Yes , you just want to
@sajjad108 dear
Yes , you just want to
@sajjad108 dear
No problem, your conversation will be stronger
You are wonderful @reyhaneh58
من آدم احساسی هستم و خیلی نمیتونم کم حرف بزنم ، مثلا الان میخام به فارسی ی خط از شما فقط تشکر کنم بابت زحماتتون استاد ولایتی ،
اما اگه میبینید مختصر جواب میدم ، حمل بر سردی و خشکی نباشه باید ببخشید ، دایره لغتم پایینه ،
That’s very kind of you. In fact, we all learn each other in this manner.
“Thank you”
Or
“Thanks”
Not “Thanks for you”
I would be happy If I could help you.
Don’t worry, your conversation will be stronger
You are wonderful @fatemeh0011
Oh my god
I’m very beginner … I’m sorry but I can
این الان چی بود؟!
بی زحمت نهایت همون “الهه خانم”
من خودم کلی به خودم فشار می یارم تا همین ها رو هم سرهم بندی کنم و تازه، سوتی نوشتاری هم ندم! ![]()
![]()
به خدا لحنم توهین نیست ![]()
من عادتمه به کسایی که مطلبی بهم یاد میدن میگم استاد ، ولی چشم ، شما یه فرقی که داری با بقیه معرفت بالاتونه و من شمارو “الهه خانم” صدا میکنم ،
بابت پارت دوم گفتتون ، “الهه خانم” فقط باید خیلی حواسمون باشه جملاتو درحدی بنویسیم طولانی و دشوار نباشه ، چون ممکنه مبتدیایی مثه من ناخودآگاه برن سمت مترجم یا از روی خجالت نکشیدن بخوان با ترنسلیت حرف بزن ، من خدایی چندبار این کارو کردم ، نظرتون چیه ؟ این لایحه یکم کلیه ،تو این مواقع چیکار کنیم؟؟
OMG!
I’m really a beginner.
.
.
But I don’t think like this about you.
Why are you sorry for?
You will absolutely can. You will definitely be able to write great texts.
Thank you my friend ![]()
![]()
![]()
I promise, that’s it.
thank you ![]()
خیلی ممنون آقای امیر حسین ![]()
![]()
![]()
می خوام امروز یه تاپیک مشابه تو تالار ایجاد کنم و تمام این موارد رو هم توش ذکر می کنم. مثلاً هر جا که نتونستی به انگلیسی برگردونی و مجبور شدی، جمله رو به فارسی بنویس و دیگران رو به چالش بکشون! ![]()
خیالتون راحت. بچه های خیلی قوی تر از من تو تالار ![]()
هستند که تو بازخورد دادن ها کمک می کنند.
Thank you too,
I’m really happy to meet you
Did I write my sentences correctly?
I promise you.
That’s all true.
یکم جمله هات رو قشنگ تر کردم.
البته اون Thank you رو هم خیلی بهتر می تونی بگی
من هم واقعاً ممنونم ازتون الهه خانم
![]()
و این ایده تون هم عالیه ، امیدوارم بتونید این ایده را با خلاقیتی که دارید اِپیدمی یا همه گیر کنید ، من هم به نوبه ی خودم از تاپیک حمایت میکنم ، چرا که مهم انجام شدنه ،
راستی این حسم روهم میخام به اشتراک بذارم ، من وقتی انگلیسی مینویسم ی نجوایی در درونم میگه ،پسررر ننویس آخه تو که هیچی حالیت نیست بذار وقتی یاد گرفتی شروع به تایپ کردن کن ، اما الهه خانم هر بار که مینویسم حتی با شک حتی با اشتباه ، احساس قوی بودن میکنم ، واقعا این که ترس های خودما هستند که مانع پیشرفتن؟! قبول دارید ،
خب من از اینکه دیدم شماهم سحرخیز هستید بهتون تبریک میگم و قطعا شما یک قدم جلوترید و در این لحظه به پاس قدردانی از شما ، آرزوی بهترین ها در این روز برایتان دارم .و این مکالمه رو برخلاف میلم به پایان میرسونم ،چون باید شروع به کار کنم در ساعت کاری کنم و کمال افتخاری بود برای بنده فراگیری از تجرییاتتون الهه خانم
از لطفتون ممنونم و فعلا شما را به خدا میسپارم
واقعاً زیبا بود ، من عاشق زیبای گفتارم ، تمام ما تذکراتتون رو در دفترم یادداشت کردم که از این به بعد از لحن ادبی شما در انگلیسی استفاده کنم …
من جواب های شما رو به انگلیسی براتون می نویسم. بعداً بیایید و نگاه کنید ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Okay, I promise you that I see your comment latter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()