ذهن شما دروغ های آرامش بخش را باور خواهد کرد با وجود اگاه بودن از حقیقت های دردناکی که(وجود)این دروغ ها را لازم میکنند.وذهنتان شما را برای باور کردن هر دو مجازات خواهد کرد
good question
You have to ask yourself this question when
you blame the whole world except yourself
As any thing you done , made your life better…
You know sometimes you gotta learn to love what’s good for you
میدونی… بهضی وقتا باید یاد بگیری چیزی رو دوست داشته باشی که به نفعته
بتمن : "پس چرا میخوای منو بکشی ؟ "
جوکر : "هاهاها … من نمیخوام تورو بکشم !
بدون تو چیکار باید کنم ؟
برم دوباره با دلالای مواد سر و کله بزنم ؟! نه .
تو منو کامل میکنی "
closer (2014)0
من میتونم ذهن همه ی ادمای تو این اتاق رو بخونم به جزتو …این خیلی ناامید کنندست
من چیزیمه؟( من مشکلی دارم؟)
من بهت میگم من میتونم ذهن آدما رو بخونم اونوقت تو فکر میکنی تو چیزیته ؟
این در مورد آدمایی نیست که از همون اول کنارت بودن بلکه در مورد آدمایی که تا آخر کنارت می مونن ،این چیزی که واقعا اهمیت داره.
دیالوگ لئوناردو دی کاپریو در فیلم تایتانیک
عجب جواب صادقانه و دندون شکنی هم داد
my only motivation in English learning process :
درباره ی چیزایی که از دست دادی فکر نکن.درمورد این فکر کن که چه قد چیز باقی مونده که باید به دستشون بیاری. زندگی کن استلا.
اگه قراره بمیرم ترجیح میدم اول واقعا زندگی کنم.
هیچ چیزی قرار نیست زندگی ما رو نجات بده.ما داریم با هوای قرض شده نفس میکشیم.
ازش لذت ببر!
سلام
این جمله ها از فیلم five feet apart هستن که درمورد بیمارهای دارای مشکل تنفسی(بی سیپیشا) هستش. این بیماری خیلی شرایط سختی داره. این افراد به سختی نفس میکشن و همیشه کپسول اکسیژن همراهشون ریه هاشون به شدت اسیب پذیر هستش که باید خیلی مراقب باشن که آلوده نشن به خاطر همین همیشه فاصله ی ۶ فوتی از سایر افراد دارای این بیماری دارن وزن اضافه نمیکنن و غذارو باید مستقیم به معدشون وارد کنن البته اگه بهش گفت غذا و ی جورایی این افراد از همون ۹ ۱۰ سالگی ی پا دکترن … حتی بعضی هاشون امکان پیوند ریه رو ندارن و حتی اون هایی هم که این امکان رو دارن فقط ریه هاشون ۵ سال براشون کارایی داره و دوباره باید دنبال ریه های جدیو باشن وخیلی چیزا ازشون گرفته میشه . می خواستم بگم چ طور بعضی از چیزای ساده ای که ما داریم بعضی ها حسرت داشتنش رو می خورن مثل همین نفس کشیدن ولی ما اصلا بهشون اهمیتی نمی دیم و این فیلم برای خود من خیلی کنایه ای هستش.
فوق العاده بود گیسوی عزیز
هم تصاویر اشتراکی و هم مطلب توضیحیت عالی بود ممنون بابت وقتی که گذاشتی
منم این فیلم رو دیدم و واقعا تامل برانگیز و جذابه
خیلی ممنون خوشحالم که خوشتون اومده
من این تاپیک رو خیلی دوست دارم و واقعا خوشحالم که تونستم توش مشارکت کنم
چارلی و کارخانه ی شکلات سازی
یک کتاب جذاب در زیبوک در قفسه ی نوجوان با همین نام هست که به شدت قابل فهم و آسونه و گوینده ی فوق العاده ای هم داره .انیمیشن و سینماییش هم که قطعا خیلیا دیدن …اینم چند تا دیالوگ معروف از این سینمایی جذاب
دیالوگ هایی از سینمایی غرور و تعصب
کتابی با همین نام در قفسه ی کتاب های متن اصلی زیبوک هست .کتابی داستانی با محتوای عاشقانه و موضوعی جذاب اثر جین استین…
غرور و تعصب (Pride and Prejudice) (به معنی تفاخر و پیشداوری) رمان مشهوری اثر جین آستن، نویسندهٔ انگلیسی است. این اثر دومین کتاب جین آستن است. او این داستان را در سال ۱۷۹۶، درحالی که تنها ۲۱ سال داشت، نوشت، اما تا سال ۱۸۱۳ چاپ نشد. اکثر منتقدان غرور و تعصب را بهترین اثر جین آستن میدانند و خود او آن را «بچهٔ دلبند من» مینامید. بااینحال، این کتاب، که ابتدا با نام تأثرات اولیه نوشته شده بود، تا مدتها توسط ناشران رد میشد و وقتی پس از ۱۷ سال به چاپ رسید، بهجای نام آستن، نام «یک خانم» بهعنوان نام نویسنده روی جلد به چشم میخورد.
من سعی نمیکنم شما رو بترسونم شما قبلا ترسیدین، باشه؟
منم ترسیدم.
ولی من ترجیح میدم جونم اون بیرون به خطر بندازم به جای اینکه بقیش رو اینجا بگذرونم.
ما به اینجا تعلق نداریم این جا خونه ی ما نیست ما اینجا گذاشته شدیم ما اینجا گیر افتادیم.
حداقل اون بیرون ی انتخابی داریم .
ما میتونیم از اینجا جون سالم به در ببریم. من میدونم.
ما نزدیک هم میمونیم به هم دیگه میچسبیم مااز پسش بر میایم
یا از اینجا میریم بیرون یا در حال تلاش کردن براش می میریم.
چرا فرار نکردی؟
از فرار کردن خسته شدم.
هیچ تضمینی وجود نداره که ما زنده برگردیم.
خوب ما این با هم شروع کردیم شاید همون طور تمومش کنیم.
Maze runner
چه تاپیک خوبیه !!!