عبارت my next single?

This stethoscope can check for engine health. You know, this would make a great bass line for my next single. تو این جمله single چه معنایی داره?

4 پسندیده

سلام. احیانا سیگنال نیستش :thinking: یه خورده راهنمایی کنین شاید به جواب رسیدیم چون تنها نمیخوره به جمله

4 پسندیده

نه همین سینگل هستش. این گفته یه دکتره. شاید به معنی انتخاب بعدی باشه، تو دیکشنری سینگل رو انتخاب کردن و برگزیدن هم ترجمه کرده.

3 پسندیده

دستگاه استتوسکوپ یا همون گوشی پزشکی
برای شنیدن صدا های قلبه
صدای اول ودوم قلب باهم یسری فرقا دارن
فکر میکنم میگه صدای اول که صدای بعدیه بم وکشیده تره یه همچی چیزی

5 پسندیده

البته بستگی به موقعیتی که این جمله استفاده شده داره ولی کلمه ی single به صورت عبارت
single somebody out for
استفاده می شه و به معنای اینه که : يک نفر رو از میان بقیه انتخاب کنین چون اون فرد نسبت به بقیه بهتره ، بدتره، مهم تره و …
مثلا : I dont see why he should be singled out for special treatment
من متوجه نمی شم چرا باید اون برای درمان مخصوص از بقیه جدا سازی می شد

4 پسندیده

خوب تو این جمله میشه برای تشخیص بعدیش این صدای بم خیلی مهمه. درسته?

4 پسندیده

فک نکنم به عنوان فعل باشه اینجا.این درست میکنه یه خط بم عالی برای صدای بعدی. فک کنم سینگل اینجا به معنی صدا باشه . Bassline یه نوع خط موسیقی هستش. و معنی انتخاب کردنه نه تشخیص

3 پسندیده

فک نکنم به عنوان فعل باشه اینجا.این درست میکنه یه خط بم عالی برای صدای بعدی. فک کنم سینگل اینجا به معنی صدا باشه . Bassline یه نوع خط موسیقی هستش. و معنی انتخاب کردنه نه تشخیص
آره قطعا در اینجا فعل نیست.
ولی به نظرم با توجه به نحوه به کاربردن ش به صورت فعل شاید بشه این جوری هم ترجمه کرد
آخه معنای دیگه به عنوان اسم نمی ده که در اینجا معنی بده
شاید چیزی از جمله جاافتاده يا به قول شما اصلا single نبوده چیز دیگه ای بوده
چیزی به ذهنم نمی رسه

نه این نمی شه همین طور که توضیح دادن Bass line می تونه يه نوع خط موسیقی باشه البته به معنا صدا ی خوندان خیلی آروم مردونه و قسمت lower half نوت های موسیقی هم می تونه باشه

4 پسندیده

این مال کدوم داستانه. و جمله های پس و پیشش رو بزارین شاید یه فرجی شد یا از مربی ها کسی اومد.

4 پسندیده

اگر به خوانندگی و ساخت موسیقی ربط داشته باشه که به نظر میاد داره، single به معنی تک آهنگ هست. چون خواننده ها اکثرا یا آلبوم میدن، یا یه سری آهنگ تک خارج از آلبوم. به اون تک آهنگها میگن single

6 پسندیده

متاسفانه مانیتور کامپیوترم سوخته و نمیتونم انیمیشن رو براتون ارسال کنم. این جمله تو مطب از زبان یه دکتر در حال گوش دادن به صدای موتور ماشین بیان میشه. جمله بعدی که میگه اینه: بیمار میگه: what? و دکتر جواب میده: that means you passed.

3 پسندیده

احتمالا دکتره تو کار آهنگسازی هست یا قراره اینجوری بهمون القا بشه که کارش آهنگسازیه، یعنی میگه میتونم از صدای موتور (یا به عبارتی قلب) این ماشین، برای ریتم پایه ی آهنگ بعدیم استفاده کنم (یعنی انقدر منظم کار میکنه و میزنه)

3 پسندیده

اینم از فایل اون قسمتی که گفتم. از تو اینترنت دانلودش کردم.

3 پسندیده