ارزیابی English Pod

خیلی عالیه این پادکست!
هم موضوعات و لغات جالبی رو انتخاب می‌کنن، هم بحث‌های خوبی بینشون درمی‌گیره.
بخش fluency builder هم خیلی مفیده، و بهتره عباراتش رو یادداشت کنین و جدا به کار ببرین

1 پسندیده

آرایشگاه

سلام ایا این پادکست ها ترجمه ندارن ؟

سلام دوست خوبم همه سطح ها ترجمه نداره سطح مبتدی ترجمه داره

کلمات بصورت تحت الفظی معنی میشن و از collocation بیشتر جاها استفاده نشده. اگه اوکی بشه خیلی عالیتر میشه

این پادکست عالیه مکالمه فعال ۲ گوینده با لحن خوب باعث میشه اصلا حوصلتون سر نره خیلی خوب ارتباط برقرار کردم

سلام من خیلی وقته از زبان شناس استفاده میکنم ولی تنها پادکستی از این اپ که صرفا با گوش دادن میتونید یاد بگیرید فقط همینه
خیلی واضح و فصیحه و آموزش کلمات به زبان انگلیسی خودش زبان رو تقویت میکنه.
بقیه ی پادکست ها و کتاب ها باید متنشو خوند و کلمات رو ترجمه کرد که یکم سخته.
ممنون:heart:

2 پسندیده

من تازه پیداش کردم،،، عالی :heart_eyes:امیدوارم تا آخر همه چی خوب باشه

بهترین و کاملترین پادکست که حتی یک کلمه هم مبهم نمیمونه و میشه یه عالمه اصطلاح یاد گرفت
عاشقشم

1 پسندیده

سلام من ترم آخر تاچ دو هستم این پادکست برای من مناسبه؟

سلام پیشنهاد می‌کنم یه اپیزود رو گوش کنید و ببینید چقدر متوجه میشید و اگر بالای ۸۰ درصد رو متوجه شدید پس مناسب سطح شماست.

سلام وقتتون بخیر باشه خیلی ممنونم بابت این دوره فوق العاده، یه سوالی دارم من نیاز دارم که هر کدوم از درس ها رو به صورت pdf داشته باشم چطور میتونم این کار رو بکنم؟؟

سلام وقت شما هم بخیر ما فایل‌های pdf نداریم اما درس‌ها رو می‌تونید از داخل اپلیکیشن دنبال کنید.

سلام بین این پادکست و دوره vip ای جی هوک کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
یا بهتر بگم، اگر بخواید این ۲ دوره با هم مقایسه کنید نظرتون چی هست؟
ممنون

سلام وقت بخیر پادکست انگلیش پاد یک منبع فرعی هستش و می‌تونید در کنار دوره ای جی هوگ استفاده کنید.

برای توضیحات بیشتر می‌تونید لینک‌های زیر رو مطالعه کنید

عالی

برید تو سایت irlanguage تمامی اپیزود ها و سطح های مختلفش رو با متن pdf گذاشته به راحتی میتونید دانلود کنید

خیلی خوبه. بیان عالی و جذاب. توضیحات کامل. کلی اصطلاحات جدید هم یاد میده. نکته ی خوبش هم اینه که ادبیات رسمی و مودبانه رو که به طور معمول توی پادکست های عادی نمیشه یادگرفت رو یاد میده. خیلی خوبه

خیلی خوبه. ممنون از استادم که این پادکس رو بهم معرفی کرد.

1 پسندیده

عالیه بخصوص کالوکیشن هاش