عبارت i’d مخفف چیست؟
عبارت i’d را در مکالمهها زیاد میشنوید یا ممکن است در نوشتههایی که در آن نقلقولی از دیگران دارد، ببینید. اما i’d مخفف چیست و چه معنایی دارد؟
عبارت i’d مخفف چیست؟
عبارت I’d مخفف I would یا I had است. از این مخففها بیشتر در زبان گفتاری غیررسمی استفاده میکنند و در زبان نوشتاری رسمی دیده نمیشود.
همانطور که I’d مخفف I would یا I had است، مخففهای مشابه برای سایر ضمایر هم وجود دارد. یعنی:
You’d = you would or you had
He’d = he would or he had
She’d = she would or she had
It’d = it would or it had
We’d = we would or we had
They’d = they would or they had
اینکه منظور گوینده کدامیک از این دو مورد است به محتوای متن بستگی دارد اما اگر نتوانید معنی آن را از متن یا جمله بفهمید میتوانید از روی فعلی که بعد از آن میآید، معنای درست را تشخیص دهید.
کلمهی would با فعل مصدر بدون to میآید. مثال:
There are some questions I’d like to ask.
چند سوال هست که میخواهم بپرسم.
کلمهی would همچنین ممکن است قبل از مصدر کامل قرار بگیرد. مصدر کامل با فرمول زیر ساخته میشود:
have + past participle
مثال:
It was half past five. I’d have finished work.
ساعت پنج و نیم بود. من کارم را تمام کرده بودم.
فعل had قبل از اسم مفعول (past participle) قرار میگیرد.
مثال:
I’d seen it before.
قبلا دیده بودمش.
I’d told her I wasn’t coming.
بهش گفته بودم نمیام.
مخفف i’d و اصطلاح had better
عبارت had better اصطلاحی است که برای زمان حال یا آینده استفاده میشود تا از فعالیتها و رویدادهایی صحبت کنیم که فکر میکنیم دیگران باید انجام دهند یا بهتر است که در شرایط خاصی انجام شود. فعل این اصطلاح همیشه بهصورت had بهکار میرود نه have.
معمولا این عبارت را خلاصه میکنند و در موقعیتهای غیررسمی بهصورت ’d better استفاده میشود. در ادامه از فعل مصدر بدون to استفاده میکنند. مثال:
It’s five o’clock. I’d better go now before the traffic gets too bad.
ساعت پنج است. بهتره الان برم قبل از اینکه اوضاع ترافیک خیلی بد بشه.
دقت کنید که جملهی زیر درست نیست:
Not: I’d better to go now.
مخفف i’d و اصطلاح would rather
این اصطلاح هم درست مثل اصطلاح قبلی است و معنای ترجیحدادن میدهد. بعد از این عبارت، اگر بخواهید در مورد خودتان صحبت کنید، مصدر بدون to میآید. مثال:
I’d rather ('d = would)
I’d rather live in Paris than in Rome. ('d = would)
ترجیح میدهم در پاریس زندگی کنم تا رم.
I’m tired so I’d rather not go out. ('d = would)
خستهام و ترجیح میدهم بیرون نروم.
جمعبندی
عبارت i’d مخفف I would یا I had است که بیشتر در حالت گفتاری و غیررسمی کاربرد دارد و در نوشتار رسمی دیده نمیشود. اینکه کدام مورد باشد، به معنای جمله بستگی دارد. اگر از روی معنا نتوانستید تشخیص دهید، با توجه به فعلی که بعد از آن میآید میتوانید پیدا کنید که منظور گوینده، کدام مورد است.