سلام دوستان من تازه با اپ زبانشناس آشنا شدم و سه روزه كه دارم با اين اپليكيشن كار ميكنم براي بازشدن ترجمه يكسري از دروس و استفاده از لايتنر بايد اشتراك بگيرم ميخواستم بدونم به نظر شما كدوم اشتراك بهتره طلايي يا نقره اي البته اينم بگم كه قصد دارم بعدا آيلتس شركت كنم و نمي تونم نمونه درسهاي. آيلتس رو پيدا كنم تا ببينم اشتراك طلايي بدردم ميخوره يانه باراشتراك نقره اي پيش برم و ايلتس رو باركلاسهاي آنلاين اموزش ببينم
ممنون
سلام اگه سطح تون حدودا a2 به بالاست و مبتدی نیستید طلایی خیلی مناسب تره …چون پکیج تافل و آیلتس مگوش رو داره و…مثل زیبوک که فوق العاده ست …
من خودم که متوسطb2 هستم بیشتر اوقات زیبوک و زوم میبینم …
بادرود سعی کن بهترینشو بگیری ، حقیقتا با امکاناتی که این اپ ارائه میده این مبالغ اصلا بچشم نمیاد .دست مدیران و عوامل این اپ درد نکنه ، من که خودم یکساله بهترینشو گرفتم ، شاید تاآخر دوره نتونم از همه قابلیتهاش استفاده کنم ولی خوبشو گرفتم .
موفق باشید.
ممنون از راهنماييتون موضوع مبلغ نبود واقعيتش اينقدر اطلاعات مختلف درباره اموزش زبان جمع آوري كردم كه نميدونم از كجا بايد شروع كنم توي اين چندروزه كه دارم با اين اپ كار ميكنم خيلي راحت به خيلي از منابع دسترسي پيدا كردم ازجمله انواع پادكست ها بيشتر روي كيفيت مطالب تاكيددارم كه اونطوري كه شما هم توضيح داديد اين اپ ميتونه خواسته هاي موردنظرم رو رفع كنه بازم از راهنماييتون متشكرم
منم شاید از وقتی که که آموزشگاه نرفتم و آنلاین شروع کردم بسته های زیادی را خرید کردم و کلی هزینه دادم بابتش …ولی مطمئن ام که زبانشناس بهترین اونها بوده و از خریدم پشیمون نیستم اصلا