پیشنهاداتی برای شروع دوره داستان های واقعی

این و…

الان خب برای اینکه ذهنمو از انالیزگری در بیارم باید گسترده خوانی بکنم یا نه ؟ :expressionless::expressionless:

اینو فکر نکنم من حداقل روزی یک ساعت منبع شنیداری و چهل دقیقه لایتنر کار میکنم

دانشگاه فول واحدم یعنی یه دونه کمتر از ۲۴

یادگیری زبان عربی هم هست

یادگیری مهارتهای دیگه هم هست کل روزمو در بر میگیره

اون چیه دیگه صورتتو بشور دختر جان :neutral_face::joy:

دو روز دیگه هم یه ساله میشی:shushing_face:

تو یک سال تا سطح پنج بری خیلی فوق‌العاده هست

4 پسندیده

یه چیزی رو باید اعتراف کنم که من ذهنم درگیر یه چیزی بود اون فشرده خوانی رو فکر کردم گسترده خوانیه و اشتباه کردم :expressionless:

3 پسندیده

فشرده خوانی خیلی بیشتر بهت کمک می کنه. چون این ساختار ها رو برات به صورت خودکار درمی یاره. چون تکرار ها هم بالا هست، تو ذهنت موندگار می شه.

اوایل یادگیری و برای سطوح پایین تر هم اولویت، اول و همیشه با “فشرده خوانی” هست.
چون اول باید “هسته زبانی” ات رو تشکیل بدی تا بتونی راحت تر بری رو گسترده خوانی.

اتفاقاً این، کتاب خیلی خوبی هست. برای اعتماد به نفس خیلی عالی هست. هنوز خودم تمومش نکردم.

خود کتاب می گه “فکر نکنید همه عالی هستند. هیچ کس عالی نیست.”
حتی برای شما هم که آقا هستی، خیلی می تونه آموزنده باشه.

بیست و دو آذر. یعنی سه روز دیگه. چون از همون روز اول هم زنجیره داشتم.

من باید دو ماه پیش می رسیدم به سطح پنج. ولی به دلیل وضعیت بد روحی :blue_heart::blue_heart: خودم (الان دارم ناله می کنم و غر می زنم! :joy: :woman_facepalming:) نشد و نتونستم. حتی تالار هم نمی اومدم …

قرار بود برای “یک سالگی زبانشناسی شدن” :birthday: خودم، تاپیک انگیزشی یا مشارکتی و اظهار نظری بزنم. ولی پشیمون شدم.

3 پسندیده

اهان درسته ولی خب هسته زبانی من اگه he . She. Was. Were. You.them our
و بیشتر از اینا باشه خب شکل گرفته

احسنت . من بشدت به کتابای روانشناسی علاقه دارم و دوست دارم هر چه زودتر به سطحی برسم که این کتابو به زبان انگلیسی بخونم.حتما یادداشتش میکنم تو لیستم

اره خب تو طول زبان خوندن یه زمان هایی میاد که آدم نمیتونه درست بخونه مثلا خودم هفته پیش رفیق ۱۲ سالم فوت کرد که واقعاً بهم ریختم تا دو سه روز نمیتونسم کاری بکنم شاید نیم ساعت زبان خوندم

اگه یه جشنی بگیرید و مشارکت کنیم که خوب میشه…

و امیدوارم من هم بتونم تو ده ماه یا یک سال به سطح شما برسم :nerd_face: اونم همراه اسپیکینگ قدرتمند

الان من ۷۱ روزه شروع کردم و نصف سطح دو رو گذروندم :bouquet::rose::hibiscus:
ممنون بابت وقتی که گذاشتی و پاسخ های طلایی که دادین :bouquet::bouquet:

4 پسندیده