نگران نباشید وقتی چالش دیسکاشن شروع بشه همه رو میکشم پای چالش. دفتر حضور غیاب درست میکنم هرکی غیبت کنه توبیخ مینویسم براش
من فرار
@R.min
واقعا چجوری دلتون میاد شکست سقفی کنین
صداتون و خصوصا اکسنتتون عالی عالیه افرین واقعا دست داشت
بازم وویس بگیرین
خدایا.
یکی بیاد بزنه تو گوشم ببینم بیدارم با نه.
اصلا اشکم درومد.
واقعا ممنونم.
من …
الان گریم گرفته نمیتونم ادامه بدم.
جدا از شوخی واقعا خودمو شایسته این تعاریف نمیدونم.همه شما به من لطف دارید.واقعا سپاسگذارم
شاید مشکل ما اینه که فکر میکنیم باید حتما وویس بلند و کاملی بذاریم. باور کنید من بیشتر وویسهای بالای ۵ دقیقه رو گوش نمیدم. اولا که وقت نمیکنم زیاد چون باید دقت خاصی گذاشت و فیدبک هم میدم معمولا. دوما که درمورد یه موضوع یه آدم چقد حرف داره بزنه؟ لازم نیست یه طومار بیاریم ضبط کنید. یکی دو دقیقه هم کافیه. اینجوری آدم میتونه به صورت منظم شرکت کنه. پس دوستان بی خیال ترس و اوهام بشید، هرآنچه که در توانتون هست توی چالشها ارائه بدید.
لابد هستید که تعریف میشه دیگه
چشم پروین خانوم.اطاعت میکنیم.
فقط یه چیزی من با اهنگ وارد میشم که مشگل شرعی نداره که.
اخه باتری من اهنگه و نعوذبالله یه قر ریز.اینا نباشه من خوابم میگیره
از نظر من مشکلی که نداره هیچ، خیلی هم فرحبخشه. ولی من اینجا کارهای نیستم
از آقای ناصری باید جویا شد.
اقای نصری که خدایی همه جوره پایست.
ولی فکر کنم رقص مورد علاقش سالسا باشه.
کاملا موافقم. البته بنده شخصا زیاد صحبت میکنم تو چالشا چون قصد دارم ازش تا نهایت پتانسیلش استفاده کنم. چون هر چی بیشتر صحبت کنم برام بهتر میشه. ولی به هر حال کم حرفی خیلی بهتره.
انشاالله همیشه تالار به این پرشور و نشاطی باشه ما که خیلی کیفور شدیم ایولا ماشاالله:clap:tanks دیگه بی رونقیش رو نبینم:joy:
خب دوستان بحث چالش شد. برای wsd چی در نظر بگیریم؟
فاطمه خانم امروز چالش رو به نیابت از شما برگزار کردند.
سلام.مربی دوست داشتنی و عزیز.
به نظر من چالش این هفته میتونه این باشه که چه چیزی شمارو خشمگین میکنه و ایا میتونید جلو خشمتون رو بگیرید وبهترین روش برای جلوگیری از خشم چیه.
این روزا میبینید که کلا ادما اعصاب ندار شدن. البته مثل اینکه این هفته چالشش مشخص شده هست.
احسنت بهشون
شرمنده من تو باغ نبودم
علاوه بر پیشنهاد عالی آقا آرمین، پیشنهاد بنده هم اینه: تجربه ی دوران دانشگاه و اینکه پیشنهادتون در این مورد چیه و اصلا دانشگاه رفتن رو قبول دارید؟
اینو میزاریم برای دیسکاشن
اینم میزاریم برای WSD بعدی
تازه دادا منم وقتم آزاد شده، خیلی هم خوشحال میشیم برگردیم به قرار های 5 شنبه و چالش WSD
خانم نیکنام گرامی و سایر طرفدارهای بریتیش حتما این کلیپو نگاه کنید
دوستان چند تا نکته
باید تفاوت بین دو لهجه متوجه باشید تا نکته کلیپ بگیرید
مترجمش خیلی ادم مودبی بوده
کلا لهجه بریتیش با خاک یکسان میکنه
#هیچ وقت یه آمریکن دوست تهدید نکن
بسیار هم خوب حنا خانم
امروز استثنائا ۴ شنبه چالش رایتینگ شروع شد. الان که شما هم آزاد شدین از هفته دیگه همون پنج شنبه ها باشه