درخواست اضافه کردن کتاب های علمی

ببخشید ولی من ابدا با این نظر موافق نیستم :woman_shrugging:
اخه کتاب خوندن هیچ ربطی ب سن و سال نداره برادر من
هرکس در این دنیا نظر ، عقیده و ژانر مورد علاقه خودش رو داره :upside_down_face::slightly_smiling_face:
برای مثال فلانی عاشق کتاب طنز ، دیگری عاشق سیاسی ، اوت یکی به تخصصی علاقه دارن
خب الان پسر دایی من که ۹ سالشه فقط و فقط دوست داره کتاب های علمی بخونه خصوصا اونایی ک مربوط ب دایناسور هاست :grin: و در مقابل مثلا من از علمی بدن میاد و عاشق رمانی و داستانی و تخیلی هستم :heart_eyes::crazy_face::woman_shrugging:
من کسانی رو میشناسم در همین تالار ک به کتاب های داستانی اصلا علاقه ندارن :sunglasses:
و کسان دیگری رو میشناسم ک هم داستانی دوست دارن هم علمی :sunglasses::sunglasses::sunglasses::sunglasses:
دانسته های زیادی هم در کتاب های داستانی وجود داره :thinking::books::books::books::books::books::books::books::page_with_curl::page_with_curl:
یکسری کتاب ها هستند ک ژانر داستانی و تخیلی دارن اما برای کودکان مناسب نیست و در اصل برای بزرگسالان نوشته شده :open_book::open_book::open_book::open_book:
اینی هم ک گفتین داستان ب درد بچه های دو سه ساله میخوره زیاد خوب نبود :confused::confused::confused::confused:
چون همین ک خوندم ب من برخورد دیگه بقیه رو نمی دونم :expressionless::expressionless::expressionless::unamused::sweat::sweat:
و همین طور ک دوست عزیزمون @tatym گفتن کتاب های غیر داستانیه زیادییییی در زبانشناس موجوده :bulb::bulb::bulb::newspaper::newspaper::newspaper:
و اگر از نظر شما ادم بزرگ ۲۰ ساله هس دیگه ادم های ۳۰ ساله و بالا پیر ب حساب میان :grimacing::grimacing::grimacing::exploding_head:
همین الانش افرادی در تالار هستند ک بالای ۲۵ سال سن دارن اما عاشق کتاب داستانی و هیجانی هستند :crazy_face: :woman_elf:
:woman_genie:
و همینطور بهتون پیشنهاد میدم ک این تاپیک رو هم ینگاه بندازید
اون وفت میبینید بیشتر اعضای زبانشناس به کتاب های داستانی هم علاقه دارن

و @pari

10 پسندیده