ارزیابی در میان ستارگان

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از « در میان ستارگان » نرم افزار «زوم» است.
توضیح مختصری از این دوره:
در فیلم در میان ستارگان 2014، داستان در آینده ای دور اتفاق می افتد؛ جایی که زمین دچار مشکل کمبود اکسیژن و مواد طبیعی و سوخت شده است و نسل بشریت در حال نابودی است.
سطح: 4

من عاشق فیلم های فضایی هستم موضوع فیلم و تجربه جدید تماشای فیلم با زیر نویس که کاملا می شد متن رو با گفته‌ها هماهنگ ببینم

2 posts were merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

متاسفانه صدای موسیقی متن آنقدر زیاد هست که تقریبا گوش خراشه و آدمو از دیدن فیلم منصرف می‌کنه.

میشه آدرس دقیق بگید که دقیقا کدوم بخش منظورتون هست؟

هرجای فیلم که موسیقی متن استفاده شده.
من تا فایل چهار پیوسته نگاه کردم موسیقی متن خیلی بلند بود.
مابقی رو هم رندم دیدم ، بازم هم همینطور بود. این شد که دیگه از ادامه دوره انصراف دادم.

1 پسندیده

عالی عالی عالی هرچی بگم کم گفتم از این فیلم بی نطیر

1 پسندیده

کاش زیرنویس ها کار خود تیم زبانشناس می بود به پاس اشتراک و حمایت.

دوست خوبم به این شکل باشه برای بارگذاری محتوا بسیار زمان بیشتری باید صرف بشه. اگر زیرنویسی که انتخاب شده مناسب نیست به نظرتون، ممنون میشم چند مثال بذارین تا بررسی بشه و در صورت نیاز کل زیرنویس بررسی و اصلاح بشه

1 پسندیده

فوق العادس

1 پسندیده

خیلی خوب و عالی بود ولی ای کاش که این قدر زیاد بخش نداشت.

1 پسندیده

دوست خوبم چون بیشتر برای تمرین زبان فیلم‌ها بارگذاری میشن بهتره که برای رجوع مخاطب به دروس بخش‌بندی بشن تا راحت‌تر بهشون دسترسی داشته باشن

سلام و درود بر تیم خوب زبان شناس … واقعا در حق فیلم Interstellar اجحاف شده … این فیلم رتبه ۲۲ IMDB رو داره و بسیار فیلم معروف و دوست داشتنی ای هست … و سرشار از لغات ثقیل و مفهومی هست که برای زبان آموزان میتونه آموزش پرباری رو داشته باشه در کنار داستان گیرا و جذابی که داره …
به نظرم اصلا به کیفیت Uploading این فیلم اصلا دقت و نظارتی نشده برخی بخش ها مثل بخش ۳ صدای فیلم ولوم بالاتری داره نسبت به بقیه بخش ها که دارای نویز اعصاب خوردکن زیادی هست … و در تمام بخش ها بدون هیچ گونه استثناء آهنگ های دلنشین و معروف آهنگ ساز بزرگ هانس زیمر (که شاهکار های به یاد ماندنی این استاد بزرگ هستن که لذت دیدن این فیلم رو صد چندان میکنند) تماما دارای نویز های گوش خراش و به شدت منزجر کننده هستن که نشون دهنده این موضوع هست که با کیفیت بسیار پایین آپلود شده اند …
در صورتی که خیلی از فیلم ها و مجموعه ها کیفیت قابل قبولی دارند مثل مجموعه جذاب Squid game که هم صدا و هم تصویر قابل قبول بود …
و این موضوع نشان دهنده این قضیه هست که اگر تیم شما تمایل داشته باشد میتواند با کیفیت خوبی این کار را انجام بدهد .
ولی در مورد آپلود این فیلم ( Interstellar ) سهل انگاری های بسیار واضحی صورت گرفته …
به عنوان یکی از کاربران وفادار اپلیکیشن شما که به مدت یک سال هست از اپ زبانشناس استفاده میکنم و رضایت خوبی هم دارم و از این ایده جذاب زبان آموزی شما کمال سپاسگزاری را دارم … خواهش مندم از کیفیت قابل قبول فیلم ها ، مخصوصا فایل صوتیشان کسر نکنید و در صورت مقدور بودن فایل باکیفیت صوتی و تصویری این فیلم محبوب رو اصلاح کنید …
بنده درک میکنم که محدودیت هایی برای ذخیره سازی و مدیریت سرورهاتون دارید ، ولی خواهشا کیفیت کار رو فدای صرفه جویی نکنید …
با تشکر فراوان

1 پسندیده

آخرش خیلی ناراحت کننده بود

1 پسندیده

2 posts were merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

سلام
من کاملا با نظر آقای عبداللهی که ثبت نظر کردن موافقم واقعا چرا باید با این کیفیت بد فیلم بارگزاری شه. ما همه در توانمان هس فیلم تهیه کنیم و نگاه کنیم ولیوقتی برنامه ای ادعای زبان آموزی داره و به عنوان یه همراه میخواد عمل کنه واقعا دور از انصاف هس که کیفیت فیلم اینقد پایین باشه. چند فصلش که اصلا یا سینک نبود صدا یا صدای موزیک گوشخراش بود. وقتی ما هزینه میکنیم و اشتراک می‌خریم باید بله باید اپلیکیشن زبان‌شناس کیفیت رو هم در نظر بگیره .

سلام و عرض ادب :tulip:
این گزارش ثبت شده اما درحال حاضر همکاران منابع به داشبورد منابع دسترسی ندارن باید بخش فنی مشکل داشبورد رو برطرف کنن تا همکاران منابع بتونن ادیت رو انجام بدن.