سلام، دوستان عزیزم حالتون چطوره؟! امیدوارم حالتون عالی باشه
همه مون میدونیم عقل سالم در بدن سالم است
خوب برای اینکه تو کارها مون، درس خوندنمون موفق باشیم باید ورزش رو الویت زندگی مون قرار بدیم. اگر ورزش جزو الویت های زندگی مون نبود اونوقت خدایی نکرده بیماری الویت زندگی مون میشه!!!
یعنی چی؟!!!
یعنی اینکه اگر شما برای ورزش کردن وقت نزارید و به بهانه های مختلف ورزش کردنو کنار بزارید اونوقته که بیماری مجال پیدا میکنه و خدایی نکرده سراغمون میاد
بیشتر بیماری ها به دلیل ورزش نکردن نمایان میشن
خوب پس چه خوبه که از همین امروز ورزش کردن و شروع کنید تنبلی رو کنار بزارید، بهانه ها رو کنار بزارید
و ورزش رو شروع کنید
برای شروع و ایجاد انگیزه تمرینات ورزشی خانم بهنوش طباطبایی رو بازیگر خوب کشورمون و میزارم
احسنت به ایشون
این تاپیک یه چالش و مشارکت در امر ورزشه
ورزشکاران تالار بشتابید
برنامه ورزشی من قبل از کرونا 3 روز در هفته صبح ها باشگاه بود اما با اومدن کرونا تو خونه ورزش میکنم هر روز
یه ساعت من قدم 161 هست و وزنم 68 میخوام وزنم بشه 55، البته خیلی ها دوستان و خانواده میگن خوبی
اما من دوست دارم لاغرتر بشم
حالا دوستان ورزشکارم هر روز ساعت ورزش کردنتون و اینجا بزارید یعنی گزارش بدید که از چه ساعتی تا چه ساعتی ورزش کردید و اگر مایل باشید قد و وزن تونو هم
بگید و بگید میخوان چقدر وزن کم کنید وزن ایده آل تون
میخواین چقدر باشه
تو این تاپیک چت ممنوعه و فقط راجع به موضوع تاپیک
صحبت خواهیم کرد
من خودم هر روز بعد از ظهر 1 ساعت تو خونه ورزش میکنم. تو موبایلم برنامه ورزشی نصب کردم اگه نخواید برنامه نصب کنید میتونید با موزیک اول موزیک آهسته شروع کنید بدن که گرم شد با موزیک تند برقصید جوری عرق میریزید که نگوووووو
من بعضی وقتا با موزیک ورزش میکنم
با موزیک غیر ایرانی هم میشه ورزش کرد تندشو با موزیکlamordidita ریکی مارتین میرقصم خیس عرق میشم
برای تغذیه هم باید برنامه داشته باشید من خودم امشب
یه مشت عناب برای شام خوردم و سه قاشق ماست کم چربی والسلام
بعدش میخواستم بعضی از دوستان رو هم منشن کنم که ماشالله از هر اسمی چند تا بود منم شماره کاربری هاشونم حفظ نبودم دیگه همین جوری میگم کوثر جان، مهناز جان، کیمیا جان، معصومه خانم، آقا مهدی آقا معلم تالار، پری خانم، آقای فرزاد پودینه و بقیه دوستان تالار همگی تشریف بیارند
آفرین دختر گلم از فردا گزارش ورزش کردنتو اینجا بزار
اگه دوست داری قد و وزن تم بگو
حتما نباید که وزن کم کرد ورزش رو برای سلامتی باید انجام بدیم باید ورزش بشه جزیی از زندگی مون سبک زندگی مون باید به همین روال باشه،
خوب پس رأس ساعت 7 بعدازظهر من آن هستم هر کس موافقه گزارش ورزش شو بگه
بگه چند ساعت ورزش کرده، هدفش از ورزش کردن چیه آيا میخواد وزن کم کنه. اضافه کنه، تثبیت کنه و…
من خودم از ساعت 7 تا 8 امشب با برنامه ورزشی موبایلم
ورزش کردم اگه بشه شات میفرستم اینجا
ببخشید ، یه ساعت مرخصی ساعتی گرفتم
خب بریم سر اصل مطلب
قدم ۱۶۶
وزنم ۶۷
( من کم کرده بودم و شده بودم ۶۵ اما دیگه این کرونا کمی اضافه وزن در پی داشت )
برنامه من :
اوا اینکه برسم به زیر شصت ( که البته من چون بدنسازی انجام میدم اگر کم کنم بعد که عضله سازی میشه دوباره وزن میاد )
دوم تمرینات بدنسازی انجام بدم
پ.ن ، اقا من چاق نیستم من استخون بندیم چون دوسال از سن بدنیم بزرگتره وزنم ( یا همون جرمم ) بالاس
در پست بعد عکس از برنامه ای که استفاده میکنم میدم
آفرین زینب جان دقیقا مثل من اینقدر لاغر شده بودم دیگه صدای همه در اومده بود میگم الانم وقتی میگم میخوام لاغر بشم دوستام میگن تو دیگه چرا تو که خوبییییی اما میخوام بشم 55 کیلو دیگه هم به بقیه کار ندارم اگه بگن لاغر مردنی