سلام فاطمه خانم
مرسی عزیزم
تو تاپیک “چالش شدت پاییزه ” نیستی، اونجا می یام یه دالی می کنم و یه غر می زنم
و دوباره می رم!
اینم یه نمونش
.
.
.
راستش حس می کنم دیگه خیلی ها من رو تو تالار نمی خوان یا دیگه جای من، اینجا نیست. حتی اگه به بهونه این تاپیک نبود، می خواستم برای همیشه از تالار برم. چون از یکی دو ماه قبلش، تو تالار هیچ فعالیتی نداشتم. این تاپیک هم مناسبتی “تاپیک سالگرد” بود و دقیقاً باید روز سالگرد “بیست و دوم آذر” می زدمش و نمی شد عقب و جلو بندازمش.
الان هم به بهونه این تاپیک برگشتم به تالار. ولی باز نظرم عوض نشد.
حتی می خواستم تاپیک “چالش شدت زمستانه ” رو بزنم تو تالار. ولی با جریانات این چند روزه تالار، کلاً از بازگشت دوباره ام به تالار پشیمون شدم و شاید این آخرین تاپیکم باشه تو اینجا.
این تاپیک یه چیزی کم داشت. “شادی”. چون تاپیک تولد یا جشن بود، باید متنش رو شادتر می نوشتم. ولی روحیه خودم اجازه نمی داد هیچ جوره.
سلام حسین آقا خیلی ممنون.
تو پشتکار، ما که به پای شما، هیچ جوره نمی رسیم.
مخصوصاً رایت های
شما، فوق العاده هست.
سلام رها خانم بله متاسفانه
پدربزرگم فوت شد و از اون موقع به بعد، دیگه نتونستم مثل قبل، زبان بخونم و شاد باشم. حتی دو سه ماهه، سطحم تو برنامه، متوقف شده.
خیلی ممنون که تجربه ات رو گفتی. خیلی عالی و صادقانه گفتی.
من هم اَپ رو به همه معرفی کردم، از بس که عالی هست.
سلام محمد آقا این نهایت نظر لطف شماست.
خوشحالم از این بابت.
سلام گیسو خانم خیلی ممنون
عزیزم.
چقدر عالی نوشتی، تجربه ات رو. معلومه حسابی کتابخوان
هستی و مثل خودم عاشق “اصطلاح”.
ولی من نمی تونم همون بار اول به کتاب ها، به صورت فقط صوتی گوش بدم. مگر اینکه اون کتاب، فقط نسخه صوتی اش تو زیبوک باشه و بدون متن باشه.
ولی این تکنیک گوش دادن به صوت کتاب یا فصلی از کتاب رو وقتی می تونم پیاده سازی کنم که حداقل دوبار به صوت همراه با نگاه کردن به متنش، گوش داده باشم.