Yes , you just want to
@sajjad108 dear
Yes , you just want to
@sajjad108 dear
No problem, your conversation will be stronger
You are wonderful @reyhaneh58
من آدم احساسی هستم و خیلی نمیتونم کم حرف بزنم ، مثلا الان میخام به فارسی ی خط از شما فقط تشکر کنم بابت زحماتتون استاد ولایتی ،
اما اگه میبینید مختصر جواب میدم ، حمل بر سردی و خشکی نباشه باید ببخشید ، دایره لغتم پایینه ،
That’s very kind of you. In fact, we all learn each other in this manner.
“Thank you”
Or
“Thanks”
Not “Thanks for you”
I would be happy If I could help you.
Don’t worry, your conversation will be stronger
You are wonderful @fatemeh0011
Oh my god I’m very beginner … I’m sorry but I can
این الان چی بود؟! بی زحمت نهایت همون “الهه خانم”
من خودم کلی به خودم فشار می یارم تا همین ها رو هم سرهم بندی کنم و تازه، سوتی نوشتاری هم ندم!
به خدا لحنم توهین نیست من عادتمه به کسایی که مطلبی بهم یاد میدن میگم استاد ، ولی چشم ، شما یه فرقی که داری با بقیه معرفت بالاتونه و من شمارو “الهه خانم” صدا میکنم ،
بابت پارت دوم گفتتون ، “الهه خانم” فقط باید خیلی حواسمون باشه جملاتو درحدی بنویسیم طولانی و دشوار نباشه ، چون ممکنه مبتدیایی مثه من ناخودآگاه برن سمت مترجم یا از روی خجالت نکشیدن بخوان با ترنسلیت حرف بزن ، من خدایی چندبار این کارو کردم ، نظرتون چیه ؟ این لایحه یکم کلیه ،تو این مواقع چیکار کنیم؟؟
OMG!
I’m really a beginner.
.
.
But I don’t think like this about you.
Why are you sorry for?
You will absolutely can. You will definitely be able to write great texts.
Thank you my friend
I promise, that’s it.
thank you
خیلی ممنون آقای امیر حسین
می خوام امروز یه تاپیک مشابه تو تالار ایجاد کنم و تمام این موارد رو هم توش ذکر می کنم. مثلاً هر جا که نتونستی به انگلیسی برگردونی و مجبور شدی، جمله رو به فارسی بنویس و دیگران رو به چالش بکشون! خیالتون راحت. بچه های خیلی قوی تر از من تو تالار هستند که تو بازخورد دادن ها کمک می کنند.
Thank you too,
I’m really happy to meet you
Did I write my sentences correctly?
I promise you.
That’s all true.
یکم جمله هات رو قشنگ تر کردم.
البته اون Thank you رو هم خیلی بهتر می تونی بگی
من هم واقعاً ممنونم ازتون الهه خانم
و این ایده تون هم عالیه ، امیدوارم بتونید این ایده را با خلاقیتی که دارید اِپیدمی یا همه گیر کنید ، من هم به نوبه ی خودم از تاپیک حمایت میکنم ، چرا که مهم انجام شدنه ،
راستی این حسم روهم میخام به اشتراک بذارم ، من وقتی انگلیسی مینویسم ی نجوایی در درونم میگه ،پسررر ننویس آخه تو که هیچی حالیت نیست بذار وقتی یاد گرفتی شروع به تایپ کردن کن ، اما الهه خانم هر بار که مینویسم حتی با شک حتی با اشتباه ، احساس قوی بودن میکنم ، واقعا این که ترس های خودما هستند که مانع پیشرفتن؟! قبول دارید ،
خب من از اینکه دیدم شماهم سحرخیز هستید بهتون تبریک میگم و قطعا شما یک قدم جلوترید و در این لحظه به پاس قدردانی از شما ، آرزوی بهترین ها در این روز برایتان دارم .و این مکالمه رو برخلاف میلم به پایان میرسونم ،چون باید شروع به کار کنم در ساعت کاری کنم و کمال افتخاری بود برای بنده فراگیری از تجرییاتتون الهه خانم از لطفتون ممنونم و فعلا شما را به خدا میسپارم
واقعاً زیبا بود ، من عاشق زیبای گفتارم ، تمام ما تذکراتتون رو در دفترم یادداشت کردم که از این به بعد از لحن ادبی شما در انگلیسی استفاده کنم …
من جواب های شما رو به انگلیسی براتون می نویسم. بعداً بیایید و نگاه کنید
Okay, I promise you that I see your comment latter
باشه الهه خانوم ممنون تو دو خط چقد اشتباه داشتم