با عرض سلام خدمت همگی
من مدتیه از هر سمت و سویی دنبال موسیقی های انرژی بخش و قابل فهم میگردم از اون دسته هایی که( ای جی) پیشنهاد میکنه که قبل از شروع مطالعه گوش کنید تا انرژیتون بالا بره و با تمایل و اشتیاق بیشتری به درس بپردازید…ولی از اونجایی که هنوز حتی خواننده های انگلیسی زبان رو به جز دو سه نفر بیشتر نمیشناسم و هیچ اطلاعی از سبک موسیقی ای که باید دنبالش بگردم ندارم گفتم از شما دوستان خوب تالار کمک بگیرم.توی قسمت های مختلف تالار گشتم ولی اونجا اهنگ های قابل فهمش و رَوونش جوری بود که آدم بیشتر خوابش میگرفت …قطعا اینجا میشه یه کانال از حس خوب و انرژی زیاد باشه
پینوشت؛راستش نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه و البته اضافه کنم این اولین تاپیک مشارکتی ای هست که ایجاد کردم و امید وارم بقیه،، هم مشارکت و هم استفاده کنند
خودم یدونه اهنگ خوب دارم که خیلی اتفاقی پیداش کردم و بار دوم راحت تونستم با خواننده همراهی کنم …اینجا به اشتراک میذارم امیدوارم شما هم دوست داشته باشید
احتمالا شنیدینش چون خیلی جدید نیست توی توضیحات نوشته بود سال انتشار 2013ولی خب دوباره شنیدنش ضرری نداره
این فایل صوتی همراه با متن انگیلیسی
music video هم داره که به خوبیه فایل صوتیش نیست به نظرم
خوشحال میشم اهنگ های این سبکی اگه دارید اینجا به اشتراک بذارین تو تاپیک ها تون جبران میکنم
دوتا قانون:
1_اهنگ فوق انرژی و شاد باشه
2_قابل فهم باشه(خیلی با لهجه های عجیب غریب جملات بیان نشده باشه)
همین