کردم، هنوز کل درس توی برنامه نبود؟؟؟ زمان میبره یا اگه مشکلی هست بفرمائید من قسمت آخر رو دوباره آپلود کنم
سلام سما خانوم
لطفا موارد فنی رو از پشتیبانی پیگیری کنید، من از این موارد اطلاع زیادی ندارم
سلام آقا فرزاد
من یه دوره نتونستم به دلیل مشغله ای که داشتم کار تایپ رو ادامه بدم. و اصلا در جریان گروه نیستم که به کجا رسید. من درس اولین مبارزه رو قسمت اولش رو قبلا انجام داده بودم. الان دو قسمت دیگش رو هماماده کردم میتونم وردش رو اینجا بفرستم شما برام اینجا کپیش کنید من فایل وردم تو گوشیم نمیتونم کپی پیست کنم.
داستان کوتاه(اولین مبارزه).docx (17.0 کیلوبایت)
سلام، روزتون بخیر
طبق همون آموزشی که تو تاپیک اول گذاشتم میتونید خودتون متن ها رو به سایت اضافه کنید که به نام خودتون هم ثبت بشن
ممنون
می خواستم اینجا برام بی زحمت کپیش کنید که من بتونم تو قسمت اصلی کپیش کنم. من نمیدونم چرا فایل وردم قابل ادیت نیست