Harsh, endless moments of life

سلام
سومین رایتینگ من!

فکر نکنم بعد از این زیاد وقت کنم بنویسم ولی سعی میکنم از نوشتن فاصله نگیرم.

از همه ی دوستانی که وقت گذاشتن نوشته های من رو خوندن ممنونم . خیلی برام ارزش داشت.

من هر کاری کردم علائم نگارشی این جا درست در نیومدن به خاطر همین مجبور شدم ی جای دیگه بنویسم اسکرین شات بگیرم.

10 پسندیده

سلام!
صبح بخیر؛ به نظرم قدم‌های پیشرفتتون بزرگتر از حد تصوره؛ واقعاً تحسین برانگیز بود
من نتونستم ایرادی بگیرم
فقط به نظرم می‌رسه fair صفته، ولی برای استفاده به عنوان قید باید از fairly استفاده کرد (بعد اینترنتو سرچ کردم ببینم درسته یا نه؛ اونقدر عبارت مثل مال شما وجود داشت که به خودم شک کردم)
بی‌نظیر بود!!

7 پسندیده

افرین خیلی خوبه
یه چنتایی غلط داشت مثلا
This was her personal hell on the earth
اگر من اشتباه نکنم :grin: the اضافیه
یا have you ever caused someone to feel in that way
in باید حذف بشه
یه جاهم decide رو نوشتین deside
البته اینا همه نظرات منه که خودم دانش زیادی ندارم فقط قصدم کمک به شما و یادگیری خودمه

5 پسندیده

سلام
خیلی ممنون شما همیشه لطف دارین ،یک قسمت بزرگیش رو مدیون شما هستم.
نکاتی که گفتین خیلی کمکم کرد.
بازم ممنون‌.

5 پسندیده

سلام
ممنون از توجهتون

راستش من زیاد دنبال گرامر نمی رم، بیشتر بر اساس اون چیزهایی که شنیدم مینویسم و فکر کنم این دو تا عبارت درست باشن ولی بازم چک میکنم.

4 پسندیده

سلام گیسو جان چطور کادر نقل قول میاری تو پیامت؟ راهنمایی کنی ممنون میشم.

2 پسندیده

سلام.
رو ی کلمه از متنی که می خواین در جوابش بنویسید نگه دارید بعد تا هر کجای متن رو که میخواین وارد کنید بکشید بعد دستتون رو ی چند لحظه نگه دارید مینویسه نقل قول روش بزنید وارد میشه.

4 پسندیده

گیسو جان امتحان کردم نشد تصویری اسکرین میگیری مراحل رو.شرمنده،:woozy_face::woozy_face::woozy_face::woozy_face::yellow_heart:

2 پسندیده

2 پسندیده

باسلام وقتی متن رو انتخاب و گزینه نقل قول رو زدم باید گزینه پاسخ رو بزنم و درکادر خالی پیام دقیقا چی کنم؟

3 پسندیده

شما روزی چند ساعت تو زبانشناس مطالعه میکنید ؟

4 پسندیده

سلام
اول اون مربع آبی هست روش نوشته پاسخ اون رو بزنید بعد متنتون رو انتخاب کنید بعد اون نقل قول رو بزنید خودش اون جا وارد میشه بعد هر چی می خواین رو بنویسید همون جور که همیشه می نوشتید بعد اون مربع پاسخ رو بزنید

2 پسندیده

سلام
من بیشتر گوش می دم شبا چون نمی تونم بخوابم از طرفیم بقیه خوابن هندزفری می زارم تو گوشم ۲ ساعت ی ساعتی رمان گوش میدم تا خوابم ببره ولی اینکه بشینم کلمات رو چک کنم و… حدودا روزی ۲ ساعت.

4 پسندیده

ممنون از راهنماییتون

3 پسندیده

باسلام نقل قول رو میزنم تو متن پیام نمیاد.شرمنده

3 پسندیده

باید بیاره
نمیدونم چرا نمیاره
شاید من خوب توضیح نمیدم
از بقیه دوستان سوال کنید شاید تونستن راهنمایی توت کنن

3 پسندیده

ممنون،:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hugs::hugs::tulip::tulip:لطف کردین.شرمنده.

3 پسندیده

خواهش می کنم
نتونستم کمکی کنم به هر حال

3 پسندیده

سلام
این نوشتتون هم مثل دو مورد قبلی فوق العاده بود :clap::clap:
فقط خواستم ی خسته نباشید بهتون بگم :ok_hand::ok_hand::clap::clap:

4 پسندیده

سلا دوست عزیز بخشید دخالت میکنم
من قبلا دیدم افراد دیگه ای هم این مشکل رو داشتن
ظاهرا مشکل از مرورگرشون بود و بعد تغییر مرور گر مشکلشون بر طرف شد
شما اگه از مرورگر کروم استفاده نمیکنی، از این ب بعد با اون داخل تالار بشین امیدوارم مشکل حل بشه

4 پسندیده