به اشتراک گزاری تمرین روزانه تلفظ با نرم افزار ELSA 🎤

:snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake:

:fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire::fire:
خلاصه امروز طلسم شده بودم همش خواب بودم :sleeping:،ولی به تمرینم رسیدم :v:t3:

6 پسندیده

سلام دوستان

8 پسندیده

الان فهمیدم زبان پیچان که میگید یعنی چی

قشنگ زبونم رگ به رگ شد :joy:

9 پسندیده

سلام بچه ها :dizzy::dizzy::dizzy:
تمرین امروزم :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

5 پسندیده

(نوشته های ارسال شده توسط نویسنده،بصورت خودکار در 1 ساعت حذف می شود مگر اینکه پرچم شود)

2 پسندیده

(نوشته های ارسال شده توسط نویسنده،بصورت خودکار در 1 ساعت حذف می شود مگر اینکه پرچم شود)

4 پسندیده

2 پسندیده

2 پسندیده

3 پسندیده

:dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy:

:hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

8 پسندیده

امروز فقط مکالمه گذاشت جلوم.

:green_heart::blue_heart::purple_heart:

7 پسندیده

مکالمه این دفعه خیلی چسبید،چون همش رو تقریبا درست گفتم :smiley:
:watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon::watermelon:

:strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry::strawberry:

6 پسندیده

:gem: :gem: :gem:

:fire: :fire: :fire:

5 پسندیده

:beetle: :beetle: :beetle:

:purple_heart: :blue_heart: :purple_heart:

5 پسندیده

بچه ها :dizzy::dizzy::dizzy:
من هستم ها
ولی صدام درنمی یاد تمرین تلفظ کنم. :joy:
حتی نمی تونم با آهنگ های انگلیسی :notes::musical_note::headphones: هم بخونم. :woman_facepalming:

:grapes::maple_leaf::sunflower:

6 پسندیده

:alien::alien::alien:

:robot::robot::robot:

6 پسندیده

امروز مکالمه بارون بودم

.

:sunflower::watermelon::sunflower:

5 پسندیده

:clap:t2: :clap:t2: :clap:t2: افرین الهه خانم عالیه منم امروز برنامه رو نصب کردم سعی میکنم روزانه باهاش تمرین کنم :slightly_smiling_face:

5 پسندیده

پس منتظرت هستم خانم … :dizzy::dizzy::dizzy::ribbon::ribbon::ribbon:
ببخشید عزیزم، اسمت رو نمی دونم :pray::pray:
:yellow_heart::blue_heart::yellow_heart:
.
.
اون آزمون تعیین سطح اولیه رو هم انجام دادی؟

:peach::hibiscus::herb:

5 پسندیده

سمانه هستم عزیزم
چشم
بله سطح متوسطه و پیشنهاد داده از این درس شروع کنم :point_down:t2:

5 پسندیده