سلام دوستان
امیدوارم حالتون، عالی باشه.
امروز برای من، روز خاصی هست. چون تو زبانشناس یک ساله شدم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در مورد این یک سال که با زبانشناس، زبان خوندم و تمرین کردم، می تونم بگم به اکثر مواردی که از نظر زبان برای این یک سال مدنظر داشتم، کم و بیش رسیدم و به طور کلی، راضی هستم. بقیه مسیر زبان آموزی ام هم بستگی به همت خودم داره.
به طور کلی میزان تایمی که برای “فشرده خوانی” و گسترده خوانی" در برنامه اختصاص می دهم، تقریباً پنجاه پنجاه بوده هست. همان طور که می دونید، فشرده خوانی، بیشتر مربوط به “دوره های اصلی” هست و گسترده خوانی، بیشتر مربوط به دروه های فرعی و مکمل، مخصوصاً کتاب های بخش زیبوک زبانشناس.
در مورد دوره های اصلی زبانشناس که از اونها به طور جدی و پیگیر، استفاده کرده ام و دارم همچنان استفاده می کنم، می تونم به دوره ی “انگلیسی قدرت” و دوره ی “انگلیسی واقعی رو یاد بگیر” اشاره کنم. علاوه بر اینها، دوره ی “دروس پایه انگلیسی بدون تلاش”، دوره ی “انگلیسی روان” و دوره ی “داستان های واقعی” رو به صورت تفریحی و تَفنّنی نیز می خونم.
در مورد دوره های فرعی و مکمل هم می تونم بگم، تقریباً همیشه اولویت اولم، خوندن کتاب های زیبوک مخصوصاً بخش “کتاب های غیر داستانی” بوده هست. هر چند از منابع فرعی و جنبی دیگر از قبیل ویدئو های آموزشی مخصوصاً “انگلیسی با وِنِسا”، “یادگیری انگلیسی با تلویزیون” و پادکست های آموزشی به ویژه “پادکست ESL” و “یادگیری انگلیسی با حس خوب” هم زیاد استفاده کرده ام.
در مورد استفاده از لایتنر زبانشناس هم می تونم بگم که شاید، گاهی دوره های زمانی توی این یک سال بوده که میزان زمان صرف شده ام در لایتنر برنامه با میزان زمانی که صرف شنیدارم کرده ام، برابری می کرده یا حتی بیشتر بوده است. کلاً به لایتنر خیلی اعتقاد دارم و میونه ی تقریباً خوبی باهاش دارم.
خوب دوستان ازتون یه درخواست دارم. همانطور که می بینید، دسته بندی این تاپیک رو “تجربه” انتخاب کرده ام تا اگر می تونید یا مایل هستید، شما هم تجربه ی نحوه استفاده، کار کردن و پیشرفت خودتون رو در طول مدتی که زبانشناس رو نصب دارید و باهاش تمرین می کنید رو بگید تا بتونیم از تجربه همدیگه استفاده کنیم.
در انتها هم از تمامی عوامل تیم زبانشناس نهایت تشکر و قدردانی رو دارم.