فراخوان تایپ دوره ی انگلیسی روان 🔴

سلام
این موارد رو ‌با پشتیبانی در میون بگذارید
متشکرم

9 پسندیده

سلام من هم هستم بانو

7 پسندیده

ممنون روی کمکتون حساب میکنم

دوستان عزیز من تا اخر شب دوره هارو تقسیم میکنم اگه کسی درسی مد نظرش داره اعلام کنه :tulip:

6 پسندیده

درس گاو شگفت انگیز درحال بررسی ست :grin:
فعلا اینو تو لیست بزار تا بعد تیک سبز ازت بگیرم ⁦:heavy_check_mark:

5 پسندیده

سلام دوستان عزیز

تقسیم بندی این دوره رو براتون میزارم در ادامه اگه به کمک احتیاج داشتین من درخدمتتون هستم تا جایی که بتونم کمکتون میکنم

@n0srat

درس معلم انگلیسی بدجنس :white_check_mark:

@fateme871 :white_check_mark:

درس دلال ازدواج

@Helen20 ⁦☑️⁩

درس روز خوش شانس سگ لیمویی۱ (داستان کوتاه)

@sepid_str

درس گاو شگفت انگیز :white_check_mark:

@IHAN-RAD (@tayebesobhi995)

درس خواب های خوش

ممنون از همتون دوستای عزیزم امیدوارم به بهترین نحو بتونیم دروس این دوره رو هم تکمیل کنیم اگه سوالی یا ابهامی هست من درخدمتتون هستم

10 پسندیده

سلام محدثه جان

لطف می کنی زمان تحویلو هم مشخص کنی؟

5 پسندیده

سلام هلنِ عزیز

چون تایم درسا یکم زیاده تا دو هفته فرصت دارین البته اگه به زمان بیشتری نیاز داشتی اطلاع بده مشکلی نیست

6 پسندیده

مرسی عزیزم…

5 پسندیده

سلام محدثه جان
متن گاو شگفت انگیز رو آپدیت نمودم.
تیک سبز ⁦✔️⁩ برای من.
با تشکر فراوان از دوست عزیزم @fateme871

6 پسندیده

خواهش میکنم سپیده جان :kissing_heart:

5 پسندیده

ممنون ازت سپیده عزیز

@fateme871 ممنون از شما که به دوستمون کمک کردی

4 پسندیده

سلام محدثه جان
میشه یه توضیحی مختصری در مورد این مشارکت بدین؟
از دست من کمکی بر میاد؟

3 پسندیده

سلام طیبه جان

این دوره متاسفانه برخی از دروسش متن نداشت و باید دستی تایپ میکردیم که خب تصمیم بر این شد از دوستان تالار کمک بگیریم
ما متن درس رو چندبار گوش میدیم و بعد شروع میکنیم به تایپ کردن وبا توجه به چیزی که میشنویم درس رو تایپ میکنیم و اون رو با اسم خودمون در نرم افزار منتشر میکنیم

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه عزیزم اگه متوجه نشدی بگو تا توضیح بدم دوباره البته این دوره درساش تموم شد اگه بعضی از دوستان نتونستن همراهی مون کنند رو کمک شما حتما حساب میکنم

2 پسندیده

سلام دوستان :rose:
با اجازه محدثه خانوم خواستم بگم که این درس متنش در جای اشتباهی جای گذاری شده

4 پسندیده

ممنون از توضیحات صریحتون
انشاالله سری بعد حتما کمک میکنم مشارکت مفیدو عالی هست:tulip::blossom::tulip:

3 پسندیده

سلام اقا فرزاد ممنون

اقا شایان زحمت تایپ این درس رو کشیدن اما اشتباه جای گذاری شده باید چه کنیم؟ مال قبلا بوده مال الان نیست فک میکنم مال دوره تایپ نیو متد بوده

2 پسندیده

با سلام به همه ی بر و بچ های عزیز زبانشناس
خیلی پست جذابی هست برام
میتونید رو کمک من حساب کنید خوشحال میشم در کنار شما فعالیت کنم و همین که بعد از دو ماه توانایی شنیداری خودم رو محک بزنم
سپاس بابت پست جوابت محدثه جان
پیروز باشی
من منتظر تقسیم بندی دروس هستم برا کی اطلاع میدی و متن های صوتی رو در اختیارمان میزاری؟؟

3 پسندیده

من golroyae هستم بعلت تغییر نام و ایمیلم از این به بعد به این نام کاربری هستم خواستید متن صوتی نامگذاری کنید محدثه جان مشکلی پیش نیاد

2 پسندیده

به نظرم اگه ایشون رو ‌منشن کنیم و از خودشون بخوایم که اصلاح کنن بهتره
که درس هم به نام خودشون ثبت بشه
من متاسفانه آیدی شونو ندارم

2 پسندیده

سلام دوست عزیز دروس این بخش تموم شده و بخش ها به دوستان واگذار شده اگه شخصی از دوستان اعلام کرد که نمیتونه کار رو تحویل بده رو کمک شما حساب میکنم ممنون از شما

بله حقشون ضایع نشه ای دی رو از داخل لینکی که دادین پیدا کردم ممنون

@shayan28

سلام اقا شایان خسته نباشین خواستم بهتون اطلاع بدم متن یکی از دروس تایپ شده رو به اشتباه در بخش چای سبز دوره انگلیسی روان گذاشتین متاسفانه خاطرم نیست کدوم درس رو باید انجام میدادین به همین دلیل منشن کردم خودتون یه بررسی بکنین

3 پسندیده