Harsh, endless moments of life

خیلی ممنون
راستش من از شما و آقای مشرقی خیلی ممنونم. هم نکاتی که گفتین همیشه به جا و عالی بودن و هم اینکه من بعد از خوندن نظرات شما خیلی بیشتر تشویق شدم که بنویسم و همین هم باعث پیشرفت بیشترم شد.واقعا برام خیلی ارزشمنده که بدونم نوشته هام خونده میشه و واقعا ارزش نوشتن رو داره.

راستش خواستم همون اول ازتون تشکر کنم نتونستم مثل بقیه ی دوستان اشاره کنم بدتر تنظیماتش رو بهم زدم علائم نگارشی جا به جا شدن مجبور شدم اسکرین شات بگیرم :sweat_smile:

4 پسندیده

خواهش میکنم :rose::rose:
راستش رو بخواید من خودم سطح زبانم اونقدر خوب نیست ک بیام نوشته ی کسی رو قضاوت کنم (احتمالا اگه ویس هامو گوش داده باشین خودتون ب این نتیجه رسیدین) ولی هدف اصلی من این بود ک بیام و بهتون بگم ک نوشته هاتون رو میخونم و سعی می‌کردم ی اشکال جزئی هم پیدا کنم ک شاید مفید باشه و همچنین مطمئن بشین ک همینجور سرسری نظر ندادم (این دفعه واقعا هرچی تلاش کردم پیدا نشد :sweat_smile::sweat_smile:)

من غالبا سعی میکنم تو اینجور تاپیک ها نظر بدم چون خیلی معتقدم نظر بقیه برامون میتونه الهام بخش باشه
واقعا خیلی خوشحال شدم وقتی گفتین نظرات من براتون مفید بود :heart_eyes::heart_eyes:

خیلی ممنون لطف دارین نیازی ب تشکر نیست
راستش منم ی چند باری اومدم از این کارا کنم نزدیک بود تاپیک ی نفر ک دانشنامه کرده بود رو نابود کنم :sweat_smile::sweat_smile:

4 پسندیده

بله گوش دادم و به نظرم عالی بودن و خیلی هم طنز من که خیلی خندیدم مخصوصا اونی که در مورد همسایه هاتون بود. عالی بود‌. یادمه به چند نفرم اون صوت شما رو نشون دادم .

4 پسندیده

ممنون دوست من امتحانش می کنم.سپاس

4 پسندیده

ممنون از لطفتون فکر کنم درست شد.
سپاس فراوان

4 پسندیده

درود .من روزی ۳۰ دقیقه کار می کنم ولی قصد دارم بیشترش کنم.موفق باشید.

2 پسندیده

Thanks. Nice of you to say. :heart:

But now that I read it, I spot some ridiculous annoying mistakes. :joy: and it could be a litte bit better phrased. Though, it’s funny that It seems to me that someone else wrote this. :joy: I don’t remember why I have written it or even when I have written it.

3 پسندیده

Gods above, Raha. Do you intend to make me cry? That’s really sth to say. I’m moved. Thank you, really. The way you think of me, I do really appreciate it. It’s not every day that I hear from my friends that I do really write well. I like to write a book, I know it sounds absurd, I don’t even have a subject to begin with, but it’s like a ever_present desire. Like sth I have to do. A must. This year is going to be like hell for me. I want to be accepted in a good university, you know. And it’s not like “a piece of a cake” thing. And as much as I like to write, I want be a doctor. And it’s kind of annoying. Wanting too much and having to choose. I’m just blabbering on. Sorry.

Anyway, thank youuuuu and love you, sister. :blue_heart:

3 پسندیده

I just needed to talk about it or it would kill me. Anyway, thank you Raha. Your words mean an awfull lot to me.

Did I seem like that? :joy:

Night, Raha.

P.S: happy girl’s day to you. :heart_eyes:
be926a90b0f3e24a9caebc837b9cd19f

3 پسندیده

@Reyhaneh_Nazary

This one is for you. :joy:

Happy girl’s day! :heart_eyes:

4 پسندیده

My God :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
I LOVED it very much dear Giso! :revolving_hearts:
Happy your day too :rose::rose::rose:
“باشواَ دُلانیم گولوم”

3 پسندیده

:heart: :heart_eyes: :heart:

Anytime Reyhaneh.

4 پسندیده

:balloon::heart:HAPPY OUR DAY:heart::balloon:

3 پسندیده

آفرین دوست پرتلاشم:clap::clap::clap::clap: می‌شه بگی برنامه‌ات برای زبان خوندن چه جوریاست؟ من خیلی منظم نیستم. چه مدلی بخونم مثل شما پیشرفت کنم؟