یک سال با زبانشناس 🎂

سلام آقا فرزاد :dizzy::dizzy: خیلی ممنون :folded_hands::blue_heart:

آره واقعاً :cherry_blossom::green_apple: تداوم تو مسیر زبان آموزی، از همه چیز مهم تره. :ok_hand::gem_stone::herb:

سلام عباس آقا :dizzy::dizzy: خیلی ممنون از این کامنت قشنگ تون :folded_hands::gem_stone:

فکر نمی کنم فعلاً موفقیتی حداقل از دید خودم، وجود داشته باشه.
ولی مربی ها :dizzy::ribbon: و خود همین تالار :blue_heart: هم خیلی موثر بوده تو ثابت قدم بودن. :victory_hand::victory_hand::sunflower::hibiscus:

سلام آقا محمد :dizzy::dizzy: کم پیدا :grin:

راستش، این دو ساعت شنیدار :headphone: شاید پشتش چهار … پنج ساعت :alarm_clock: زمان باشه. مخصوصاً زمانی که تو زیبوک :books: کتاب می خونم، چون رو ساختارها و گرامرها، دقت می کنم و سعی می کنم تو قالب متن تا می تونم یاد بگیرم و سراغ کتاب های کاغذی نرم، و به دلیل اینکه “مثلاً الان چرا از این ساختار برای بیان این جمله استفاده کرده” توجه می کنم تا بتونم بعداً تو رایت، چت و مکالمه های خودم هم از اونها استفاده کنم، اینها همه ازم خیلی وقت می گیره و شنیدارم همیشه کمتر از اون زمان واقعی ای هست که تو برنامه :blue_heart: صرف کرده ام.

لایتنر رو هم که می دونی، کلاً بحثش جداست. :spiral_notepad:

سلام الهه خانم :dizzy::ribbon: خیلی ممنون :folded_hands: عزیزم :sparkling_heart: نظر لطفت هست. :blue_heart::cherry_blossom::yellow_heart:

آره. ثابت قدم بودن تو مسیر یادگیری زبان، خیلی مهم هست. اِن شاء الله از این به بعد، دیگه منظم تر، برنامه زبان خوندنت رو ادامه می دی.

در این مورد، تو همینجا هم، برای یکی از بچه های تالار :blue_heart: نوشتم …

این رو اگه تو تالار سرچ کنی، تاپیک های خوبی رو می تونی پیدا کنی. ولی با این حال، اگه من باشم، این کار رو انجام می دهم.

:yellow_heart::sunflower::yellow_heart:

12 پسندیده