خیلی ممنون
راستش من از شما و آقای مشرقی خیلی ممنونم. هم نکاتی که گفتین همیشه به جا و عالی بودن و هم اینکه من بعد از خوندن نظرات شما خیلی بیشتر تشویق شدم که بنویسم و همین هم باعث پیشرفت بیشترم شد.واقعا برام خیلی ارزشمنده که بدونم نوشته هام خونده میشه و واقعا ارزش نوشتن رو داره.
راستش خواستم همون اول ازتون تشکر کنم نتونستم مثل بقیه ی دوستان اشاره کنم بدتر تنظیماتش رو بهم زدم علائم نگارشی جا به جا شدن مجبور شدم اسکرین شات بگیرم
خواهش میکنم
راستش رو بخواید من خودم سطح زبانم اونقدر خوب نیست ک بیام نوشته ی کسی رو قضاوت کنم (احتمالا اگه ویس هامو گوش داده باشین خودتون ب این نتیجه رسیدین) ولی هدف اصلی من این بود ک بیام و بهتون بگم ک نوشته هاتون رو میخونم و سعی میکردم ی اشکال جزئی هم پیدا کنم ک شاید مفید باشه و همچنین مطمئن بشین ک همینجور سرسری نظر ندادم (این دفعه واقعا هرچی تلاش کردم پیدا نشد )
من غالبا سعی میکنم تو اینجور تاپیک ها نظر بدم چون خیلی معتقدم نظر بقیه برامون میتونه الهام بخش باشه
واقعا خیلی خوشحال شدم وقتی گفتین نظرات من براتون مفید بود
خیلی ممنون لطف دارین نیازی ب تشکر نیست
راستش منم ی چند باری اومدم از این کارا کنم نزدیک بود تاپیک ی نفر ک دانشنامه کرده بود رو نابود کنم
بله گوش دادم و به نظرم عالی بودن و خیلی هم طنز من که خیلی خندیدم مخصوصا اونی که در مورد همسایه هاتون بود. عالی بود. یادمه به چند نفرم اون صوت شما رو نشون دادم .
But now that I read it, I spot some ridiculous annoying mistakes. and it could be a litte bit better phrased. Though, it’s funny that It seems to me that someone else wrote this. I don’t remember why I have written it or even when I have written it.
Gods above, Raha. Do you intend to make me cry? That’s really sth to say. I’m moved. Thank you, really. The way you think of me, I do really appreciate it. It’s not every day that I hear from my friends that I do really write well. I like to write a book, I know it sounds absurd, I don’t even have a subject to begin with, but it’s like a ever_present desire. Like sth I have to do. A must. This year is going to be like hell for me. I want to be accepted in a good university, you know. And it’s not like “a piece of a cake” thing. And as much as I like to write, I want be a doctor. And it’s kind of annoying. Wanting too much and having to choose. I’m just blabbering on. Sorry.